Şimdi biz bunlarla bir yerde karşılaştık. Daha sonra ben bunları görmedim, yanımdaki arkadaşım gördü. Çocuk bildiğiniz dakikalarca bacaklarıma baktı. Ben o sırada bir işle meşguldüm. Sonra annesi bunu çeke çeke götürdü, çocuk hala arkasını dönüp bana bakmaya çalışıyor. Sizce bana aşık mı değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHe aşık. Annesinin yanında bile çekinmemiş. Mk hayvandan farkı yok. Hormonları onu yönetiyor. Seni yatağa atar gerisini düşünmez. O adam sana ekmek vermez
07 Yorumla
Soran+1 yılAşkta cinsellikte vardır
- +1 yıl
Şehvet perestlerde aşk yoktur. İşini görme vardır.
- +1 yıl
Her gün hep bacak sorusu sormaktan yorulmadın mı tüm KS sen esir almışsın resmen nedir bu kadar dert olan sana anlamadım bu konuyu bu kadar büyütüpte aynı şeyi deliler gibi tekrarlamak sıkmıyor mu seni
Soran+1 yıl@Kalinaaseela sen iyi misin abaza ben tek bu soruyu sordum. Sen bütün gün cinsellik bölümünde vakit geçirdiğin için böyle sorulara denk gelmen normal
- +1 yıl
Aynen aynen bir sorudan 100 tane aynı nedense yazıların hepsi jajaja
Soran+1 yıl@Kalinaaseela işin gücün yok bütün gün milletin cinsel hayatına bakıyorsun, yazık valla sana acıdım
- +1 yıl
Senin zihniyetine yazık bence sorduğun soruya bak Bi takıldığın insanlara ondan sonra bunu buraya yaz 😎 kafayı bpzmuşsunuz bacakla iki abzn tam birbirini bulmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Bacaklarına bakması aşık olduğunu göstermez
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl başlık olum ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazsaydım
+1 yılDaha ne çirkinlikler göreceğiz bilmiyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinlik derken?
- +1 yıl
Bir de soruyorsun, değil mi? Ne hikmetse!!! Bacaklarının çıplaklığını gösterdin ve bu çocuk hala onlara bakıyor ve bana hangi çirkinliği mi soruyorsun? Mahrem olmayan birinin bir kadının vücuduna bakması uygun değildir ve mahrem olmayan bir kadın, şehvetini kontrol edemeyen bir çocuğun önünde bacaklarını gösteriyor. Sonra da azgınlıktan şikayet ediyorsunuz!!! Bir kadının vücudunun onun mahrem yeri olduğunun ve bir erkeğin sana bakmasının haram olduğunun farkındasındır. Öyleyse nasıl böyle bir soru sorabiliyorsun? Allah'tan kork bence. Hayır evli değil birbirinize helal bile değilsiniz.
Soran+1 yılAçık giyinmedim ki eşofman vardı üstümde. Üstün üstlük haddini bil ağzını topla. Yerini bil öyle konuş
Soran+1 yıl3 yaşında çocuk yok senin karşında, kimi azarlıyorsun sen. Kendine gel
Soran+1 yılAyrıca sevdiğim çocuk derken nişanlımdan bahsediyordum.
- +1 yıl
Yalana bak hele. Soruyu sorarken sevdiğim çocuk diyor (halbuki nişanlım demesi gerekirken) cevabını alınca da üste çıkmak için de nişanlım diyor. Sonra da bacağıma her neyse işte. Sonra da pijama diyor.
Eğer o senin nişanlınsa neden birlikte oturmuyordunuz? Neden annesiyle oturuyordu? Bir nişanlının annesiyle oturup bacaklarınıza bakması uygun değildir. Bir nişanlı böyle davranmaz. Seninle oturmalı ve sana bakmamalı. O size aşık değil. O vücudunuza aşık. Soru troll olmakla birlikte de uydurulmuş kılıfa benziyor. Şimdi yıkıl buradan
Soran+1 yılSen kime yıkıl falan diyorsun. Haddini bil edebinle ahlakınla otur. O beynini de kendine kullan, bunları okumak istemiyorsan da buralarda gezinme. Üstüne üstlük eşofman varken bacak, bacak olmuyor mu? Bu kadar mı çalışmıyor kafan? Daha fazla da seninle uğraşamayacağım değil git sorudan
+1 yılYani sevdiğinden zzzzikesi gelmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılAbaza işte belli ya 🤦🏼♂️
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBacaklarına bakıyosa sana değil aşkı
10 Yorumla Soru başlığı mı p*rno ismi mi anlamadım😒
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBacaklarına aşık, anlasın sen onu 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tutamamış kendini ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen sevmiyor sadece cinsellik için
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu yaşadıklarımızdan sadece biri. Normalde böyle şeyler yapmaz, sevgisini belli eder.
Senin giyim tarzın nasıldı o anda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Bacaklarina aşık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Ayıp mk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah sana beyin versin onada açil şifa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Kayacak
00 Yorumla
+1 yılSeni pompalayacak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı