Yaşça olgun olan erkekler/kadınlar size daha çekici geliyor mu?

Yaşça olgun olan erkekler/kadınlar size daha çekici geliyor mu?
Yatakta yaş olduğuna inanan birisi değilim tamamen bakım diye bir şey var
İlk önce sorunun cevabını vererek başlamak istiyorum tabii ki evet benden olgun erkeklerin yatakta her zaman daha iyi olduğunu düşünmüşümdür yani bana göre zaten 30 yaşın altındaki erkekler pek de cinsellik için uygun erkekler değil.
Çünkü şöyleki 18 ile 24 yaş arasındaki erkekler genelde nefes alsın yeter derdindeler herkese ilişki yaşıyorlar ve hiçbir espirisi kalmıyor.
24 ile 28 yaş arasındaki erkekler genelde şöyle bir olay içine giriyorlar skor yani ne kadar çok kişiyle birlikte olursak o kadar iyi gibi bir düşünceleri var genelde bu yaş arasındaki erkekler hep bunu yapıyor.
28 ile 30 arası da birazcık kritik kötü değiller ama yinede birazcık daha olgunlaşmaları lazım.
Ama 30 ve sonrası kesinlikle gerçekten cinsellikte çok iyi hem bilgi olarak hem de yani performans olarak sanırım daha iyiler.
Genelde yaş gidince performansla giden diyen insanlar olmuş görüşleri okudum ama hayır öyle değil bence eğer ki sigara içmiyorsa alkol tüketmiyorumsa uyku ve beslenme düzeni gerçekten varsa sağlıklı bir yaşam sürüyorsa dert ya da sıkıntı içinde değilse kendine bakıyorsa bu adam spor yapıyorsa emin ol var ya 65 yaşına kadar takır takır saydırır.
Ama yukarda saydıklarımı yapmayan bir erkek kendine bakmayan bir erkek 20 yaşında bile artık yavaş yavaş çöker. Önemli olan yaş değil her zaman bakımdır.
30 yaş ve üstü erkeklerde yatakta daha iyidir bu da bir gerçek su götürmez bir gerçek hemde. Ama genel olarak Türk erkekleri bu kıyaslamanın dışında kalıyor çünkü Türk erkekleri genel olarak zaten 27’den sonra aynı 60 yaşında gibi davranmaya başlıyorlar erken boşalma ne bileyim performans düşüklüğü vs hepsi daha erkenden başlıyor.
30'ndan sonra erkekler, kadınları muhteşem şekilde keşfetmeyi öğreniyor
Olgun her şartta iyidir kdjxjx😂 bunu bilelim yeter🤪😂
Her seyiyle cok dogru yorumlamisin 👏🏻 diline saglik 😊👍🏻
20 yaşındaki bir kadından, bunları duymak, güzel geldi bana, sevindirdi. Bende bu yaştan sonra genç kızlar bana bakmaz saniyordum ☺️
18-21 yaşlarımda böyle bir efsaneye inanıyordum herkes gibi, ama sonra gel gör ki yaş geçtikçe erkeklerin ki kalkmıyor, erken boşalma vs desen hiç çekilecek dert değil. Olgun kadınlar boşuna mı kendini becerecek genç erkek arıyor, o kadar para yediriyor çünkü 24-30 yaş aralığındaki genç erkekler gümbür gümbür makine gibi. 😏
Ben erkek olarak söylüyorum yani erkek gözüyle söylüyorum kadınlara göre her zaman için olgun erkek önde olurken erkekler içinse her zaman için yaşça Küçük Kadınlar ön plandadır Benim için de öyle şahsen gerçek Küçük Kadınlar her zaman için ön planda Daha çekici ve daha seksi oluyor
Cevap
56Cevap
Tecrübeli ve ne istediğini iyi bilen kişiler olduğu kesin olmakla beraber daha seksi olduğunu söyleyemeyiz. Belki tecrübeye olan ilgiden dolayı daha çekici oluyorlar diyebiliriz.
Hayır seksilik kişiliktedir
evet katılıyorum
Offff hem de nasıl.
Yeminle şu 20 ila 24 yaş arası tam bir kanser sebebi sjsjsj
Ne konuşmasını bilirler nede başka bir şey. Varsa yoksa kurun sıkı muhabbetler.
İlla ki istisna olarak vardır. Lakin genel anlamda zaman kaybılar.
Çoğu kişi için bu geçerli değil çok az bir kısmı için söylenebilir mesela Esra Ezmeci geçlere taş çıkartıyor çok seksi ve bakımlı bir kadın aynı şekilde oyuncu olan Murat Aygen yaşça büyük olmasına rağmen çekici, havası olan biri buna biçok örnek var... olgun olmalarına rağmen seksi ve çekiciler💃
Daha çok ne istediğini biliyor olabilirler ama daha seksi oluyor gibi bir genellemeye katılmıyorum.
Yaşça olgun insanlar her zaman ne istediğini bilen, nasıl davranması gerektiğini çözen, neyi yapıp yapmamasını öğrenen, yaş aldıkça kendini geliştirmiş, karaca geliştirmiş, ergensi hareketleri olmayan insanlardır ve böyle insanlar olgunluk meyvesi olarak görülebilir. Daha genç yaşta olanlar olgunlaşmamış armut gibidir tadı olmaz lakin olgunlaşmış armut sulu sulu 🍐 olur lezizdir ve keyif verir yerken. Kadınlarda bu yaş sıkalası istisnalar hariç +25 erkeklerde +30dur.
