18 yaşındayım. Cinselliğe hiç ilgim yok. Ergenlikte de olmadı. Hiç m*stürbasyon yapmadım, p*rn*grafik şeyler izlemedim. Güzel bir kızım, çevremdekiler de diyor, güzel giyinirim bakımlıyım falan ama hiç erkek arkadaşım olmadı. Takıldığım erkek arkadaşlarım var ama aşk ilişkisi yok, hep kankalık boyutunda. Sitede konuştuğum birkaç kişi cinselliğe ilgim olmamasını, m*stürbasyon yapmamamı çok garipsedi birisi aseksüelsin dedi hatta. Bu yaşlarda çok yoğun olmalıymıç bunlar. Aşık falan oluyorum ama cinsellik, tahrik olma vs hiç yok. Platoniğim daha çok, s*ksilikten falan değil de kişilikten etkileniyorum daha çok. Sizce normal mi, ileriki yaşlarımda düzelir mi, aseksüel miyimdir? (psikolojik ilaçlar kullanıyorum cinsel isteği bastırma hormonları azaltma etkisi varmış ama bu yaşta olur mu ki bu kadar, bir daha düzelmez mi)
+1 yılBende aynen böyleydim mastürbasyon yapıyordum ama sırf bu amaçla yanıma gelen benimle takılmak isteyen kızları reddediyordum elimde olsa dahi ilişki yaşamıyordum hatta hem erkek hem kız arkadaşlarım gay mısın şakası yapıyordu aşık olmuyordum hoşlanmıyordum sonra karşı hiç beklemediğim anda biri çıktı ve olanalr oldu, belli dönemlerde bu tarz şeyler oluyor sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi o zaman ya benim de öyle olur belki
- +1 yıl
Aldığın ilaçların da etkisi olabilir tam emim değilim ama benimki bu şekilde gelişti normalde bir erkek uçanı kaçanı becermek ister ama ben arkadaşlarımın ulaşamadığı insanları reddedince birde alay konusu olmuştum :D
Soran+1 yılİyi ama halletmişsin sanırım, sevindim :D kullandığım ilaçlar ağır ilaçlar antidepresan gibi de değil, daha ciddi şeyler. Hormonlara çok etkisi var da ben yetişkinlere böyle etki eder diye düşünmüştüm. Doktoruma sormayı düşünüyorum ama çekiniyorum biraz
- +1 yıl
Çekinilecek bir konu değil bence sormalısın belki aldığın ilacın içindeki etken madde vücuduna iyi gelmeyen yan etki yapan bir madde ileride daha büyük sıkıntılara yol açabilir, umarım sende bir an önce çözersin :)
En İyi Cevaplar
Yani isteğinin olmaması garip ben de hiç yapmadım ileri gitmedim ama bu isteğimin olmamasından ziyade farklı şeylere dayanıyo ama ilaç mevzusundan da olabilir yani umarım bi rahatsızlığın yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatrik bir rahatsızlığım var, ciddi bir şey. İlaçları kullanırsam pek sorun yaşamıyorum ama bırakırsam hastanelik oluyorum, kullanmak da zorundayım, doktoruma sorarım belki ya ondan mı oluyor diye
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBunun pek çok sebebi olabilir. Aseksüellik genellikle hormonal bir farklılıktan kaynaklıdır. Sizde de hormonal bir durum olabilir. İlaçların etkisi mutlaka olur ama aseksüelliğe sürüklemez bireyi. Psikolojik nedenlere de dayanıyor olabilir ki saydıklarımın arasında en sık görülen sebep budur. Terapiyle de çözümü mümkündür.
13 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik olabilir, sosyal kaygı durumu da yaşıyorum ben yani karşı cinsle ilişki kurmaya mı çekiniyorum acaba diye düşünüyorum
- +1 yıl
bu durumda evet büyük olasılıkla yaşadığınız durum psikolojik nedenlere dayanıyor.
- +1 yıl
terapi desteği almanızı öneririm. Bunun için imkanınız var mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılIlacların etkısı vardır tabıkı bırazda psıkolojık olarak degerlendırlılebılır bu anlattıkalrın aseksullıkle alakalı degıldır. Farklı sebep var
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Mutlu kal dısarıya kulaklarını tıka
Soran+1 yılHaklısın
Rahatsızlığından ve ilaçlarından olabilir isteksizliğin
10 YorumlaKendini keşfetememişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılŞu an delirmen lazimdi isteklikten😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Denemek için biriyle yakınlaş o zaman anlarsın
00 Yorumlabırak dırek ılacları
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir rahatsızlığım var, bırakırsam hastanelik oluyorum öyle depresyon gibi değil, hastanede yatmak zorunda kaldım.
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Büyük ihtimal
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da olabilir çünkü aşık oluyorum geçen hoşlandığım çocuğun kız arkadaşı olduğunu öğrendim ağladım baya, aseksüel olsam ilgim olmazdı diye düşünüyorum ama kafam karıştı gene de
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBozuk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat