Sorunlu evliliğim var baştan beri. Eşimle çok zıttız her yönden. yatak odamız ise berbat sadece kendini düşünen ilişkiyi gir çık olarak anlayan biri bıktım artık nasıl değiştiricem eşimi. İlişkiden soğudum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşin için evlilik çevresel beklentileri karşılayacağı bir görevden ibaretti, seninle evlenince çevresinin gündeminden çıktığı için bu görevini yerine getirmiş oldu. Evlilik kafası çok başka bir kafa. Cinselliğe bakış açısı da bu yönde. Çünkü evlenerek tamamlanmış bir misyonun içinde adet yerini bulsun diye yapılan bir şey olmuş. Bu kafa yapısı içinde evliliği güzel bir kurum yapan tüm değer ve sorumluluklar yozlaşıyor. Sizde de olan bu. Dilerim düzelir diyeceğim ama hiç sanmıyorum.
0160 Yorumla
Soran+1 yılBende sanmıyorum sonu boşanma olacak
- +1 yıl
Mümkün olan en kısa sürede boşanmak, hayatına düzgün bir yön çizmek, ruhunu sıkan ve boğan bu ortamından kurtulmak ve zamanı gelince yoluna seni hak eden biriyle devam etmek… yapman gereken budur.. hiçbir kadın, böyle entry’ler yazacak duruma düşürülmeyi hak etmez. Hele ki bir erkek yüzünden, asla..
Soran+1 yılHer şeyden soğudum kimseyi istemiyorum hayatımda
- +1 yıl
Merak etme, kalbinin ve kadınlığının pas tutmasını sağlayan bu adamdan kurtulduktan sonra yeniden ışıl ışıl parlamaya başlarsın. Yeniden doğmuş gibi… Bu soğukluk kalıcı olmayacak rahat ol.. Seni sevmeyen, değer vermeyen, seni öncelikleri arasında en başa koymayan bir insanın yanına 10 metreden fazla yaklaşmasına izin verme yeter. Kendini cezalandırma ama alabildiğine seçici ol..
Soran+1 yılCeza değil artık yoruldum. eşyadan farkım yok onun için inanın birini hayatıma alacağımı zannetmiyorum
- +1 yıl
Zaten kafanda öncelik bu saçma sapan evliliğin tüm kirini pasını silip atmak olsun… İçindeki, ruhundaki bütün pencereleri aç, içeriye temiz hava girsin de şu toksik şeylerden bir kurtul. Ondan sonrası zaten sen nasıl istersen öyle olur.
- +1 yıl
Bir kadına evlilik içinde bu kadar ruhsal işkence yapılmaz. Reva değil bu.
Soran+1 yılUmarım dediğiniz gibi olur. Anladığım kadarıyla kendinizi geliştirmişsiniz sizi seven eşiniz veya kız arkadaşınız vardır umarım
- +1 yıl
Ben de yanlışlarla doğruya yaklaşan insanlardanım. Çünkü doğru anca yanlış yapa yapa bulunur. Hayat deneyimim çok daha üzücü ve yıpratıcı olayların kucağına itti beni. Hayatta koruması gereken bir doğrusu bulunan herkesin tüm kredisi üçüncü yanlışa kadardır, bilirsin. Ve kötü olan şey kesinlikle hayatta düşmek değildir, düştükten sonra kalkamamak veya kalkmayı bilmiyor olmaktır. Sen bir kadınsın ve sadece bu sebepten bile önemlisin. Bunun farkında ol yeter.
Soran+1 yılSöylediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Kendimce bir şeyler yaşadım bende acıta acıta öğretiyor yaşamayı ama öğreniyorsun işte
- +1 yıl
Aranda yaş farkı olan biriyle görücü usul yaptığın evlilikten başka bir mucize sonuç çıkmazdı inan. Çünkü bu durumların tamamına yakını kadın için evlilikte çöküşle sonuçlanıyor. Adamın derdi evlenmek değil cünkü, evli bir adam görüntüsüne ve kimliğine sahip olmak. İkisinin arasındaki farkı söylememe gerek yok. Senin de mutluluğu bulacağına inanıyorum.. içine düşürüldüğün karanlığa sabretmenin ödülü aydınlıkla gelecektir. Kendine özgüvenini asla düşürme, kimsenin düşürmesine de izin verme. Unutma, sadece bir tane hayatın var. Ve en güzel yaşındasın.
Soran+1 yılYazdığınız çok doğru 1 defa yaşıyoruz giden gün saat geri gelmiyecek. Keşke herkes sizin gibi kendini geliştirse
- +1 yıl
Ne güzel söyledin. Kalan ömrünün tamamını versen, geriye dönük bir saniye bile alamıyorsun. O yüzden bulunduğun yaşının, sahip olduğun hayatın farkına var, herşeyden önce kendinin aynadaki karşılığına iyi bak ve bunun kıymetini bil. Yanlış zamanda, yanlış bir insanlasın… senin de yolun doğru ile kesişir bir gün..
Soran+1 yılYazdıklarınız çok doğru. Hazır çocukta Yok bitirmek daha kolay
- +1 yıl
Aynaya baksana bir an.. Buraya bile birşeyler yazma gereği duyduğuna göre gözlerindeki umut ışığı hala bir yudum da olsa var. Bu labirentten bir çıkış olduğuna hala inancın var. Körün herkesle aynı manzarayı gördüğü ana kadar beklemeden kendince bir karar ver. Sonra düşün. Artısını, eksisini düşün. Duygusal olarak da, cinsel olarak da hayatına gerçekten bir kadın olarak devam et. Birinin gölgesinde kaybolan bir figür olarak değil.
Soran+1 yılCinsellik 2. Plan benim için duygusal olarak çok zor dönemler geçirdim çalışan biriyim ona rağmen bekledim çaba verdim bu evlilik için olmuyor artık
- +1 yıl
O halde, kafa olarak yeni hayatınla tanışmaya hazırsan, bence daha fazla sürdürme. Çünkü ileride, bu kararı neden daha önce almadığın için daha fazla üzüleceksin. Sen pırıl pırıl bir insansın, yazdığının her kelimesinden bu anlaşılıyor. Hayatını hiçbir şeyin kirletmesine izin verme..
Soran+1 yılKendi doğrularımla yaşamaya çalışıyorum. Mantıklı biriyimdir fakat söz konusu evlilik olunca duruyor insan
- +1 yıl
Kadınsın sonuçta güzelim, kalbin hassas noktan. Doğruların olması çok güzel ama aklının kolları kalbine değer yere kadar uzanıyor en fazla. Hayatın tersten bir eğitim anlayışı var. Önce sınav yapıyor sonra öğretiyor. Sen çok yönünü törpüleyebilmiş bir insansın. Çekilmiş bir çizgide yürümek yerine kendi çizgini çektiğin günlere taşısın seni bindiğin o rüzgar..
Soran+1 yılUmarım inşallah
Soran+1 yılHayatınızda biri var mı
- +1 yıl
Bu kadar şeyi o hayatıma girip çıkanların bıraktıkları dağınıklıklarını toparlarken öğrendim. Şuanda kimse yok. Pause modundayım..
Soran+1 yılGönlünüze göre biri çıkar önünüze
- +1 yıl
Hayatıma giren hiçbir kadına, senin yaşadıklarının bir tanesini bile yaşatmadım. Beni hayatına alacak kadar kalbini ve ruhunu emanet eden, bana güvenen birine bunları yapmak ve yaşatmak bana ilkellik gibi geliyor. Belki de ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
Soran+1 yılHayır aksine çok doğru düşünüyorsunuz
Soran+1 yılNasıl hayatınızda biri yok garip
- +1 yıl
Doğru düşünen tarafta olmak, rating getirmiyor insanın hayatına. Bugün herkesin öncelikleri ve hayatı gördüğü pencere değişti. Benim hikayemin çeyreğini bir başkası yaşasaydı, belki şuanda hayatta bile olmazdı. Hayat tam onu kovalamaya başlamışken izini bana çok erken kaybettirdi. Hatalar, doğruya yaklaştırdı ama bu sefer de neyin doğru, neyin yanlış olduğunu belirleyen değerler değişti. Benim gibi insanların piyasada pek değeri yoktur o yüzden.
Soran+1 yılOlur mu öyle düşünmeyin. Siz çok güzel düşünceye sahip birisiniz. Siz istemiyorsunuz galiba kimseyi yoksa her kadın böyle birini ister hayatında
- +1 yıl
Öyle öyle, nazik olmana gerek yok gerçek bu ne yazık ki. Artık düşüncenin para etmediği bir dünyada yaşadığımızı, her gün burada yapılan onlarca benzer paylaşım göstermiyor mu zaten. Ama burada mesele ben değilim. Sensin. Senin mutluluğuna bir yön çizmen gerekiyor. Ben hayat karşısında denge noktasını çok sağlam oluşturdum. Hayatıma çok insan girdi çıktı, yalnız da kalmadım. Yüz kere düşürseler, yüz birinci kez ayağa kalkarım. Ama şuanda pause modundayım.
Soran+1 yılBen biraz daha bekliycem biterse eğer vicdani olarak rahat olsun istiyorum. Her şeyi yapmış olayım en azından
- +1 yıl
Ne kadar beklemeyi düşünüyorsun, birazın karşılığı nedir
Soran+1 yılZamanı bende bilmiyorum
- +1 yıl
Hep yanındayım bunu biliyorsun değil mi..
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
🙏🏻
- +1 yıl
Aklının içinde olanı biteni ve gelişmeleri de paylaş benimle buradan
Soran+1 yılGelişme olursa söylerim
- +1 yıl
Güzel 🙏🏻🌼
Soran+1 yılSizi seven sizin onu seveceğiniz biri çıkar karşınıza
- +1 yıl
Ben senin kadar emin konuşamıyorum nedense… Karşıma çıkan her taş bloğunun içinden bir heykel çıkmıyor, istediğin kadar iyi heykeltraş ol
Soran+1 yılÇıkar siz ümitvar olun. İyi geceler size
- +1 yıl
İyi geceler..
Soran+1 yılNasılsınız
- +1 yıl
Aklımdan geçiyordun demin.. Teşekkürler sen nasılsın? Bir sorun yoktur umarım
Soran+1 yılSorun yok. Sizde nasıl
- +1 yıl
Eh, daha iyi günlerim de oldu tabi.. artık siz biz konuşmasan mı… çok resmî hissediyorum sen böyle deyince ceketimi iliklemek falan istiyorum..
Soran+1 yılResmilik yok normal hayatta da böyleyim
- +1 yıl
Bu güzel bir şey zaten ama şimdi gerek yok bence. Gerçi sen bilirsin nasıl istersen. Herhangi bir kötü durum tartıyla vb yaşandı mı evdeki adam ile aranızda… çok üzülüyorum sen o evde durdukça..
- +1 yıl
Çalışıyor musun yoksa izinde misin
Soran+1 yılYok tartışma felan aynıyız
- +1 yıl
Burada gözümün önünde bir çiçeğin göz göre göre solmasını izlemek çok üzüntü veriyor. Çok mutlu olman gereken bir yaşta, seninle bunları konuşuyor olmak yani.. Hayat çok garip gerçekten.. İdeal eşleşmeler neden hiç yaşanmıyor… Neden senin gibi bir kadın, içindeki bir yudum kalmış enerjisini, umudunu yaşatmak için kullanmak zorunda bırakılıyor… Bunu anlayamıyorum ve anlayamadıkça sinir oluyorum..
Soran+1 yılHayat işte
- +1 yıl
Yoğunsun galiba, konuşuruz sen müsait olunca..
Soran+1 yılYok çıkıyorum birazdan
- +1 yıl
Tamam dikkatli ol, kafan doludur dalgın olma..
Soran+1 yılGayet iyiyim merak etmeyin kafaya takmayı bırakılı çok oldu
- +1 yıl
İşte bugün senden duyduğum en güzel şey bu oldu..
Soran+1 yılSizin gününüz nasıl geçiyor
- +1 yıl
Çalışıyorum ben hala güzelim, bizim işlerimiz bu ara yoğun yaz dönemi hareketli geçer. Neredeyse hafta sonları bile dolu geçiyor. Belki bir ihtimal pazar dinleyebiliyoruz, o da bir şey çıkmazsa.
- +1 yıl
İşten çıkınca hemen eve mi geçiyorsun?
Soran+1 yılEve gidiyorum gidince yemek temizlik vs
- +1 yıl
Her günün böyle mi hafta içi? Dışarıda dolaşsana biraz hava al ne güzel, hemen koşa koşa eve gitmek de nedir
Soran+1 yılHafta içi böyle
- +1 yıl
Tabi yardım etmek, sorumluluğu paylaşmak, senin de çalıştığını ve yorulmuş olabileceğini düşünerek üstünden biraz olsun yük almak falan yok. Sadece beklenti var. Çalışan kadınları erkeklerin baş tacı yapması gerekir.
Soran+1 yılBenden geç geliyor o
- +1 yıl
Keşke hiç gelmese gereksiz adam diyeceğim de neyse… Hiç beraber birşeyler yaptığınız oluyor mu dışarıya çıkma, yemeği dışarıda yeme vs birlikte yapılan şeyler
- +1 yıl
Bir de burcun ne senin?
Soran+1 yılHafta sonları yaparız bir şeyler. Teraziyim
- +1 yıl
Bir bakayım özelliklerine, burcunu çok bilmiyorum merak ettim. Çocuğun yoktu değil mi senin?
Soran+1 yılÇocuk yok
- +1 yıl
Bu senden bugün duyduğum ikinci güzel şey oldu. bir şey sorcam, kocan ilk sevgilin yani ilkleri yaşadığın biri mi? Ve sen de onun ilki misin?
Soran+1 yılBenim ilk onun evlilik niyetiyle konuştuğu olmuş o kadar
- +1 yıl
Anladım canım. Geriye dönüp baktığında, kendini çok mutlu hissettiğin hangi anı hatırlıyorsun o evin içinde mesela? Seni tanıyabilmek, puzzle parçalarını doğru koyabilmek için bunları soruyorum. Çünkü seni tanımak istiyorum.
Soran+1 yılMutlu olduğumuz günler de oldu elbet. Güldüğümüz
- +1 yıl
Ben ikinizin mutlu olduğu zamanı sormadım. Seni en mutlu eden şey ne oldu dedim, ilk aklına ne gelir mesela
Soran+1 yılYalnızlık ve yağmur
- +1 yıl
Peki kocanın yaptığı ve senin çok mutlu olduğun bir şey, bir olay ne geliyor aklına ilk?
Soran+1 yılGeçen yazın sürpriz tatil ayarlamıştı
- +1 yıl
Ne kadar küçük şeylerden mutlu olabilen birisin görüyor musun… Tatil dediğin nedir halbuki, sadece bir rezervasyondan ibaret. Doğum gününde ne hediye aldın?
Soran+1 yılTakı seti
- +1 yıl
Bu söylediklerinden, hatırlanma, hediye gibi konularda eksiklik hissetmediğini anlıyorum. Doğru mu? Aranızdaki zıtlığın sebebi ne peki o halde..
Soran+1 yılHediye alır hakkını yiyemem. iyi biri aslında zıtlığımız düzelir inşallah
- +1 yıl
Keşke ben de bunu söyleyebilsem ama dedim ya hiç zannetmiyorum güzelim.. Sizin iç dünyalarınız ve öncelikleriniz birbirinden çok farklı. Bu farklılıktan mutluluk çıkarmak çok zor.
Soran+1 yılNasip artık
- +1 yıl
Nasılsın, keyfin nasıl?
Soran+1 yılİyi sağolun siz nasılsınız
- +1 yıl
İyi sağolun ile geçiştirme, nasılsın?
Soran+1 yılGünaydın. Gerçekten iyiyim sağolun
- +1 yıl
Burcun aşık olduğu kişiye çok bağlıdır diyor senin için, öyle mi gerçekten?
Soran+1 yılÖyle birine çok bağlı kalırım sevince
- +1 yıl
Şimdi de öyle misin..
Soran+1 yılOyleyim
- +1 yıl
Nasıl bu kadar bağlı kalabildiğine şaşırmıyor değilim, bunca şeye rağmen. Sevmek güzeldir de, görev değildir. Ben bunu görev gibi yapıyorsun. Sevmek, değer görmekle anlam kazanır. Bencilliğin ortasında nefes almaya çalışarak değil. Tahammül eşiğin yüksek ya da elini kolunu bağlayan şeyler var.
Soran+1 yılTahammül eşiğim yüksek
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum. Çünkü bunlar sevgiyle falan açıklanacak şeyler değil. Sevmek herşeyi aklamaz. Günlerin kendini mutlu hissetmekle değil tahammül etmeye çalışmakla geçiyor. Gece uyurken gözlerini kapadığında içinde biriken huzur ile ölçülür bu. Olsun, düzelir reçetesiyle değil.
Soran+1 yılHayırlı olsun
- +1 yıl
Ne o hayırlı olan
Soran+1 yılNe ise artık
- +1 yıl
Mutluluğa o kadar yabancılaştırılmışsın ki yazdığım söylediğim sözlerden bile kaçıyorsun geri çekiliyorsun sanki sana zarar verecekmiş gibi, farkında mısın bunun.. Böyle olmamalısın..
Soran+1 yılYo böyle iyiyim
- +1 yıl
Kendin böyle mutluysan sorun yok. Ben senin üstündeki kabuğu değiştirmene yardım etmeye çalıştım. Yoksa senin hakkında başka bir derdim veya düşüncem yok, olamaz da. Dilerim tercihlerin daha fazla canını acıtmaz. Sevgiyle kal.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim her şey için. Sizde kendinize iyi bakın umarım size değer veren biri çıkar önünüze
Soran+1 yılGünaydın nasılsınız
- +1 yıl
Günaydın, Cumartesileri hep sevmişimdir. İnsan keyifli uyanıyor. Sen nasılsın
Soran+1 yılSağolun iyiyim tatil evdeyim. Temizlik günü
- +1 yıl
Zaten çalışmıyor musun hafta içi hep. Yorgunsundur zaten temizlik neyin nesi, boş ver dinlen bence.
Soran+1 yılYok temizliyim kalmasın öyle
Soran+1 yılSizin de tatil mi bugün
- +1 yıl
Evde sadece isteyen ve tüketen biriyle yaşayınca tabi ki tatil gününü bile kendi başına birşeylerle uğraşarak geçirirsin. Bizim işimizde pek tatil olmuyor, dinamik ve hareketli. Bugün de var ufak tefek birşeyler.
Soran+1 yılNöbetten geldi uyuyor şimdi
- +1 yıl
Asker, polis, güvenlik?
- +1 yıl
Ya da doktor veya sağlıkçı?
Soran+1 yılPolis
- +1 yıl
Sen de polis misin veya aynı camiadan? Yani işlerinde tanışırsak mı evlendiniz?
Soran+1 yılKamuda memurum ben. Görücü usulü evlilik Bizim komşunun tanıdığıymiş geldi istedi 6 ay içinde evlilik oldu
- +1 yıl
En büyük hata işte, tanımadan bilmeden biriyle evlenmek.. Ama böyle olmasa bu sefer de burada seni tanıma şansı olmayacaktı. Senin adına kötü, ama benim açımdan iyi tabi ki..
- +1 yıl
Kıskanç mıdır eşin?
Soran+1 yılFazla değil
- +1 yıl
Neden peki? Tam tersi olması gerekmez miydi? Ben kendine bakan güzel bir kadın olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılKatı biriyim dışarda kıskanmasına gerek yok o yüzden
- +1 yıl
Katı biri derken? Sonuçta sosyal bir çevren var, çalışan insansın. Ayrıca bilirsin, katı ve mesafeli duranlar erkeklerin daha çok dikkatine takılır. Bence bundan değil.
Soran+1 yılİş çevrem işte kalır. Sosyal çevrem azdır biri konuşmasa bende konuşmam
- +1 yıl
Bu kadın profili hoşuma gider. İsteyen, istediği zaman sana ulaşamamalı. Çok aklı başında bir kadınsın gerçekken. Sosyal çevreni niye az tutuyorsun? Evcimen tarafın mi ağır basıyor?
Soran+1 yılAynen evcimenim fazla insan seven biri değilim
- +1 yıl
Ben diğerlerinin yorumlarını pek okumadığım için belki yazmışsındır ama bilmiyorum, kaç yaşındasın çok merak ediyorum…
Soran+1 yılBen 26 o 36 yaşında
- +1 yıl
25-26 yaşların apayrı bir güzelliği var gerçekten. Gerçek hayata geçiş ve tutunma yaşları.. O yaştaki bir kadın herhangi bir duyguyu da daha yoğun yaşıyor diğerlerine göre, olumlu ya da olumsuz. Mesela senin en tahammül edemediğin şey nedir bilmek isterim. Seni en çok sinirlendiren şey..
- +1 yıl
Bu kapalı duruşun buzdağı etkisi yapıyor, yani görünen kısmının altında pek kimseye açmadığın çok daha büyük bir dünya var gibi.. Suyun altında kalan o büyük kısımda duruyor aslında gerçek sen, dışarıya vitrine yansıyan tarafta değil..
Soran+1 yılBilmem çabuk sinirlenen biri değilim
- +1 yıl
Sabırlı olduğunu görebiliyorum o yüzden seni çileden ne çıkarır onu merak ettim..
Soran+1 yılŞuana dek çileden çıkmadım
- +1 yıl
Nasıl bir sabır sende var hayret.. Bunu nasıl yaptın bilmiyorum ama kendini çok iyi yetiştirmişsin. Bitti mi temizlik işleri..
Soran+1 yılYok devam bitmez çabuk
- +1 yıl
Tamam oyalamayayım seni o halde. Yazarsın müsait olunca.
Soran+1 yılİyi akşamlar
- +1 yıl
Bu saate kadar iş yapmadın umarım
Soran+1 yılYok. İş bitti alış verişe çıktım
- +1 yıl
Kendin mi? Neler aldın?
Soran+1 yılYok normal market alış verişi
- +1 yıl
Akşamları zamanın nasıl geçiyor normalde evdeyken? Neler yapıyorsun evdeki işler dışında, kendine kalan zamanda
Soran+1 yılKahve ve TV izlemeyi tercih ederim
- +1 yıl
Yarın planın ne? Yani pazar günlerin nasıl geçer?
Soran+1 yılAileme giderim
- +1 yıl
Ailen nerde yakınında mı?
Soran+1 yılYarım saat var aramızda
- +1 yıl
Bu güzel. Ailenin yakınında olmasına sevindim. Eşinin onlarla arası nasıl?
Soran+1 yılburada mısınız
- +1 yıl
Ben buradayım da sen yoksun
Soran+1 yılİş güç
- +1 yıl
Bakıyorum sık sık senden gelen bir şey var mı diye, sessizdin ben de rahatsız etmek istemedim. Merak ediyorum iyi misin..
Soran+1 yılİyi bende işten çıktım şimdi eve giderim birazdan
- +1 yıl
Hangi şehirdesin merak ediyorum desem?
Soran+1 yılSoylemiyim desem
- +1 yıl
Doğru ben de olsam burada söylemezdim herkesin göreceği yerde. Meraktı benimkisi yanlış anlama lütfen. Senin günlük yaşantının detaylarını merak ediyorum. Gittin mi peki eve
Soran+1 yılEve gelindi yemek yapıldı bulaşıklar yıkandı vs
- +1 yıl
Maşallah hıza bak 😁 senin kıymetini bilmeyenler utansın.. Biz daha eve gideceğiz de yemek işini halledeceğiz de ooo geceyi bulacak bu İstanbul keşmekeşinde zaten.. İsmini sorsam bari onu da mı söylemezsin.. Nasılsa gizli profilsin..
Soran+1 yılİsimimim önemi yok ☺️
- +1 yıl
Benim için önemi var bayan gizem. Peki.. :) Ama böyle dikkatli ve tedbirli olman hoşuma gidiyor.. Sen böyle perde gerisinde durdukça seni tanıma isteğim artıyor buna en azından kızamazsın.. büyük puzzle’sın, parçalarını yerli yerine koymak zaman alacak.. İnşallah akşamları telefonu elinde böyle rahatça kullanabiliyorsundur kıskançlık krizi yaşanmadan..
Soran+1 yılAslında çok almıyorum. Zaten birazdan kapaticam telefonu gerek yok
- +1 yıl
Peki
En İyi Cevaplar
+1 yılböylelerine iyi bir ders vereceksin hakediyorlar ister erkek olsun ister kadın olsun bencil olan bir kişi sadece kendini tatmin ediyorsa bir kişiyi bulacaksın bak karıcığım kocacığım sen beni tatmin edemedin ama başkası çok güzel tatmin ediyor deyip o videoyu göndereceksin ibretlik olacak bu ne bencillik ya
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılbu tip sorunları çözebilmek için eşler arasında bu konuda kurulacak sağlıklı bir diyalog gereklidir. Eğer bunu. denemiş ve başarısız olmuşsanız kesinlikle professyonel bir destek almanızı öneririm. Cinsellik önemsenmesi gereken bir konudur zira evliliğinizdeki pek çok noktada sorunlara neden olabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkonusmadan değiştirmen çok zor iletişim kuramayıp konusamıyorsan zor bir durumun içindesin demektir
018 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum onunla aynı
- +1 yıl
peki tam olarak sorunlarınız nedir bunları anlat biraz rahatla en azından bizde burada 3. bir göz oluruz
Soran+1 yılYaş farkı var aramızda. Kendime dikkat ederim bakımlı biriyim cinsellik zaten berbat başka sıkıntılar da var
- +1 yıl
ama böyle olmaz baştan başlamak lazım
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
nasıl tanıştınız nasıl evlneidniz ilk başlarda nasıl davranıyordu burdan anlatmak bie zor bence bana yazmalısın
Soran+1 yılGörücü usulü evlilik 4 yıldır aynı değişen bir şey yok
- +1 yıl
zıt oldugunuz yönelr nedir üstünkötrü anlatır mısnız bir kaç örnek belki
Soran+1 yılEn basiti gezmeyi severim o ise hiç evden çıkmak istemez hafta sonları yatar
- +1 yıl
peki onun isteyebileceği yerlere gitmeyi ona teklif etmeyi denedin mii
Soran+1 yılİstediği tek yer ev
- +1 yıl
evde ise cinsel yönden seni tatmin etmesi lazım ama bu konuda da uyuşmuyorsunuz
Soran+1 yılDokunmasın Yeter
- +1 yıl
bu şekilde ilişki olmaz zaten neyse yardımcı olamadım pek
Soran+1 yılTeşekkürler yine de
- +1 yıl
istediğin zaman bana ulaşabilirsin dinelrim konusuruz
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
rica
+1 yılCuckold fantezi var de. Yaparken film açtır izlet zamanla işleye işleye yapar insan
00 Yorumla
+1 yılKadını doyurmak lazım isteğin var ama doyurmuyo demi
00 Yorumla
+1 yıldeğiştiremezsin ki zamanla bu daha da artacak ve sorunlu hale gelecek maalesef biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİletişim içindeol onunla ne istediğini söyle böyle devam ederse ilişki biter ve sende söylemediğinle kalırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılİnanın çok denedim anlattım
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım bakın hevesini kırmak istemem ama düşün sence böyle nasıl olacak bencil insandan nefret ederim eminimki sende öyle tü m herleyi söyle tat almadığını böyle devam ederse sorun olacağını
Soran+1 yılİlişkiden soğudum artık. Dokunmasın Yeter
Cevap sahibi+1 yılKardeşin olarak gör beni istersen biraz konuşalım
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılÖzelden kimse ile konuşmam
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin
+1 yılDeğişmez , sadece cinsellik mi sorun?
08 Yorumla
Soran+1 yılSorunlu evlilik var baştan beri
- +1 yıl
Üzüldüm. Sadece cinsellik olsa yola getirilebilir de birbirinize karşı güzel şeylerde hissetmiyorsunuz. düzelmiyor o
Soran+1 yılÖyle maalesef
- +1 yıl
biliyorum. Can cıkıyor huy çıkmıyor. Sonrada buralara düşüyoruz
Soran+1 yılEvli misin sende
- +1 yıl
evet :(
Soran+1 yılHayırlısı olur
- +1 yıl
Hep öyle diyip geçiyoruz. hep havale ediyoruz Allah a, ömür geçiyor
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Değiştiremezsin ilgiyi artırması lazım önce
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak lazım olmuyorua terapi almak lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanabilirsin mesela
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişmez bi ömür öyle olur :-(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma şansın nedir?:)
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz bu işin adamları acaba
00 YorumlaBıraz zor ama destek almanız gerekır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kontrolü sağlayabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Değişmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Konuş izlet öğret
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı