Siz olsaydınız ne yapardınız?

En basından anlatıyım biraz uzun olacak ama yoksa anlamazsınız..

ben normalde tek basıma yurtdısında yasıyordum hersey yolunda gidiyordu daha sonra erkek arkadasmla tanıstım.. daha sonra türkiyeye yanına geldim 3 senedir birlikte yasıyoruz. O daha önce evlenmiş bosanmıs 10 sene oldu bosanalı. 27 yasındaym erkek arkadasm 43.. yaş kesnlikle sorun değil yasını göstermiyor. Asıl mesele 12 yasında erkek cocuğu.. . 3 ay bizde geliyor yasamaya ama cocuk asırı sımarık babası calısmıyor pandemide işleri bozulmustu. Laptopu babası almstı daha önceden yine 17 bn tllik laptop aldırdı. Her istediğini yapıyo babası. Herseyi pahalı almaya calısıyor cocuk üzülüyor ediyo vs istediğini yaptırıyo bide haakret falan edito sürekli babasına karsı terbiyesiz. Bn yinede iyi anlasmaya calısıyorum mecbur onunla oyun bile oynuyorm.. erkek arkadasm cocuk geldiğinden beri bütün ilgiyi ona veriyo ev 1+1 olduğu için bn salonda yatıyorum. O cocukla birlkte yatak odasında aynı yatakda. Ne cinsellik kaldı aramızda ne bişey bi kere erkek arkadasm bnmle salonda yanmda yattı cocuk geldi alarm koydu uyanalım diye erkenden uyandırdı. Cocuk cok sinsi ama babası görmüyo ve babasını parasal anlamda kullanıyor. Normalde aramazdı her ay para göndermeye baslayınca cocuğa cocuk sürekli her dkk bunu alıcam bunu alıcam diye aramaya başlamıştı uzaktayken. Gecen sene babasına vuruyodu mal canım bile diyodu. Ben erkek arkadasm çocuk gelince asırı değişiyor. Ne sevgi veriyo ne ilgi yüzüme bakmıyor resmen. Kadınlığımı hissetmiyorum dedim diye kavga etti benmle. Cocuğu cok sımartıyor farkında değil sürekli etrafında dönüyor cocuğun. O kadar hersey yapıyorum evde kıymetimi bilmiyor.. siz olsanız ne yapardınız bu durumda. Cocuk gelmeden önce hersey cok güzel gidiyordu sevdiğini hissettiriyodu sürekli ilgileniyordu.

Siz olsaydınız ne yapardınız?