Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neye göre bu ölçü. gebelik için 8 cm ve üzeri yeterli
zevk almak için ise ölçü anlamsız. vajna içinden zevk alınmaz ki ölçünün değeri olsun
yahu yaratıcı allah bu kadar mı adaletsiz biraz akıllı olun biraz bilim okuyun.
kadın klitoristen zevk alır vajina içinden değil
vajina içinden zevk alsanız siz yürüyemezsiniz kafayı yersiniz
yürürken kendi kendien sürter sürekli orgazm olursunuz.
akıl akıl akıl bilim bilim bilim12 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cevap seninki teşekkür ederim ♥️
En İyi Cevaplar
+1 yılsakin bunutma dunya geleni 12 ile 15 cm arasinda zaten adamda 18cm var ama gorurmez sali verip gidiyor yani erken bosalma sorunu var adam 12 cm saatlerce durmadan yapiyor sen ve sevgilinin rahat olun onemli olan boyu posu degil islemi oyuzden kafaniza takmayin hayatiniza bakin
010 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim burada gerçekten kültürlü insanlarda var. Oda öyle boşaldığında 2 dakika geçmiyor tekrar sertleşiyor sabaha kadar 5 defa boşaldı bir keresinde.
- +1 yıl
Avuntu bunlar. 12 cm saatlerce yapsın alıştıktan sonra bir şey hissettiriyor mu sanıyorsun
Hem boy hem işlev olucak diğer türlüsü eksiktir - +1 yıl
onemli olay bu zaten oyuzden yolunuza bakin zaten rahimim deriginli 13 santim ondan dazlasi sadece aci veriri baska birsey olmaz
- +1 yıl
Bu da yanlış
- +1 yıl
yanlis olani ne soyle hepimiz bilelim kardesim ozaman
- +1 yıl
Uzun olmasının avantajı pozisyonlarda avantaj sağlıyor. 12-13 cm cihaz sürekli çıkar, çoğu pozisyonda istediğin esnekliği sağlamaz zevki baltalar.
Kalınlığın önemi ise daha kalın penis daha çok sürtünme demek, kalem kalınlığında bir şey düşün isterse 20 cm olsun o incelikle istediği kadar gidip gelsin bir şey hissettirmezdi, organlarımız esnek ve uyum sağlıyor 12 cm ve kalın olmayan bir penisse sadece ilk girdiğinde bir doygunluk hissi verecek, sonra devam ederken kısa olması pozisyon zenginliğini azaltıp kalın olmaması da vajina penise alıştıktan sonra bir şey hissettirmemesini sağlayacak. - +1 yıl
Boyutlar büyük ölçüde değişiklik gösterse de, ortalama uzunluk muhtemelen 12,9-13,97 cm dir.6 Haz 2021
- +1 yıl
Hamile kalma konusunda 13 cm ince penis de işe yarar spermin yumurtayla buluşması yeterli haklısın ama zevkten bahsediyorsak kimse önemli olan işlev diye kendini kandırmasın boyut yoksa işlev kurtarmaz
- +1 yıl
dunya saglik orgutun paylasimi
- +1 yıl
Agacım olabilir ben ortalama yüksek demiyorum zaten
Dünya ortalaması da 14 cm falan asyalılar düşürüyor afrikalılar latinler yükseltiyor
Demek istediğim büyük olması avantajdır kimse bana 10 dakika pompalayan 19 cm aletle 10 dakika pompalayan 13 cm alet aynı zevki verir demesin a q yok öyle bir şey
Bir parmak bile iş gorüyorsa boşaltmak için sorun yoktur üzülecek bir sey yok. Bu penis muhabbeti meme muhabbetiyle aynı şey. Önemli olan duygusal doygunluktur, başarabiliyorsanız her daim mutlu eder bu insanı.
10 Yorumla
Normal çok kısa değil tabi uzun değilde kalıınsa normal dir
04 Yorumla
Soran+1 yılKalınlığı iyi. Ben normal buluyorum yani ne zaman bulussak çıkartıp bende oynuyorum onunla.
