Cinsel Yaşam Karşı cins kuzeninizle yatmak zorunda kalsanız yatar mıydınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Garipser miydiniz ya da Güncellemeler+1 yıl Cinsellik ne alaka öyle olmuş artık soxlsm Karşı cins kuzeninizle yatmak zorunda kalsanız yatar mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kuzenlerimle kardeş gibiyiz. Yanyana yatsak garipsemem ama ilişkiye girmek anlamında asla yatmam onlarla. 4 0 Yorumla
Mertucarfb Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Abi kafayı mı yediniz siz ya. Yorumlar içler acısı a*k 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hay ben senin kafana uyumak anlamında dedik anlamayanlardan 2. Bravo spcşsmcsöös Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. 52 tane kuzenim var 1 tanesi bile beni arayıp sormuyor 23 yıldır sevgilim olmamış bir kızla yatmamışım. 0 0 Yorumla
Sertmerthakan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yattım yine imkan olsun yine yatarım çok samimi değiliz 0 0 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl O an ki ruh halimize bağlı, spontane gelişmesi lazım, bilmem, yatardım belki de 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. boş ver işinin görüldüğüne bak Ama gizli olsun 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu konuda kuzenim yeltendi ama yapmadım bana göre değil 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet ama macburiyetse gerçekten kendimi teselli ederdim 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. zorundaysan yatarsın. uslu dur sende sorun olmaz. 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yabancı bile olsa karşı cins biri ile herhangi bir niyete düşmeden veya etkilenmeden kolayca uyuyabilirim ve hiç rahatsız etmem, hiç rahatsız olmam. 0 0 Yorumla
Aydan65 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Heralde yatardım 2 3 Yorumla hasegec +1 yıl kral yargı dagitiyor Yorumla Aydan65 +1 yıl @hasegec ne alaka Yorumla hasegec +1 yıl yazış tarzın hosuma gitti. Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Yatar uyurumOnları kundakta kucağıma aldım 0 0 Yorumla
AK_SAÇLI_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 78% +1 yıl Yatardım galiba Sonuçta Akraba yani sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Yardım ama uyumak için 😀 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kuzenle cevremdekilerden uzak dururum 0 0 Yorumla
Orichalcos Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır yatamam tabi ki öyle şey olur mu? 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı. Sorun olmaz 2 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yatarım ama biseyler olabilir o an 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Namussuzluk buuuu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yazdım kardeşim uyumak Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Uyusanda erkek rahat durmazz Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yattım zaten. 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl bir zorunluluk 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yatarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kuzenlerimle kardeş gibiyiz. Yanyana yatsak garipsemem ama ilişkiye girmek anlamında asla yatmam onlarla.
Abi kafayı mı yediniz siz ya. Yorumlar içler acısı a*k
Hay ben senin kafana uyumak anlamında dedik anlamayanlardan 2. Bravo spcşsmcsöös
52 tane kuzenim var 1 tanesi bile beni arayıp sormuyor 23 yıldır sevgilim olmamış bir kızla yatmamışım.
Yattım yine imkan olsun yine yatarım çok samimi değiliz
O an ki ruh halimize bağlı, spontane gelişmesi lazım, bilmem, yatardım belki de
boş ver işinin görüldüğüne bak
Ama gizli olsun
Bu konuda kuzenim yeltendi ama yapmadım bana göre değil
Evet ama macburiyetse gerçekten kendimi teselli ederdim
zorundaysan yatarsın. uslu dur sende sorun olmaz.
Yabancı bile olsa karşı cins biri ile herhangi bir niyete düşmeden veya etkilenmeden kolayca uyuyabilirim ve hiç rahatsız etmem, hiç rahatsız olmam.
garipsemezdim yatardm
Olucaktı kaçtım
Hayır tabiki de
Heralde yatardım
kral yargı dagitiyor
@hasegec ne alaka
yazış tarzın hosuma gitti.
Yatar uyurum
Onları kundakta kucağıma aldım
Yatardım galiba Sonuçta Akraba yani sıkıntı olmaz
Yardım ama uyumak için 😀
Kuzenle cevremdekilerden uzak dururum