Eski ilişkim yüzünden erkeklerden soğudum?

O kadar iticiydi ki, 8 ay önce tanıştık arkadaştık sonra 2 ay falan florte döndü ve aşırı cinsellik düşkünüydu, çalışmıyordu iş aramiyordu, ben akşama kadar çalışıyordum mesela konuşurken iş bulamadığından yakiniyordu ama iş aramiyordu. Aşağılamak için söylemiyorum okulu benden çok çok daha kötü bir okul ve bölüm. 1 haftalık çalışmayla girilebilecek bir alandi ve o alanda iş yoktu, onun dışında da iş aramiyordu. Her şeyi kendi biliyor gibi davranıyordu sürekli bana ders verme derdindeydi. Evden 15 günde bir anca çıkıyordu, markete falan da gitmiyordu. Sürekli uzun süreli konuşuyordu telefonda ses kaydında bir süre sonra dinlememeye başlamıştım. Hep kendini haklı görüyordu baya bencildi, üstü kapalı fırsatını bulsam sevgilimi aldatirim demişti. Cidden cinsellik düşkünü olması ve çok fazla Dile getirmesi iticiydi. Ben iletişimimi kestikten sonra kıymete bindim, sesi kötü olmasına rağmen şarkı söyleyerek sesli mesaj atmalar falan sonra engelledim. Ama o kadar çok soğuttu ki erkeklerden. Biliyorum herkes böyle değil ama kimseyi tanıyasim bile gelmiyor.. halbuki eskiden gerçekten ailem olsun ciddi ilişkim olsun anlayışında olan biriydim ama şu an tiksiniyorum bunlardan. Bu hisler nasıl geçer? Ben de normal biriyle tanışıp ilerletmek istiyorum ama tiksintim devam ederse olmayacak bu :(

Eski ilişkim yüzünden erkeklerden soğudum?