Turk-hollanda melezi biriyle gorusuyorum. Cok hos biri. Hem fiziksel hem karakter olarak. Elinden her is geliyor becerikli. Yeni eve taşınıyordum ev sahibi fazla zam yapinca baska eve gectim o surecte yanimda vardi.
Yemekten anliyor, temizlikten anliyor. Ve yetiştirilis geregi bunlardan hic gocunmuyor. Evi nerdeyse o temizledi diyebilirim ve piril piril yapti. Bende esyalari yerlestirdim kolileri falan. O kadar isimi kolaylastirdi ki.
Kendi evinde de boyle. Temiz, duzenli, yemekleri lezzetli. Karakteri iyi. Yani her kadinin isteyebilecegi bir erkek. Bana bazen flortumsu yaklaşıyor ama emin olamiyorum. burada muhim olan onunla uzun yillar beraber olmak istemem.
Yani flort sevgiliye dönüşür belki. Evlilikte olur belki ama nasil elde tutabilirim onu? Nasil bir yol izlemeliyim? Bizim erkeklerden farkli turk kani olsada.
Bizim erkeklere gore ilerleyeyim diyorum olmaz yani. Bizim erkekler maharetli kadin sever cogu ama bu adamin oyle bir derdi yok. Kadin yemek yapmali, eli lezzetli olmali gibi bir kafasi yok.
Yani ben bu adami yemek vs gibi seylerle etkileyemem. cogu sey buna benzer seyler yemegi sadece örnek olarak verdim.
(cinsellikte ayni sekilde. Bir erkegi cinsellikle elimde tutmaya hic çalışmadım ama eski turk sevgililerim olmaz dememe ragmen israr ediyorlardı, sınırıma giriyorlardi, manipule etmeye calisiyorlardi. Bu adam bir kez yaklasti onda da istemedigimi soyledim sorun yok dedi samimi sekilde, bir daha da yaklasmadi)
Yabanci, avrupali erkekle beraber olmus kizlar varsa ve bazi tespitleri varsa paylasirlarsa mutlu olurum. Turk geninden dolayi bize benzese de az cok kültürümüzü bilse de bizden farkli. Bu yabancilar nelerden hoşlanıyorlar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer