İlk buluşmada seks yapmak isteyen sevgili karşısındakine hangi gözle bakıyordur?

10 Ağustos 2022
İlk buluşmada seks yapmak isteyen sevgili karşısındakine hangi gözle bakıyordur?

10 Ağustos 2022
Bu konuda fazla neden var ilk başta dikkatli olman da büyük yarar var çünkü çok erkekler arkadaşların ile iddiaya giriyorlar benim sevgilim olsun bir kaç gün içinde hal edeceğim ya da ilk günde işi hal edeceğim. Tek kızlara yazıyorum bunu
baştan söyleyin çünkü erkeklerin başına böyle bir dava gelmez. Kızlar siz birin ile ilişki başlamadan evvel isteğiizi/istemediğinizi belirtin, belirtin de sonradan kavga/dövüş olmasın. Ben yaşadım çünkü bunları, bir sevgilim olduğunda beraber olmak için ben demiyorum kendisi ile bir hafta geçti/geçmedi beraber oluyorduk. Tekrarlıyorum kızlar dikkatli olun!
Yahu... seks denen şeyi bu kadar büyütmeyin... İlk buluşmada da olur, bu da kimseyi kötü insan, kötü kadın, aklı şeyinde erkek yapmaz. Uzun uzun yazarım bu konuda da, halim yok şimdi... İlk buluşmada seks yapan kadının da, erkeğin de değeri düşmez, yapmayın... İlk buluşmada seks yapılması, ilişkinin ciddiyetine zarar vermez. İlk buluşmada seks yapıldı diye erkek kadına "basit" diyecekse o erkek afedersin s*ktirolup çıkabilir kadının hayatından.
Amacı sadece sekstir
Seninle hemfikirim.
Sıfır kadar
Cevap
43Cevap
Ciddi değildir
Çok tuhaf karşılamıyorum açıkçası.. İki taraf da onaylıyorsa, iki taraf da birbirinin gözünde aynıdır..
Be ce ülke saçma ne bu ya tuvaletin gelip söyleye biliyorsun kız sende. İstediği herşeyi söyleyebiliyor bir bayan derse direk eve gecek kimse eleştirmez ama erkek derse ha bukadar bu işe kötü balmayin sonuçta oda bir ihtiyac
Bu cok sacma ilk bulusmada seks yapip iki tarafta delicesine tutkulu bi ilisiiyede girebilir. Erkek istiyoda kiz istemiyor mu ilki sonu ortasımi var bu isin
İlk ve son buluşmam olacak. Yangından mal mı kaçırıyor n’oluyo. Tanıyalım birbirimizi, gülüşelim, cilveleşelim, arzulayalım, sabırsızlanalım, emin olalım falan. Bütün bunlar önsevişmedir.
İki tarafta istiyorsa sorun yok karnın açsa yemek yersin seksde buna benzer
İnsanları kalıplara sokarak çıkarımlar yapmayın bence, bir çok kriter olmalı, tek kriter bu olmamalı...
İlk buluşmadan önce mutlaka bazı şeyler konuşulup paylaşılmıştır. Benim açımdan bir sakıncası yok.
İlk buluşmaya kadar ki konuşma süreci çoook önemli. 1 yıl gibi bir süreyse ilk buluşma cinselliğe gidebilir.
ilk buluşmada ne giysem tribine girilir ve beni beğendi mi acaba hakkımda ne düşündü felan filan heyecanları olur yahu
Ciddi değildir emin ve ne istediğini açık açık söyleyen biridir en azından rol yapmıyor...
Niyet belli bu genelde olgun kadın genç ilişkisinde oluyor ve kadın bakire olmayınca
Buna kimse bir şey diyemez net olarak. Biriyle uzun süredir konuşuyorsundur karşılıklı çekim vardır yaşanır daha çok istersin olabilir bunlar.
Seni kullanıp işini görüp yarı yolda bırakacak kadar ciddidir
Hiç ciddi değildir seni seks objesi olarak görüyordur
Bayağı ciddi gibi adam mikmeyi kafaya koymuş 🤣😁😂
Seksi toplumca çok abarttigimizi düşünüyorum
Adam oldukça ciddi demekki ciddi ciddi sevismek istiyor
Amacı seks zaten sen değilsin hatta yapmayalım dersen direk tekmeyi koyacaktır sana.
Yarı yolda bırakmak amacıyla bakıyordur sonra tık ayrılıyordur.
partner ilişki üzerine temel atılmış ise ilk buluşmada normal
Zamanxemekxpara hiç bu orantıyı kuramıyorsunuz
Bunda bir ciddiyet yoktur. Amacı bariz ortada değil mi?
Çok ciddidir garanti evlenilecek insan fb benim der geçerim
Ciddiyet olmaz eğlencelik takılıyorlardır ve birbirlerine ucuz gözüyle bakıyorlardır.
Onu ilk buluşmada seks yapacak sevgili cevaplayabilir…
İlkinde olsa ne olur onbeşincide olsa ne olur. Sonunda oluyor mu? Oluyor.. Ne diye bekleyip daha tam tanimadigi biriyle yapma zevkinden mahrum birakiyorsunuz ki adami..
bunda ciddiyeti aramak ne kadar mantıklıysa okadar ciddiyet arayabiliriz anca..
Elbet olacak olan şey için neden beklensin ki? Eğer karşılıklı çekim var ise beklemeye gerek yok.
İnan ben hep ilk buluşmada yaptım vereni herkes s...
Son derece ciddidir. Yoksa neden düzüşmek istesin ki..
Ben de bütün ciddiyetimle kendisini... 🔥🔥
evet ama para aldim ilk bulusmada parasız yapmam baya iyi para aldım
Sana ne derler onu da söyle
Ciddi değildir fb istiyordur
İlk buluşmada bunu yapıyorsa Çakaldır - ittir efendim.
ciddi olması sıfırdır ama farklı bi cevap mı duymak istiyorsun? evet diyen erkeğede asla inanmam
Seksin ciddiyetle alakasi ne
Iliski anlamında..
İlk buluşmada sevişip evlenenler var
Sonra ilk ay bosaniyorlar
Boşanan görmedim daha. İlk basta sehvetli olan çiftler hep öyle devam ediyor.
Eminsin yani🤣🤣👍
Evet cevremde cok var evli ve cocuklu hepsi
İlk buluşmada sevgilimi olunuyormuş 🤔
Öncesinde sanal ortamda tanisma veya kalabalık ortamda tanışma süresinden sonra sevgiliolduktan sonraki ilk buluşma. İnsanlar ilk buluştuğunda görüştüğümde sevgili olmuyor herhalde
Pardon çok basitmiş meğerse 🤔
🤣🤣👍
Öyle şey mi olur ya bu ne acele
Ciddi değildir amacı cinsellik
Kim nasıl bilmem ben ciddiyim
Ciddiyet ve ilk buluşmada seks 😃😃😃😃😃
İki taraf isterse olabilir.
Değildir. Ciddi değildir ya da deniyordur
Büyük ihtimalle peçete gözüyle bakıyordur
Korunuyorsa sorun değil
Ne ciddisi kullanmak için
Hayvan der çıkarım böylelerine.