Bir ilişkide kadın için aşk ve romantizm ön plandayken erkekler için çoğunlukla erotizm ve seks ön planda oluyor..
Erkekler yaşadığı sevgiyi seks ile mi göstermeyi seviyor?

Bir ilişkide kadın için aşk ve romantizm ön plandayken erkekler için çoğunlukla erotizm ve seks ön planda oluyor..
Erkekler yaşadığı sevgiyi seks ile mi göstermeyi seviyor?
Hayır yanlış zaten seks doğada olması gereken bir şey yani var olan bir şey seks zaten sevginin akabinde olan bir şey normal şartlarda söylüyorum eğer karşı tarafa takılmalık bir ilişki olarak görmüyorsan Bu Böyledir Ama tabii karşı taraf senin için takılmalık bir ilişkiyse O zaman işte değişir yani bunun erkeği kadını yok seks zaten bir sevgi üründür Ama önce her şey seks demek değildir
Yaşanılan sevginin seks yaparken hissettirilmesi gayet doğaldır lakin bunu sadece o anlarda hissettirmek yanlıştır. Şu bir gerçek ki, erkekler kadınlara oranla, hissettikleri şeyleri karşıya yansıtmak konusunda zayıflar. Yani seni seviyorum cümlesini bi erkekten duymak bir kadından duymaktan daha zordur.
Kadın, neslin güçlü bir şekilde devamı için her zaman seçici olmak zorundadır. Daha iyi genler yaratabilmek için yani. Erkek ise her halükarda türün devamlılığı için olabildiğince fazla yumurta döllemek ve olasılığı en üst seviyede tutmak için kodlanmıştır. Bu gerçekler de göz ardı edilemez.
Kısacası bazen sizi sevdiğini söyleyemeyen bir adamın, size sarılması, sizi öpmesi, size dokunması ve içinizde oluş şekli bile size bu duyguları hissettirir ve bu sadece seks olmaktan çıkar.
✨👌
Seks ile gösteremeyenler daha fazla.. Bir çoğu erken boşalıyor zaten.. Neden kısa sürdüğü belli oluyor o zaman ahdh. Şaka bir yana seks sevgi belli etme yolu değil bence.. İnsan sevdiği kişiyi arzulayabilir bu sadece erkeğe özel bir durum da değil. Keyifli günler..
Teşekkürler 🥂💫💜
Rica ederim 💜
Evet bence cinsellikle tüm perdeledikleri duyguları açığa çıkıyor. Malum Türkiye de erkek çocukları duygusunu. özgür ifade edemiyor. Erkek ağlamaz, erkek adam karı gibi gülmez gibi saçma tabular var...
Çok doğru
Rica ederim 🌸
Cevap
55Cevap
Karşısındaki kadına aşık olmadığı halde harika sevişen, o kadını yatakta herşeyiyle doyuran bulutlara uçuran erkeklerde var.. Sevgi çok farklı bir kavram bana göre.. Tutkuyu her daim anlarım ama.. Erkekten erkeğe değişkenlik gösteriyor bence. Biz kadınlar daha duygusalız, genelde seksi yaşamadan önce sevildiğimizden emin olmak istiyoruz..
Bunun cinsiyeti yok ki seven insan seks yaparak gösterir bunu zaten tutkuyla
♥️🔥
Hayır sevgimi her şekilde gösteririm ben
Gerçekten seven aşkla gösterir
Erkeklerin sevgisi erkekten erkeğe değişir. Bu da karakteristik yapısıyla ve yetiştirilme tarzıyla alakalıdır. Değer yargılarını bilen ve bunu iyi sunan erkek romantizm yaşatır. Mutlu eder. Huzurlu zaman sunar. Tam tersi erkek "işte göster oğlum pipini amcana" mevzusuna aklı orada bırakılmış ve kendini yetiştirememiş abazan bir zihniyete sahip birey kalır sonra sevgi=seks olur hayatı.
Sevgiyi dolu dolu, heyecanlı heyecanlı yaşayıp seksin doğasına doğal yoldan aşkla ulaşmak en güzel yoldur hayatım. Bunu başaran çiftler romantizm yaşar diğerleri romatizma olur🤣
"Sevgiyi dolu dolu, heyecanlı heyecanlı yaşayıp seksin doğasına doğal yoldan aşkla ulaşmak en güzel yoldur" 🤌
güzel yemek yaparım ben
ona içli köfte yapsam sevildiğini hisseder mi evet hisseder
ama kadınlarda bir erkek tarafından sahiplenilmek istiyor ve değer verdiği erkek tarafından olsun istiyor bence cinsellik bunu hissettirmek için en kolay yol..
her iki taraf içinde..
romantizm içinde arzu tutku barındırır çünkü aşkta öyle tutkuyla beslenir
Ne güzel anlatmışsın
Sevgiyi gösterme biçimi seks olamaz. Sevgiyi bir çok yolla gösterebilir bir insan. Seks sadece sevginin sonucunda oluşan bir yakınlaşmadır
Evet bazen ve bunda kötü bir taraf yok. Gerçek bir ilişki yaşanıyorsa ve seks dışında elementler duygular eksik değilse by problem yaratmaz.
Seks sırasında gösterilen sevgi kesinlikle çok daha özel ve farklı bir bağ yaratıyor.
Katılıyorum
Genelde erkeklerin seks düşkünü nasıl desem hiç sevgi aşk nedir bilmez sadece cinsellik için birlikte oluyorlarmış gibi gösterilmesini çok sinir oluyorum yani belki öyle erkekler de vardır ama genelde hepsi böyleymiş gibi gösteriliyor kızlar aşık olur sever erkekte seks için sever falan filan, benim için bunlar anlamsız şeyler sevgi ayrı seks ayrı bir konu yani erkeklerinde bazı duyguları var erkeklerde sevip aşık olabiliyor.
Her yol var bende çok sofistike yani öyleydi eskiden artık enerjim yok öyle şeylere bıraktım o işleri tek başıma geziyorum, alıyorum bir bardak kahve oturuyorum sessiz sakin bir yere kitabımı okuyorum. Müziğimi dinliyorum.
Sanada tavsiye ederim gönül işleri yoruyor✌️
Ben gönlümü yoracak kadar kişi almadım hayatıma. Benim hayatıma birinin girmesi inanılmaz zor. Tam uyuma ikna olana kadar açmam kapimi. 26 yaşındayım ve ikinci ilişkimi yaşıyorum, mutluyum ✌️
Tbr o zaman
Aşk ve romantizmin devamı birbirini tamamlayan erotizm ve seks deilmidir
Bence aşk romantizm erotizm seks merdiven basamakları gibi aşama budur yani
Cinsellik aşkın beden bulmuş halidir
Seks ile gösterilen şey 2 taraf içinde aynı özelliği taşır... Ne amaçla olduğunu zaman ve iki kişi (tabi grup sekste var) arasındaki aura ile anlayabiliriz. Sevgi çok şey kapsar bunlardan sadece 1'i sekstir. Sekste hazzın doruklarıdır.

böyle başlayıp öyle devam ediyoruz
Seks tamlayandır, senin ana unsurdur tanımak tanınmak gerekir.
Bugünde kimse yazamıyor ayh😄
Hayor seks opmadan da sevgi gçsterilir sadece seks düşünmek abzanlıktır
Hayır seks olmadan da sevgi gösterilir,
sadece seks düşünmek abazanlıktır.
Mealini yazdım 🥳
Her dili biliyorum 😂
Erkekler gözleriyle kadınlar kulaklarıyla sever demiş üstat Oscar Wilde. Belki bu gözle sevme meselesini biraz daha ilerletmiş olabiliriz zamanla :)
Bi kadına sevgiyi sadece seks ile gösteren kişi enbesildir bu tamamen kadını seks objesi olarak görmektir benim gözümde hem saygısızca ve bencilce bir harekettir
Yok canım daha neler sevgi çok başka bir şey ve sadece davranış ile gösterilir
Seks de bir davranış biçimidir 😄
Hayır sevgimi o şekilde göstermiyorum bir güzel cümle küçük bir jest bazen kucaklaşmak sevgimi göstermenin bir çok yolu var onu mutlu edecek şekilde gostermeye çalışırım
Bunu sadece alt organıyla üst organı yer değiştirmiş erkekler yapar. Gerçekten seven erkek sevgisini ruhuyla gösterir
En azından ben öyle göstermiyorum. Bir kadının en önce ruhunu doyurmak gerekiyor. Bedeni daha sonra ki iş..
Hayır tehlikeki bir durumda deger vererek kendinden vaz gecip ona uyum saglayarak yanni karşılıksız cıkarsız fedekarlıklarla
Sevgiyi o duyguyu kadına kadınlıgını hissetirip o ruhunu okşamanın bir çok yolu varken seks en son gelmeli hatta gelmemeli... 🥂
Kalbiyle seven erkek; kadının bedenine dokunmadan önce ruhuna ve kalbine dokunarak sevgisini iletir
Bu erkekler için seks, ilk sırada değildir
Burcun ne h
Koç
Bence seks sevgi, arzu ve tutkunun ele avuca gelir halidir :) ;)
Ben fedakarlık yaptım hep böyle sevgimi gösterdim ama o Aldattı😊
Erkekler isteğini seks ile gösterir sevgisini değil bence
Öyleyse kimse gerçek sevmiyor demektir
Maks 15 dk finiş
Biz erkekler tutkuyu aksiyonu severiz aşkımızı da güzel bir şekilde seks ile taçlandırırız.
seks tuz biber olur... yürekten gelir sevgi... bakışıyla, davranışları ile gösterir
sevgi öyle olacağını zannetmiyorum eğer öyle olsa Türkiye'deki erkekler kadınları çok seviyor derdim
Bizde her şey düz mantık, direk sonuç odaklı, ama kizlar bu gidişatı daha eğlenceli hale getirmesini biliyor 💝💝
Bi kadına aşıksam seks ile degil ona ya siirle ya gullerle ya da sevdigi şeylerle yaklaşırım
Para altın ile gösteriyor evlenirken altın araba ev boşanırken nafaka tazminat
Yok öyle bir şey. Cinsel açlığımızı tatmin ediyoruz sadece.
Sevgi genel bir kavramdır seksinde etkisi çok
seks azgınlık sonucu oluşan eylemdir
İnsan sevdiğini arzulamaz mı
O zaman azgınlık sonucu oluşan eylem" tezini çürüttük
Fiziki bir ihtiyaç olduğu için. Erkekler doldur boşalt sistemine sahip olduğu için bu fiziki ihtiyacı daha çok duyar , o yüzden de böyle bir hizmet kültürü doğmuş.
Ama anlamadığın şey şu; cinsellik sadece ihtiyaç hissedilince gerçekleşmez bir de bunun aşk için olan boyutu var ki duygu barındırır ve sadece bedenen değil ruhen de tatmin eder
Evet
İlk görüşün kalıplaşmış bir teoriydi bunu yıktık birlikte, yess aklın yolu bir
Sende sağlıcakla kal 🖐️
Yaaa öyle deme ama… 🙈😎
Bir şey demedim soru sordum 😄
İnsan çok sevdiği kişiyi sevgilisini arzular, onunla yakınlaşır birlikte olmak ister. Bu birlikteliğe romantik bir şekilde başlar ve iki taraf da isterse iş yatakta daha zevkli şekil alır. Sebişir de seks de yapar bu çok normal.
Aslında normal olmayan şey, sevmediğimiz insana bu güzel şeyi kastederek neden küfrederiz ki. 😃
İşte fenomen görüşünün farkı ✨ beğendim😌
Hiç de bile alakası yok çok ince ayrıntılar var eğer karşısındaki kadın anlayabilirse 😉😉😉
Onla bile gösteremiyp
Yok be o seks ihtiyacı cinsellik
IQ düşük erkekler evet.
Bi cinsi aşırı objeleştiren bi görüş olur bu bence
Mantıklı bir soru, bence cevap evet
Ne centilmen sevgisini gösteren erkekler var
Her türlü sevgimi gösteririm 🌹
Seks için seviyorlar diyebilir miyiz acaba
Seks ile Taçlandırıyoruz 😎
Bazi erkeklerimiz oyle
Seks de sevgi gösterme yöntemidir tabi
Kişiye göre değişir bu