Selam lise sonum ve sınava hazırlanıyorum. Açıkcası bisexsüel miyim değil miyim bilmiyorum ama sanırsam erkekleri de beğeniyorum. Hiç duygusal anlamda bir şey hissetmesem de. Neyse etütte tüm kızların hasta olduğu bir çocuk var benim de sevdiğim kız o çocuğu çok beğeniyor. Geçen gün etütün kafesinde beraber kahve içtik arkadaştık ama daha da samimi olduk. Bana sana bir şey söyleyeceğim ama bunu kimseye söyleme kimse bunu bilmiyor. Sadece kendimi sana çok yakın hissediyorum güvenimi boşa çıkarma. İlk defa bir erkek olarak sen bunu biliyorsun dedi. Ben biseksüelim ve cidden sen de benim kafadansın çok uyuyoruz, tam aradığım kişisin dedi. Benden hoşlanıyormuş. Ben de bilmiyorum dedim. Kafam karıştı dedim. Çocuk bana göre çok çok yakışıklı değil diğer etütteki kızlar bunun neresine bitiyor bilmiyorum. Çocuk benle çok fazla vakit geçirmeye çalışıyor. Bunun farkındayım. Ama ne yapsam bilmiyorum? Kızdan da baya baya hoşlanıyorum. Çocuğa çok fazla yazan kız var ama hiçbirine de bakmıyor. Bula bula beni mi buldu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat