Kim kime diş geçirebilir, kim alt ederse..

Kim kime diş geçirebilir, kim alt ederse..

Yataktaki her şey akışına bırakılmalı bence çünkü hani zaten yatakta her şeyin spontane olanı daha iyi oluyor hani içinden o an ne geldiyse onu yapman gerekiyor. Kim daha baskın olacak diye konuşmaya da gerek yok zaten o an bakarsın duruma göre sevişirken bir an , hani eskiden haz almadığın şeylerden haz alıyor olursun bunu partnerin değiştirir.
Ya da belki rahatsız olduğun bir şey varsa bunu önceden belirtirsin ki hani yatakta bu durumla karşılaşma, yatakta bu durumla karşılaştığında bir çözüm oluşturabil.. Bu durumu daha önceden konuşursun ama hani "aşkım hadi önce sen şey et sonra ben şey edeyim" diye bir konuşma olmaz yani...
yazılı sözleşme yapılmalı. hangi hareket ile başlanacak, neler yapılacak nasıl sonlandırılacak... tüm ayrıntılar maddeler halinde tespit edilmeli. sözleşme noterden onaylattırılmalı. işbu sözleşmenin ihlali halinde diye başlayan cezai hükümler tesis edilmeli... :)))))))
😅😂
Cevap
14Cevap
Sevişirken spontane gelişmesi gerekir. Fakat partnerlwr nelerden hoşlandığını önceden konuşmuş olmalı ki karşı tarafı rahatsız edecek bir pozisyon ortaya çıkmasın.
Benim olduğum yerde kimşn hükmedeceğini konuşmak abesle iştigaldir. Beni hiçbir kadın domine edemez, hatta bunu düşünemez bile.
Bence akışına ve zevke bırakmak lazım
Bence önceden konuşulmalı
Cinsellikte hiçbir şey planlandığı gibi olmaz. Hele ki tenler de uyumluysa, çekime kapılmak kalır geriye.
Baskın olmak ise pozisyona göre şekillenir zaten. Erkeğin bariz baskın olacağı, kadının teslim olmak zorunda kalacağı pozisyon farklıdır; kadının bu tek taraflı bi ilişki değil bende varım deyip kendini ispatladığı pozisyon farklıdır.
Ne olursa olsun; zirvede, uçlarda, bulutların üstünde her zerresine kadar istediğin kadınla/adamla olacaksın. Gerisi teferruat..
Bence her ne kdr önceden konuşulsa da o anki atmosfer onu değiştirebiliyor. Ben erkeğin baskın olmasını isterim.
Hayır bu zaten süreklilik arz eden bir durum değil. Roller değişmeli arada yoksa sıkıcı olmaya başlar bir süre sonra. 🌸
Kim kimi koparıyor kendi payının ımma.. Neyse hahah önceden konuşulsun konuşmak iyidir her zaman
önceden konuşarak değil anlık olarak gelişmeli
Erkek baskın olmalı tabi kadında mal gibi durmamalı
😀 😀
O anki duygulara bağlıdır arzuya ve şehvete tutkuya bağlıdır aradaki enerjiye bağlıdır
Konuşmaya gerek yok tabi ki ben olucam. Ben onu hamur gibi yoğurup sıkarken o da zevk çığlıklarıyla orgazm olmaya bakacak.
yani ben erkek baskın olsun isterim o yüzden akışına bırakamam. ama hiç konuşmaya da gerek duymadım bunu partnerlerimlee
O anki duygu durumuna bağlı ama erkeğin baskın olmasını isterim
@kitapçı11 romantik severim
@kitapçı11 sanane ya
Önceden anlatmisimdir zaten ona nasıl hukmedicegimi o da merakla ve heyecanla bekliyor olur.
Önceden konuşmak ne ya , mülakat sınavı mı bu, spontane gelişmeli tabi ki
Sevişirken o anki tavırlar belirler.
O an tabiki yataktaki hiçbir şeyin planı yapılmamalı
İlk defa mı sevişeceksin?
Evet, merak ettim..
İstemsizce güldüm ama ayıp olmasın diye belli etmemeye çalıştığım an aklıma direk bu sahne geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=zn4oWUoT3S4
O an ne olursa
isteklerine göre olur
O anki tavırlar bence
sevişirken o anki tavırlar mı bunu belirlemeli
İkisi de uyar sürpriz severim
O anki tavırlar cinselikte plan olmaz
Bence bunun planı yapılmazsa yapilamazz
her şey yatakta belli olur 🤷♂️
Baskın olan daima benim yatakta
Kim daha iyiyse baskin o dur
Sevişirken belli olur. Kim baskın