uzun suredir birlikteyiz, benimle evlenmek istiyor. onu cok begeniyorum cok seviyorum ama yok olmuyor bir turlu tatmin olamiyorum. libidosu yuksek bir kadinim. birlesmemiz cok kisa suruyor bazen parmagiyla yapiyor orgazm oluyorum ama cogunlukla olamiyorum. ondan onceki iliskilerimde hic bunu yasamadim. ona penisin kucuk tatmin olamiyorum diyemem. bir kac defa ayrilma girisiminde bulundum ama yapamadim cok ozledim geri dondum. ayrilik kolay is degil ama boyle de omur gecmez. ne yapacagimi bilmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz? cinsellik olmadan omur gecer mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tatlım çözümü olan şeyler için sorun çıkartmayın yazıyorum oku; daha önce benzer bir konuda bir şeyler yazmıştım şuraya bırakıyorum mutlaka bunlara dikkat edin bir göz atın umarım size de fayda sağlar. Artık öğrenin ya şu işi yaa. Piyasaya ne çıksa piri olursunuz ya, insanlık tarihi boyunca var olan bir olguyu hala bilmiyorsunuz. Bu bir sok çıkar jimnastiği değildir. Partnerini iyice tanı her santimetre karesinde ne tepki veriyor bunu öğren. Bu ön sevişme dediğin bıdıbıdıyı mümkün olduğu kadar uzat bu süreç önemli. Öpüşmeyi ihmal etme her fırsatta dudaklar birleşsin uyarıcı etkisi oldukça fazla. Oral bu işin olmazsa olmazı iki taraf içinde. Yok sevmiyorum, hoşlanmıyorum, dingil deve bunları yapmıyorsun yapan biri çalıveriyor elinden sevgilini kalıyorsun ortada, ayrıca, bilimsel olarak oldukça sağlıklı ve sterildir vücut sıvıları, tiksinilecek bir şey değil, ağzındaki tükürükten daha temiz okumayan cahil. Bunları öğren. Partnerin hangi pozisyonu seviyorsa onu yapmaya çalış itiraz etme ve kasma kendini, ayrıca korkma kesinlikle acı vermez ne yaparsan yap zevk alacaksın. Birlikte keşfedin en sevdiğiniz pozisyonu çünkü her birinin lezzeti ve uygulaması farklı. Ulan erkek dingil kadını en az 7 kere getiremiyorsan çıkma üstüne git önce erken boşalma sorununu çöz, doktora git ayıp değil, bu olmayan beyninle alakalı bir durum, mekanizma ile ilgisi yok. Şu boy kompleksi olan muşmulalar. Boy ölçüsü zevk oranını değiştirmez çünkü kadının zevk alma noktası dipte değil bu psikozdan acilen çık. Kadın; sende adamı fazla hırpalama, yardımcı ol, kıvamına getirirsen adamı elemanın sana neler yapacağına sen bile inanamazsın. Lütfen bu bir oldu bitti ya da skorsal bir durum değil, bu bir sanattır ve hepinizde bu yetenek güdüsel olarak mevcut ve asla tek kişiyle olmaz. Bu nedenle bencil olma hedefin zevk almak olmasın, partnerine zevk vermek olsun, bak bunu dene zevkin kralını yaşayacaksın. Şu saçma tabundan da kurtul ya. Ulan akılsız fikirsiz hayvanat bile on numara yapıyor bu işi bi siz beceremediniz. Boşanmaların, aldatmaların, mutsuzlukların çok yüksek oranda sebepleri; ağzınızdan düşürmediğiniz bu küfürleri yatakta uygulayamamanızdan kaynaklanıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsenin için bu kadar önemli bir konuysa ayrıl gitsin inan kafana fena dert edicen evlenirsen üstelik her kavgada ya niy evlendim diyeceksinilişkide bozulma hızınız yükselicek bunu ona da açık açık söyle yoksa ayrılamazsın şunu da de her kız için bu konu önemli değil de ben tatmin olmak benim için çok önemlidersin
01 Yorumla
Soran+1 yılona nasil derim bunu. diyemem ki zaten ozguveni zayif iyice dibe coker. dediğin gibi en mantiklisi ayrilmak gibi gorunuyor ama ona cok alistim. tenini kokusunu cok seviyorum. yapamiyorum :(
Kesinlikle geçmez süre olarak kendini geliştirebilir ilerleyen zamanlarda artı bazı aksesuarlar kullanabilirsiniz boyutlar için ama ne kadar sıcak bakar orasını bilemem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
bi vibro senin bütün problemini çözeri belden bağlamalı al sevgiline ya da onun ki inince belden bağlamalıyla devam etsin:D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İçine sokunca sertliği sıcaklığı boyutunu hissetmezsen sorun tabi parmak ile boşaltmak saçma... Hafif acimali sever
00 YorumlaOna parmak at baktiki hoşlanıyor ben ikinizi birden hallederim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin hayatın. Net karar ver. Yaşayacağını düşündüğün problemlere hazırlıklı ol.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGecmez kardesim ileride aldatmaya föner bu iş ayril yol yakınken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini cuckold yapabilirsin bu çok basit sana istediğine erkekle olmana izin verir hatta size hizmet eder. Eskisinden de daha fazla aşık olur sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliklerin çoğu bu sebepten dolayı bitiyor seviyorsun evet ama ilerde bu durumdan dolayı başkasına gidebilirsin iyi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de o kadar büyük değil ama uzun sürüyor ve sert yaptığım için karşımdakinin boşaldığını hissediyorum hep.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyuncak alın derim ama o da tatmin etmeyecek bir süre sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmez ve bunun sonunda arayışa geçersin, başta ayrılmak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik olmadan ömür geçmez gece olur gündüz olur içine alıp doyasıya zevke varmadan olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen isteklu tatmin olmak isteyen birisin soeun edrrsin ayril
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbnce baska bı partner bul kendını
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yok geçmez bi zamn sonra çok daha can sıkıcı olır
00 Yorumla12 santimden yukarısı işini görür
00 YorumlaGrup teklif et sorun etmezse devam et
00 YorumlaSende oyuncak alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmez, bir bahane bulup ayrılmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmez tabi ama gzldin ckyim knslm olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende büyük olanla yaşa bu seninde hakkın sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna oral yaptir dilihle seni orgzam etsin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesela agzina alsan dilini gezdirsen dudaklarin arasinda kaybolur dimi
Boyutunu büyütün
00 Yorumla
+1 yılKac cm
00 Yorumla
+1 yıl3. Alin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kaç cm gibi
00 Yorumla
+1 yılişlevi önemliydi🙄😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gecmez
00 Yorumlaayrılın
00 Yorumla
+1 yılNapak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılYazikk
00 Yorumla Ahahahha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis boyutuna göre pozisyon deneyin sizde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. cok zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri