Erkek arkadaşımla günlük ev tutacağız ama içimde beni rahatsız eden şeyler var?

1 yıllık çok güzel ilerleyen ciddi bir ilişkim var. Sık sık görüşemediğimiz için dışarı da vakit geçirmek yerine ev tutmayı düşündük. Çok içtenliğimle söylüyorum amacımız kesinlikle cinsellik değil lütfen bana o yüzdenmiş gibi konuşmayın. En çok hayallerinden birisi ev ortamında benimle yemek yapmak birlikte yemek yemek. Güzel vakit geçirmek vs. Mesela benle uyumak istediğini hep söylüyor. Niyetinin başka bir şey olmadığını çok iyi biliyorum inanıyorum hatta. Ama içimde nedenini bilmediğim bir his var beni rahatsız ediyor. Korkudan daha çok heyecan gibi ya da ev olmasa daha iyi olur gibisinden his var. Nedensizce geriliyorum. Nedenini bende bilmiyorum. Biraz da utanıyorum sanırım aramızda bir şey olmasa bile aynı en ortamında bulunmaya bile hazır değil gibiyim. Bunu ona nasıl söyleyebilirim. Niyeti başka bir şey olmadığı için sanki o yüzden istemiyormuşum gibi düşünmesini istemiyorum çünkü kırılır ve üzülür. Gerçekten çok hevesli. Ben bile istememe nedenimi kendim bile bilemezken ona bunu onu üzmeden nasıl söyleyebilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kiminiz tepki göstermişsiniz kiminiz yardımcı olmuşsunuz teşekkür ederim hepinize ama bana kızmayın. Ben sadece içimde ki o hissi sizle paylaşmak istedim güzelce de söyleyebilirdiniz ben zaten kötü hissediyorum birde siz böyle yapıyorsunuz ama yinede teşekkür ederim birşeylerin farkına varabileyim diye yapıyorsunuz
Erkek arkadaşımla günlük ev tutacağız ama içimde beni rahatsız eden şeyler var?