Ben pek yaşa takılmıyorum
Her yaşta olgunlaşabilirsin☺️
Ama Olgun kişiler seksidir😂Ben hariç
Onlar hayatı yaşamış gözlemlemiş belli bir tecrübeye sahiptir Cocuk gibi davranışlar göremezsin Herşeyi Konuşabilirsin
Kadınları şarap gibidir Her yudumda farklı bir lezzete doyuma varırsın
Söyliyceklerim bu kadar☺️
Hepsi olmasa da genelde olgun erkekler daha seksi geliyor bana
İşi bitmiş çoğunun, ben dahil. Neyi seksi neyi karizmatik. Kadın olsam 40 yaş üstünü erkekten saymam.
65 sonrası yaşlılık başlıyor. 40'tan sonrası da yetişkin bir yaş bana göre , yaşlı değil asla
Evet ben 20 li yaşlarımı beğenmiyorum. Su an 39 um hatlarim daha oturdu, daha belirgin..
Benden daha olgun kadın büyük ihtimalle antropoza girdi..
Antropoza erkek girer kadın menopoza girer )
Bu tamamen zevk meselesi bana göre. Bazı erkekler daha olgun kadınları çekici bulurken bazıları daha gençleri daha çekici bulur. Benim tercihim gençler oluyor bu konuda.
her zaman kendimizden kadin veya erkek 6 7 yas daha olgun insani kendimize yakistiyoruz siz buna tecrube ve ilgi diyin ne derseniz artik ama gercek boyle
kişiye göre değişir. erkek 35 ten sonra en iri ve en güçlü dönemini yaşar evet ama kadının irisi makbul olmadığından aynı şeyi kadın için söyleyemeyiz
Evet katılıyorum kendi yaşıtımı çoçuk gibi görüyorum elimde değil
Bazen kesinlikle öyle oluyor. Kendi bakan biriyse özellikle 40 yaşında bile olsa ayrı bir çekiciliği oluyor.
30 ile 45 yaş arası kadınlar gerçekten süper Seksi oluyor.. Erkeklerde çoğu zaman tercih ediliyor saygı ve nezaketi olduğu sürece...
Hepsi değil binde birlik kısmı yillanmis sarap gibi oluyor onlara doyum olmaz
Erkekte öyledir ama kadında pek öyle hissetmiyorum aksine itici geliyor.
Kesinlikle ilişkilerin aurası daha yüksek ve daha uzun soluklu olabiliyor önemli olan kafa düşünce olgunluğu değilmi... 🥂
Benden aşırı büyük olması şahsen hoşuma gitmiyor. Ama yasitim oluncada hoşuma gitmiyor, bir kaç yaş farkı olmali.
Evet katılıyorum o yaşanmışlığın ve tecrübenin insana farklı bir ambians kattığını düşünüyorum
Seks açısından bakmadım hiç
benle yürüyen birinin yüreği güzel olucak yoksa etrafda insanmı yok
kesinlikle katılıyorum bilmiyorum ama şarap gibi kadın yıllandıkça güzelleşiyorlar çekici geliyor bana
Karakter olarak olgun insanları severim yaşa çok takilmam
Hayır katılmıyorum. Tercih meselesi. Çoğu kişi olgun seviyor.
Bekar ve gençken olgun erkekleri hiç çekici bulamazdım
Yaştan ziyade kendine bakan her insanın çekiciliği vardır.
Benim güzel kadınlar herzaman seksidir.
Seksilikte yaşa takılanlardan değilim.
Kendi yaşıtlarım ve kendimden en fazla 10 yaş büyükler çekici geliyor
Bu kişisel bir durumdur. Yaşla alakası yoktur.
Kadınlar için durum çok değişken.
Bu yüzden kadınlar için katılmıyorum.
çok az sayıdaki istisnalar hariç ; yaşça olgun kadın veya erkekler bir halta yaramazlar.
Olgun kıymet biliyor ama aşk yaşamak istiyorsam genç
40 yaş civarındaki bakımlı ve fit kadınları çok beğeniyorum.
Bu değişir kişiye göre. Hem katılıyorum hem de katılmıyorum o yüzden.
Kesinlikle olgunluk her zaman çekiciliği arttırmaktadır.
Evet Hemde çok ben yaşça kendimden büyük partner severim ilişkilerim de hep o yönde
her anlamda olgunluk kişiye artı bır cazıbe ve çekicilik katar
Olgun insan ne istediğini neyi nasıl ve ne zaman yapacağını iyi bilir
Kesinlikle evet. Olgun kadın tatlı evli kadın lezzetlidir
Hiç alakası yok tamamiyle ne istediğini bileceksin o kadar
Hayır evli erkek de para altın çok olgun karımlar da bakire değil sebeb bu
Ahh hayir katilmiyorum, Gunumuz kizlari artik 15-16 yasina gelmeden kaybediyor bakireligini 😕
Hayır bence alakası yok yaşla
yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Bence hepsinin kendi yaşında yakışır seksiliği var
Bana gelmiyor
saçmalık tabiki de hayır
kendinden daha emin kişiler daha iyi
Olgunluk gereksiz tribi yok ettiğinden daha iyidir
Tabiki farkındayım 😎
Kesinlikle doğru katiliyorum
Evet öyle bir rivayet var
bazıları bakımlı olduğundan öyledir
Herkes için geçerli değil.