Cinsel Yaşam Bakir erkek bulma ihtimali kaç 25 yaşlarında? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yüzde kaç bakir bu yaştakilerin Bakir erkek bulma ihtimali kaç 25 yaşlarında? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. %10-20 diyebilirim. Benim gibi 30'una merdiven dayamışlarda ise bu oran daha düşüktür. Belki de bu yaştaki tek bakirim bu sitede. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Evinde bilgisayar başında, asosyal, şişman ve çirkin Jahrein ayarında tipleri bulursun yavrum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı ve bilgisayar başında olamaz mı Yorumla Oluştur +1 yıl Olur fakat bakir olmaz Yorumla Soran +1 yıl Asosyal ve şişman ve yakışıklı ise bakir olabilir Yorumla Oluştur +1 yıl 1 milyar erkekte 1 kişi olabilir Yorumla Soran +1 yıl Kadın içinde mi aynısını düşünüyorsun peki hiç bir şey yaşamamışsa Yorumla Oluştur +1 yıl Evet. Ya çirkin ya da ruhsal sorunları var Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ohoo çoktur, abla nolur memelerini bira okşayayım öpeyim diye peşimden ayrılmayan bir ergen komşu oğlanı var en sonunda verecem kurtulurmuyum bilmem daha fazlasını ister bakir çocuk 0 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aynı yaşlarda bakire kız bulmaktan 10 kat daha kolaydır. 0 0 Yorumla
Burannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Varda sana yok Yasak yasak 😄 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İlk ben bulucam 😠 Yorumla Burannnn +1 yıl Sen bakirmisin 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Erkek değilim Yorumla Burannnn +1 yıl Ben sana erkek mi ariyorum dedim deli 🥴 Yorumla Soran +1 yıl Bakir misin diyorsun bakir erkeklere denir Yorumla Burannnn +1 yıl Ya anla sende canım alla alla bakır bakire sonuç aynı kapıya çıkıyor 😄 Yorumla Soran +1 yıl Kapının ardında bambaşka şeyler var :D Yorumla Burannnn +1 yıl Ne var 😄 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. %40 her 10 erkekten 4ü bakirdir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben varsam başkaları da vardır 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. %5 felan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neredeler Kerim bey bunlar Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Kücük şehirlerde genellikle bence soran hanım. Yorumla Soran +1 yıl Büyük şehirlerde yok mudur asosyallik sebebiyle? Yorumla 97Kerim97 +1 yıl olabilir ama düşüktür Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. ne yapacaksin bakiri 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. 50 si var 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 35 bence 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşük bir ihtimal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
%10-20 diyebilirim. Benim gibi 30'una merdiven dayamışlarda ise bu oran daha düşüktür. Belki de bu yaştaki tek bakirim bu sitede.
Evinde bilgisayar başında, asosyal, şişman ve çirkin Jahrein ayarında tipleri bulursun yavrum
Yakışıklı ve bilgisayar başında olamaz mı
Olur fakat bakir olmaz
Asosyal ve şişman ve yakışıklı ise bakir olabilir
1 milyar erkekte 1 kişi olabilir
Kadın içinde mi aynısını düşünüyorsun peki hiç bir şey yaşamamışsa
Evet. Ya çirkin ya da ruhsal sorunları var
ohoo çoktur, abla nolur memelerini bira okşayayım öpeyim diye peşimden ayrılmayan bir ergen komşu oğlanı var en sonunda verecem kurtulurmuyum bilmem daha fazlasını ister bakir çocuk
Aynı yaşlarda bakire kız bulmaktan 10 kat daha kolaydır.
Varda sana yok
Yasak yasak 😄
İlk ben bulucam 😠
Sen bakirmisin 🤔
Erkek değilim
Ben sana erkek mi ariyorum dedim deli 🥴
Bakir misin diyorsun bakir erkeklere denir
Ya anla sende canım alla alla bakır bakire sonuç aynı kapıya çıkıyor 😄
Kapının ardında bambaşka şeyler var :D
Ne var 😄
%40 her 10 erkekten 4ü bakirdir
Böyle şeylere takılma
Çok ihtimal. Bakir erkek çok var.
Ben varsam başkaları da vardır
%5 felan
Neredeler Kerim bey bunlar
Kücük şehirlerde genellikle bence soran hanım.
Büyük şehirlerde yok mudur asosyallik sebebiyle?
olabilir ama düşüktür
%100 bakirimm😄😁
Hâlâ bakirim
Var hocam var
Bulup napcann sen onu söyle
%55..
ne yapacaksin bakiri
Bulursun,
Bakirim
50 si var
35 bence
Düşük bir ihtimal