Soran+1 yılİyi bakalım güle güle kullan 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
O da sende sakın canını sıkma. Çok rahat yeter. Yeterki diğer konularda iyi olsın. Seni keşfetsin yeter
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yeter merak etme bu konuda sıkıntı yaşamıcaksın vajinan ona göre sekillenecek
10 Yorumla
+1 yılCok kucuk değil bence ideal kullanmasini zevk vermesinide biliyorsa guzel
14 Yorumla
Soran+1 yılPerformansı çok iyi
- +1 yıl
İyi o zaman istee
Penis boyu da önemli ama en önemlisi işlevi içinde fazla durani makbuldür
10 Yorumla
+1 yılherkesi TR ortalaması 13 diye küçüğe alıştırdılar. biz 19 gösterince korkuyorlar ilişkide sert olunca acıyor diyorlar
00 Yorumlaönemli olan işlevi, performansı de üzülmesin
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kere sabaha kadar 5 posta attı. Ayrıca boşaldığında penisi hala sert
Soran+1 yılİnmiyor
Normalden az hamile kalman da sorun yaratmaz ama zevk açısından sıkıntı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye Türkiye ortalaması 13 santimmis
+1 yılSizin gibiler azdırıyor erkekleri. Arpanız fazla geliyor
10 YorumlaTürk erkeğinin standardı 12 cm dir. Sorun olmaz zevk almasını bilirsen. Arkadaşında zevk vereceği noktayı bilirse çok bile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsokar denersin bu kadar basit ne bilem küçük mü büyük mü ya da neye kime göre?
010 Yorumla
Soran+1 yılYa bir soru sorduk verdiğiniz cevaba bakın
- +1 yıl
mantıklı sorun mantıklı cevap verelim
- +1 yıl
tabakta 10 cm lik elma var yicem ama büyük mü küçükmü ne cevap verirsin?
Soran+1 yılMantıksız ne var soruda?
- +1 yıl
büyükmü küçük mü diye sorman mantıksız. sana örnek verdim sen cevap versene peki?
Soran+1 yılBazıları küçük yetersiz diyorlar. Kadın mutlu olmaz vs ben onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum onun üzülmesini de istemiyorum bir insanın elinde olmayan bir şey bu çünkü.
Soran+1 yılVe ben küçük bulmuyorum
- +1 yıl
küçük bulmuyorsan o halde sorun ne? küçük deseler nolcak sonucta sana gircek. boyunu fazla takanlar emin ol cok p*rno izleyenler türk kızlarından başka boyut sorunu yaşayan yok
Soran+1 yılPeki tamam görüşünüz için teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİliskiye girdiginde zevk aliyorsan ve orgazm oluyorsan çok sorun değil boyu kalin ise daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn iyi sen bilirsin yetip yetmediğini biz nerden bilelim.
00 YorumlaHayırr beee canım yapmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYetmezse ek yaparsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılAnan öyle mi yapıyordu?
- +1 yıl
Anamın penisi yok tatlım
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbenimkisi bundna daha uzun laşskjdşflasdfa
00 Yorumla
+1 yılyeterli gelir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılortadan biraz küçük fena değil denilebilir
00 YorumlaNormal üzülmesin performans önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılPerformansı gayet iyi. Yani 12 santim ilişkide yeterli diyorsun
Soran+1 yılSabaha kadar 5 defa boşaldı bir keresinde. Gayet iyi sevişiyor erken boşalma sorunu yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl12-17 cm ideal ölçülerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük büyük :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük değil bunu biliyorum sende dalga gecmezsen iyi olur
Cevap sahibi+1 yılne için kullanacan :)
İdeal bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılıcıne gırdıgınde bosalmaması onemlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sana yetiyorsa sorun yok
00 Yorumla
+1 yılküçük
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣bamyacık
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bilir seninki öyle bamyadir
Cevap sahibi+1 yıl19 cm inanamazsan atayım gör
Küçük
00 YorumlaKalkınca ne kadar?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri