Son yıllarda dikkatimi çekiyor. Herkes artık döverek-dövülerek sevişmeye başladı. Eskiden çok az kadın canı yakılsın isterdi. Şimdi genç kadınlar hep "ağzıma tükürsün, tokat atsın" yazıyor. Soft sevişen kalmadı hiç. Ben çok eskide kalmış hissediyorum. Sizce neden bir anda bu kadar yaygın oldu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNesil değişiyor , değişirken istek, keyif, zevk alma şekilleri de değişiyor.. sert seks yerine göre bende yaparım ama tükürme falan iğrençliklerine katlanamam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Son yıllarda iletişim sektörünün gelişmesiyle p*rno sektöründe yaratıcılık adına farklı farklı fantasilerle filmler yapıldı gerek kızlarda gerek erkeklerde bunlarda karşılık bularak herkesi özendirici oldu, İnternet sistemiyle bunları yapan ve yaptıranlar deneyim yaşayanlar çoğalınca bu durumlar ortaya çıktı, sonuç olarak gerek kızlar gerek erkekler bu işkenceyi filmleri kendilerine yaparak farklı hazları almalarını sağladı, sonuçta durum bu hale geldi, daha 18 yaşında hart isterim diyen kızları hep beraber görüyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle sanıyorum. Artık her erkek kadınların suratına boşalıyor mesela bu p*rno öğrenilme. Hatta bazıları İngilizce küfrediyor sevişirken o kadar velli.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın biri yatakta boğazıma yapıştı çok korktum sonra bana "bunu istemeyen kadın daha önce görmedim" dedi...
Hatun sen çok naifsin be. Hem naif hem de 35 liksin. Deli gibi merak ettim seni. Vücut tipin nasıl. Giyim zevkin nasıl. Yüzün nasıl. Deli gibi merak ettim seni?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum. Sanırım kadınlar artık daha rahat fantezilerini ifade ediyorlar. Yatak odasında bir kadını aşağılamakla gerçek hayatta aşağılamanın farklı şeyler olduğu eskiden daha zor anlaşılıyordu galiba. O zaman da ne erkekler ne kadınlar bu isteklerini ifade edebiliyorlardı. Eskiden sert seven erkeği maço kadını da ezik sanıyorlarsa zaten sert seks yaygın değildir.
Ben sert seks de BDSM de seviyorum bunun normal olduğunu biliyorum.
30 YorumlaAcı çekmekten zevk duyan bı milletiz, ülkece psikolojimiz bozuk😂
01 Yorumla
Soran+1 yılHah bundan olabilir :)
+1 yılYani insanlar daha bilinçli. Zevk ve fantezilerini daha cesurca dile getiriyor. Sonucta rızasi dâhilinde bu seyler sekste gerçekten zevki katlar.
00 YorumlaBilmem ama güzel bende öyle seviyoeum. Cinsellik tabusu kırılıyor ülkemizde fanteziler falan yaygınlaşıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. soft seks seven kadın cidden seksi dibine kadar yaşamak istediginden hani o zevk bi anda gelip gecsin istemiyor uzasın da uzasın istiyor
00 YorumlaEskide kalmadin, onlar fazla ileri gitmişler. Sapıklık sadece, çünkü bunun sonu yok, istedikçe istiyor insan. İyiki de yapmadım hiç.
00 Yorumla
+1 yılHep böyleydi bu sadece üstü kapalıydı artık üstü açıldı bu işlerin
06 Yorumla
Soran+1 yılYok değildi kesin biliyorum. Yaşım 35 oldu ben 20lerin başındayken böyle değildi. Böyle fantezileri yapan kadınlar vardı ama çok azdı.
- +1 yıl
Benim yaşım 25 ama ben bildim bileli var bu herkes gizli saklı yaşıyordu bu isteklerini belirtemiyorlardı bile artık insanlar rahatlarım bu işlerin üstü açıldı
Soran+1 yılGizli saklı yaşayan bile daha azdı ben kesin eminim.
- +1 yıl
Nerden biliyorsun insanların yatak odalarında ne yaşadıklarını görmüyoruz bilmiyoruz
Soran+1 yılKadınlar arasında bolca konuşuluyor bu konular. Sosyal medyada da konuşuluyor.
- +1 yıl
Bilmiyorum benim bildiğim bu şekilde
+1 yılZevk meselesi tabi ama ben soft tan yanayım. İlişkiye renk katmak icin birseyker olabilir ama bu vurmak kirmak değil. Hizli hizli yapmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Se*sinde iyice tadı kaçtı. Soft ve duygusal ilişkiye girmek varken neden böyle birşeyi tercih edeyim ki
00 Yorumla
+1 yılAynen moda oldu ama hiçbirisi soft ve romantik seksin yerini tutamaz. Sanırım biz baya yaşlanmışız. Kafalarımız asla uyuşmuyor yeni nesille.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. senin canın nasıl istiyorsa ne hoşuna gidiyorsa normali o. herkesin normali farklı. dert etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılDert etmemek kolay değil. Evlenip boşandıktan sonra yeni sevgililerimle sorun yaşıyorum. Adamın biri yatakta boğazıma yapıştı çok korktum sonra bana "bunu istemeyen kadın daha önce görmedim" dedi. Sonra bakıyorum her kadının boğazını sıktırıyor olmuş.
+1 yılmoda olmak değil artık insanlar isteklerini daha rahat belirtiyor sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılhaha dövmek demeyelim de, tatlı sert hareketler diyelim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu bir fantezi insanlar değişik rahatlama arayışında sen nasıl seviyorsun peki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFilm/diziler, ya da sosyolojik değişimler, yaşam biçimleri vb…
00 Yorumla P. orno sektörü doyumsuzlaştırdı iliskileri. Öznellikten nesnelliğe çevirdi bütün evreyi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAğızlarına s. çmasınlarda ne b. k yerse yesinler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Haz alıyor kadınlar , sert vurduğum zaman güçlü erkeğim diyerek bağırıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. vardı belki ama biz bilemiyorduk. her şey bukadar kolay ve açık değildi
00 Yorumla
+1 yılvanilya seven yok cidden ozellikle kadinlar fiziksel şiddet istiyolar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence softta olmalı sertte o anki duruma isteğe bağlı olarak değişir bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni nesil ateşli sınır yok. Bizim nesilde doggy ye ikna etmek için bile 40 takla atardık. Ben o.. rospu muyum domalacam derdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılSınırları olamaz mı bir insanın? Siz kadınların her fantezisini yapar mısınız?
Cevap sahibi+1 yılBirebirde olmamalı. Paylaşmaktan filan bahsetmiyorum.
Soran+1 yılHiç mi olmamalı? Mesela ağzına işeyeceğim derse öbürü kabul etmeli mi? Bana onu da diyen oldu.
Cevap sahibi+1 yılO kadar uç noktalar değil tabi ya. İşemek değilde boşalmakta sınır olmamalı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk meselesi tabi. Ama ben softluktan romantizmden yanayım. Hissede hissede sevişe sevişe...
00 Yorumla
+1 yılCunky sert olunca zevk artiyor. Haz artiyor. Kelepce kirbac tokat bunlar hazzi ve sertligi artiyor. Sert girislwr daha ucurmaya yonelik
02 Yorumla
Soran+1 yılBir bana itici geliyor galiba.
- +1 yıl
Olabilir. Partnere bagli sloww da olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuketim kulturu insanda doyumsuzluk yaratti..
Doymuyor, yetmiyor, yetinmiyor cunku bunlari bilmiyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence uygulayan çok fazla değildir sert seksi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genelde partnerim ne isterse o yöbde davranırım.. her türlüsü zevk verir
00 Yorumlaağzıma yüzüme işe diyen kız gördüm ben kızlar kafayı yemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yeni moda oldu bu. Bir sürü genç kadında var bu.
+1 yıldaha zevkli çünkü
43 Yorumla- +1 yıl
Agzinin tadini biliyorsun
- +1 yıl
Evet bence de :)
- +1 yıl
Geldi bazilara anlat bu olayi.
+1 yılSon zamlardan sonra herkes sert seviyo artik bunye alisti serte 😅
00 Yorumla
+1 yılDaha çok haz veriyor iki tarafa da.
04 Yorumla
Soran+1 yılMazoşist olmak lazım daha çok haz almak için.
- +1 yıl
Swrt seks denildiğinde sizin aklınıza şiddet gelmesin. Sertten kasıt hızlı olarak kadının içine girip çıkmak en fazla saçını çrkmek, popoya şaplak atmak ve kadını altında zevkten çıldırtmak olarak düşünmelisiniz
Soran+1 yılÖyle şaplakla falan kalmıyor artık. Boğaz sıkıp bayıltacak gibi oluyorlar.
- +1 yıl
Boğaz sıkmakta hafifse güzeldir kadın da ister domine edilmek. Ama bu sertliğin BDSM versiyonu bçvar ki onu istemem ben o apayrı bir olay.
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Çünkü insanlar bunları normallestirdii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bayanlar oyle seviyor
00 Yorumla
+1 yılP*rno videolar öyle istedi çünkü
00 Yorumlaçünkü daha zevkli daha ilgi çekici <3
00 Yorumla
+1 yılDayak cennetten çıkmadır
Atasözü00 YorumlaPrno izlerse insanlar olacağı bu
02 Yorumla
Soran+1 yılOf evet her tür p*rno var zaten. Ben en normal p*rno bile izlemeye dayanamam ama milletin hayatı p*rno fena oldu.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYooo duygusalda sevişilebilir
00 Yorumla
+1 yılAlım gücü artınca farklı tarzlara geçiyo insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle film ve p*rno sektörü yüzümden
00 Yorumla
+1 yılÇok mu seviyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılYok nefret ediyorum ben eski kafa kalmışım işte.
- +1 yıl
Ne seviyorsun
Soran+1 yılRomantizmi duygusallığı seviyorum. Canımın yanmasından nefret ederim. Uzun ve yavaş olması da daha çok hoşuma gidiyor.
- +1 yıl
Gşzli olmasan keşkeee
+1 yılGuzel bence
00 Yorumla
+1 yılağzını burnunu kırrım
00 YorumlaDaha azdırıcı.
00 Yorumla
+1 yılOzentilik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılB*ku çıktı
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar farklı şeylerden zevk artık...
00 YorumlaGereksiz bişey
00 YorumlaPek tarzım değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha çok zevk verdiği için olabilir ki 🤞
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilsen soft a talip olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sende seversin. Cok mu narinsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum kardeşim narinlikle ne ilgisi var? Tokat tükürük sevmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSenin kast ettigin sertlik baska sertlikmis 🤫🤫🤫😏😏
Cevap sahibi+1 yılAcaba mesajdan konusurmusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yaslimisin? Evli degilsin heralde
03 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşındayım. Y kuşağındanım.
Cevap sahibi+1 yıl50 60 yasinda insanlar gibi konustun. Aymi yaslardayiz ama sen daha sakin cinsel hayati olan birisin sanirim. Evlimisin peki
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü çok zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks sert olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026