Daha önce cinsellik hakkında konuşmadık m yaptığımı bile bilmiyor belki oda yapıyordur bilmiyorum. Evlenmeden konuşulmaz diye düşünüyor olabilir. Acaba beni yanlış anlar mı gözünde bambaşka biri gibi görünmek istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaptım sen yapma derim bende evlenceğim adam diye öptüm sonra dokundum sonra onu isteklendirdim fantazilerimden bahsettim aramızda sınır yoktu herşeyi konuşabiliyorduk fakat düğüne 1 hafta kala ayrıldık şu an çok pişmanım gerçekten evlenmeden olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBir şeyler yaşamış mıydınız yoksa sadece konuşma mı
Cevap sahibi+1 yılYaşadık bişeyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
+1 yılCinsellik normal ve doğal bir şey bunu konuşmaktan cekinme
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama belki o öyle düşünmüyordur
- +1 yıl
Düşüncesini değiştirirsin belki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılUlan ne adamlar bir ömür birleştircen kadın ne istiyo fantezi si var mı nelerden hoşlanır Hiç merak etmiyo mu bunlar ya gelcek hatun tahta gibi yatacak hadi dicek boşanma sebebi
00 Yorumla
+1 yılPas ver sen o gol atar illa. Ya da şuram çok ağrıyor diye foto at, hafiften de belli etsin, o devamını getirir
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni yanlış anlamaz mı o zaman? Daha evlenmeden gösteriyor diye
Soran+1 yılDekolteli filan mı
- +1 yıl
Gibi gibi ama buram çok acıyo de biraz kızart öyle at 😂😂
Soran+1 yılSevdim bunu😃
Açık olmak lazım sonradan hüsran olmaması için yapmışsın zaten neden çekiniuorsunki çok saf bişeymi buldun.
00 Yorumla
+1 yılHayır yanlış anlamaz aşk ve sevgiyle yapılan cinsellik en güzel cinselliktir konusunu yavaş yavaş açabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonusmadan sakin evlenme. Bak ben o hatayi yaptim. Pismanim.. ayip degil bu.. sevgilim beni yanlis anlama ama ilerde evliligimizin devami, heyecani icin sormam lazim. Benim icin onemli cunku diyerek konuyu ac
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Cinsellik basit bir konu aslında senin düşüncen konuşup mastürbasyon yapmak mı yoksa nedir
014 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir şekilde konuşmak yani isteklerimizi düşüncelerimizi vs birbirimizi cinsel anlamda tanıyabilmek için
Soran+1 yılDirekt söyleyemem
Soran+1 yılUydurur ama evlenmeden bir şey yapacağını sanmıyorum
Soran+1 yılSadece sexting değil bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum sadece gir çıktan ibaret değildir umarım
Soran+1 yılSanmıyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPenis boyu, bakirlik ve bekaret, varsa fanteziler filan her şey konuşulmalıdır.
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşulmalı ama nasıl
- +1 yıl
Eşiniz olacak birisinden utanmak olmaz. Her şey açık açık ifade edilmelidir.
Soran+1 yılUtanmak değil ama o dini açıdan bakıyor o yüzden bu konuyu evlenmeden konuşur mu bilmiyorum ve benimle ilgili farklı bir şey düşünmesini istemiyorum
- +1 yıl
Dini açıdan bakıp bakmaması bence bunu değiştirmez.
Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Sana bişey söyleyeceğim de zamanında ben böyle böyle yaptım de. Beni ister bu halimle kabul et istersen etme de. Eğer bu halimle istemiyorsan güle güle de. Ve bu konuda ağırlığını koy
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yaşamadım sadece mastürbasyon
Herşeyi baştan konuşun anlaşın sonra problem çıkmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaparken hiç sorun yok da, konuşmak neden sorun? diye düşün değerlendir yeterli. doğru bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yapmadık ki daha
Cevap sahibi+1 yıl😂 siz yaptınız ya da yapıyorsunuz anlamında demedim. Yani insanlar uygularken sorun olmuyor da neden konuşulması sorun? Bana anlamsız geliyor, konuşmakta ne var ki
Soran+1 yılUygulayanlar biz olmadığımız için sorun olmuyor ama konuşacak olan biziz. Konuşulması da sorun değil bence ama bazı insanlar bu konudaki düşüncelerini bile evlenmeden önce karşı tarafla paylaşmak istemiyor (dini açıdan baktıklarını düşünüyorum).
Cevap sahibi+1 yılTüm dinler açısından; konuşmak ve herhangi bir konuda fikir alışverişinde bulunmak, birşeyleri bilmeye çözmeye anlamaya çalışmak, ciddi kararlar almadan önce birşeyleri netleştirip değerlendirmek yasak olamaz, değildir de
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonuşmadan denemeden alırsan elinde patlayabilir demedi deme valla
00 Yorumla
+1 yılBence konuşmak gerek yoksa hüsrana uğrar insan, ben nisanlansamda sevişir zevk aliyormuyuz bakarım önce Ten uyumu çok onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka kolay ki anlarsin bunu hemde birkaç soru sorarsın için rahatlar istersen sana yardımcı olayım
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılNoldu
+1 yılYokla bi konuscakmi istiyomu
00 Yorumla
+1 yılAyıp konuşma 🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik yolundamısınız?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık açık konusabilirsin karşındaki kişiyle ilgili
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nabız yokla
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım
masum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGöründüğüm kadar masum değilim🫢
- +1 yıl
istekli bakire vakası detected 😂
konuş evlendikten sonra sıkıntı çekersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddimisin sen
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yıl24-26
Cevap sahibi+1 yılO çekiniyor olabilir sen aç konuyu
Soran+1 yılAma o daha çok dinsel yaklaşıyor belki evlenmeden konuşmak istemiyordur yan yanayken bile öpüşmekten ileri gitmedik
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne