Sevgilimin ilişki esnasında daha ilgili olmasını istiyorum. Uzun uzun öpmesini, vücudumu okşamasını, arkama geçip boynumu öpmesini... vs odun gibi sevişiyor sadece öpüşüyor bunu ona nasıl söylerim
Cevabın nedir?
+1 yılBaya agzinla konsarak soykeyeceksin. O.. senin apartmsnindaki kapıcı Ahmet amuca değil ki :) aynı yatakta sevisrigin erkek. Cinsel aktivite esnasında onu sende yonlendirebilirisin. Partnerler birbirlerini bu şekilde yönlendirmeseler aslında inan cinsel hayatta uyum yakalamakta zor. Sen yatağa yatipta her şeyi onun elleiene bırakma. Aktivite anında burami öp.. şöyle yap. Biraz daha uzun tutalım sevismemizi. Belki o cinsel anlamda daha fazla uyarılacak ve sana uymakta zorlanmayacak. Şu ana kadar soymemis olman büyük hata. Söylediğin halde yapmıyor ya da yapamıyorsa o başka bir konu. Durum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
+1 yılNe yapmasını istiyorsan o an yönlendir sonrada açıkça söyle
20 Yorumla
+1 yılkendin söylüyorsun, odun gibi sevişiyorsa, odundur. sonradan yontmakla olacak iş değil. seninki aynen devam
00 Yorumla
+1 yılBununla bir ömür gecer mi diye sor kendine
Yaptıkları yapacaklarinin teminatidir derim ve giderim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılelini yonlendir dudaklarini yonlendir sen pozisyon al bunlar zor degil
02 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamı kaldı
- +1 yıl
o zaman hazir iyiyi bulucaksin
+1 yılBu istediklerin olmasi gereken zaten ve oral yapilmasini unutmussun bilmiyorum oral yapilmasina karsimisin
00 Yorumla
+1 yılSen onu yönlendir neyi nasil istiyorsan göster daha cok hosuna gider
10 YorumlaDirek söyle gaza gelir erkekligine laf et delirsin herşeyi yapar o zaman
11 Yorumla- +1 yıl
Yok artık ya
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle erkekler de nasıl kız tavlıyor hayret ediyorum arkadaş
00 Yorumla
+1 yılBen sevdim be bi resim yüzünden terk edildim bunları istemek söz konusu degil😪
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bence Karşına Al Konuş Nasıl Sevişiceliğini Öğret Ona 👍😉
00 Yorumla
+1 yılDegistir mademmm oral falan yapmali sevismeyi bilmelii zevk alman icin ugrasmalii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe tecrübe tecrübe seks de en önemlisi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Me yapmasını istiyorsan söyle tabikide öyle tek yönlü seks olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini geliştir de. Beraber izleyin nasıl olması gerektiğini
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAçıkça söyleyeceksin yüzüne ama fazla sert bir tepki ile değil tabiki
00 Yorumla
+1 yılBence sen ona göre pozisyon değiştir sen elini tut götür sen önüne yat sen söylersen olmaz hareketlerle olur
00 Yorumla
+1 yılSöyleyebilirsiniz doğrusu bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir sevişme olmalı?
00 Yorumla belki benimkini eğenirsin ;)
00 YorumlaBu erkekleri toplayıp ders vercem
00 Yorumla
+1 yılAzdırıcı hap içir
02 Yorumla
Soran+1 yılOf yok artık 😂 düşmanmışız gibi hareket ediyor yatakta
- +1 yıl
Dayıoğlu bu iş böyle yürümez de😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübe ayrı bir şey ☺️☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. söyleme onu sen yönlendir
00 YorumlaDeğiştir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini değiş
00 Yorumla
+1 yılBana gel sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanan ben gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafayi yicem
00 YorumlaDirekt söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında