Eski sevgilim beni eski sevgilisine inat olsun diye ve öpmek için falan kullandı konuştu sonrada sevmedim seni çirkinsin diyerek ayrıldı bende çok güvenmiş bağlanmış evlenmek istemiştim onunla konuşmak yanımda olması mükemmel bir şeydi. Sürekli çabaladım konuşalım arkadaşca bari falan diye ama hep itti bana iftira attı bakirelik testi yaptircam diye sonra nişanlımdan ayırdı diye millete söyledi adımı çıkardı evlenecek yaşta beni bitirdi abime şikayet etti ona yazdığım mesajalrin ss ni millete gösterdi. Şuanda bi sevgisi var sanırım. Ona hakkımı helal etmedim çok beddua ettim tutar mı sizce. Helallik konusuna çok takılan biriydi 2 kez istedi haram ettim sizce son yaptığı iftiralar onun vicdanını rahatsız eder mi siz aynı durumda olsanız bunları yaşattığınız kişiye karşı ne hissederdinz her şey bittikten sonra tamamen
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunları yapmam yapmış olsamda viçdanen kötü olurdum kimse kimseyi aldatıp kandırmaya yalanlarla kullanmaya hakkı yok eninde sonunda cezasını bulur sende ödülünü alırsın
07 Yorumla
Soran+1 yıl2 kez helallik istedi haram ettim vicdanım rahat değil dedi ben öyle biri değilim dedi ayrıldıktan 2 hafta sonra falan aramıştı. Şimdi ise ayrılalı 1 sene olacak eylülde. Ama daha 2 hafta önce bana iftira attı millete söyledi kötü gösterdi beni. Sizce yeniden gelip helallik ister mi ya da vicdanen rahatsiz olur mu? çünkü her şeyi bir anlık sinirle yaptığını söylüyordu
- +1 yıl
Bu kişiyle ilişkinizi ve tam ne yaşadığınızı bilemem ama böyle bir kişiyle beraber olup mutlu olabilirmisin bu kişiye güvene bilirmisin sen kendine bunu kabullendir önce senin için doğru kişimi yanlış kişimi seni hak ediyormu etmiyormu cünkü hala ondan kopamamış biterememişsin iznenimi aldım yazdıklarından sana karsı hatalarını haksızlıklarının cezasını wrgeç görür
Soran+1 yılYok yeniden beraber olmak gibi bir isteğim yok sadece perişan olsun çektiğim acıyı çeksin halimi anlasın özür dilemek için sürünsün istiyorum. Benim düştüğüm durumu anlasın istiyorum. Tam bi serfsz işi yok lise mezunu ailesinin pek imkanı da yok maddi olarak. Ama evlenmeyi düşünüyor babası ile tır sürüyor şu an bildiğim kadarıyla. Bense onu sadece sevmiştim işi gücü umrumda değildi sadece onun yanında olmayı istemiştim masum bir şekilde evlenmek istedim o ise beni yarı yolda bıraktı üstüne üstlük rezil etti adımı çıkardı kimseye anlatamadım düzgünce sırf olay büyümesin diye. Abimin arkadaşı bana hak etmişsin kızım dedi gerçekten kötü duruma düştüm onun bana yaşattığını bi Rabbim biliyor
- +1 yıl
Onu pişman olmasını istiyosan sen mutlj olacaksjn hagagında kendi hayafjna umugla mutlu bakıp ilerliycen onu tanımamış yokmhş gibi oda bakıp ne kacırdıgına kahrolacak bebiş topla kendini hauat senin için heni başlıyor umutla mutlu önüne devam et geriye bakma koşarken hayatta zaman kagbı olur
Soran+1 yılYapamıyorum onu maalesef zaten benim mutlu olduğumdan falan haberi olmaz. Başkasının duygularını da kullanmak istemiyorum çünkü şu an için biri ile konuşmak istemiyorum hayattan bezdirdi resmen tüm hevesim kaçtı
- +1 yıl
Öyle düşünöe kendini o moda sokmuşsun özgüvenin sarsılmış unutmaki bu hayatta kimse mahsun degil herkes yaşarken hatalar yapıyor sen sadece vaat ler ve sözlerle kandırıldın sen masumlugundan yararlanmış bir karaktersizlik varsada oda kendisi za ten suclü kişi camur atar meyve veren agaç gibi güvenip inanmak suçsa suclusun ozaman
Soran+1 yılBilmiyorum tek bildiğim istediğim onunda yaşadığım acıyı yaşaması. şu an büyük ihtimalle sevgilisi var çünkü instagramdan takibe almıyor kimseyi yani takip ettikleri nerdeyse bir haftadır aynı. Bu sevgili yapınca genelde öyle olur. Normal zamanda da her önüne geleni takip ederdi kızları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Sevdiğin adam tam bir or... cocuguymus
013 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine yazıyorum kaç defa dedim bana iftira attı diye beni rezil etti diye ama mesajlarima cevap bile vermiyor kadın. En son arkadaşımı konustirmustm kadınla. Kadın, gönül benim değil ki yapayım oğlumun gönlü sonuçta falan gibi şeyler demişti o da oğlunu bir şey sanıyor ama kadına da çok yazdım çok sinirlendim belki suçu yoktu kadının ama oğlunun ne olduğunu yazdım hep kadını çok rahatsız ettim mesaj atarak ama o kadar sinir krizleri geçirdim ki gece 3 de kendimi sıka sıka ağlıyordum
- +1 yıl
boş ver takma kafana. O herif erkeğin o.. pusuymus bahsettigin seyleri yapan ve ozelini desifre eden biri adamim diye gezmesin ortalikta. O yaptigi omur boyu onun uzerinde leke olarak kalacak ama o bunun farkina varip utanacak erdeme dahi sahip olamayacak. Bu onursuzluk ona bir omur cok yakisacak ve emin ol sana yaptigi da elbet biyerden cikacak. Kafana takmadan ileriye bak ve hayatini devam ettir.
Soran+1 yılYa valla bende ona erkeğin o. diyordum kaç kez dedim hatta çok zoruna bile gitti 😂 benim attığım mesajları millete gösterdi onlarla beni şikayet etti attığım mesajlarda seni seviyorum falan tarzı. Bundan rahatsız olmuş. Adım tacizciye çıktı oysa daha sevgili bile değilken bana neler nele4 diyordu seni alacam git anneannemin evine elini öp geliniym de falan diyordu. Çok umut verdi ve defolup gitti Allahım intikamimi alsın ondan çok beddua ettim bazıları tuttu ama daha da beter olsn
Soran+1 yılHaklısınız bana eski sevgilinizin özelini bile anlatan birisi hatta daha da ileri giderek, onun yemediği halt yok kimse almaz onu dedi. Kim bilir benim hakkımda millete neler dedi neler bu canımı sıkıyor
Soran+1 yılHer haltı yapan birisi dul kadınlarla gezdim zamanında falan demişti. Yani doğru bile değilse şunu demek bile srfszce kadınları asagiliyor onlarla gönül eglendirip gezdim falan demişti. İnstagram hesabı selimcanyesilgun bakabilrsn
Soran+1 yılHaklısınız, teşekkür ederim
Soran+1 yılAnladım anladım sıkıntı yok o şekilde zaten tam bir p. c. Ayrıca bende çok üzerine düşmüşüm yani onunla konuşmak için ama sırf onunla mutlu olduğum için ilerisi olsun istediğim için onun sevgisine inandığım için çünkü çok başka değer veriyordu sevgili iken. Bu yüzden bende de suç var dimi beni istemediği halde üstledim biraz daha kin küstüm yaptığı şeylerden dolayı. Bu yüzden bende günaha girmiş oldum mu onda hakkim var midir
+1 yılhahaha uzun baya okuyamayız maalesef :D :D
00 YorumlaTutar
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026