Cinsel Yaşam Bir kadının en sevdiği pozisyon hangisi sizce ilişkide? pipipriapos Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim için kadınının yüzüme oturması ve doggy pozisyonu Güncellemeler+1 yıl Sende hemen bıraktın yazmayı Güncellemeler+1 yıl Hey gizli kullanıcı Bir kadının en sevdiği pozisyon hangisi sizce ilişkide? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ayçıll Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl Cowgirl 2 1 Yorumla pipipriapos +1 yıl Güzel pozisyon Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yan uzanıp oda arkadan yan bana sarilsa arkadan öne girse 1 45 Yorumla Burannnn +1 yıl Sen işi biliyorsun 🙊 Yorumla pipipriapos +1 yıl Sen direk aşk yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabikii en sevdiğim pozisyon mastürbasyon yaparken öyle yapiom hep o hayali yapiom Yorumla pipipriapos +1 yıl Hayaller yaşamak içindir Yorumla pipipriapos +1 yıl En kısa zamanda ve en mutlu olduğun kişiyle yaşaman dileğiyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım yasarim her pozisyonu Yorumla pipipriapos +1 yıl Ona göre birini bulman lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kesinliklee Yorumla pipipriapos +1 yıl Bide acemi denk gelirse o zaman vah haline 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acemi gelsn daha iyi ilk zevk alışını ben göreyim oda benim ilk zevk alisjmi görsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazarken bile kötü oluyorum Yorumla pipipriapos +1 yıl Ya peki zevk alamazsanız acemilikten dolayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alırım zevkii merak etmee🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya konuşurken bile kötü oluyorum yazmaa🤭 Yorumla pipipriapos +1 yıl Burdan dahasını yazamıyorum zaten Yorumla pipipriapos +1 yıl Kötü olma diye yazmıyorum zaten :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmaa tamam Yorumla pipipriapos +1 yıl Yazarım ama burdan yazamam :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 💋👅 Yorumla pipipriapos +1 yıl şu an tek duam gizli olmamandı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm bnimde tek duam aynı şehirde olmaktı senle Yorumla pipipriapos +1 yıl Belki de aynı şehirdeyizdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerelisin Yorumla pipipriapos +1 yıl Onları burada demesk (: Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sebep Yorumla pipipriapos +1 yıl Belki kıskanıyorumdur :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka Yorumla pipipriapos +1 yıl Şaka yapıyorum bee dm kutusu daha iyi olur diye dedim brn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerelisin soyle ona göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı şehir ya da yakinsak eklicem Yorumla pipipriapos +1 yıl Kesin uzağızdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya soyle Yorumla pipipriapos +1 yıl Konya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off uzak ya Yorumla pipipriapos +1 yıl Ben dedim sana kesin uzağız diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bildin ki Yorumla pipipriapos +1 yıl Takip etmemek için olanilir mi Yorumla pipipriapos +1 yıl Bu arada birşeye takıldkm detay da vermişsin arkadan öne girse diye neden arka değil :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ön daha zevk vermez mi sulu sulu Yorumla pipipriapos +1 yıl şu an açtın yanlı videoları izliyorum hemde sulu sulu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yhaa banada link atsana yanlıysa eger Yorumla pipipriapos +1 yıl Burdan atamaö işte :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa senle özelden konuşuyoruz ya atsana Yorumla pipipriapos +1 yıl Attım da açılmamış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
herseyicinben Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. cowgirl, misyoner 0 2 Yorumla cihansrt07 +1 yıl ne demek o yaa Yorumla pipipriapos +1 yıl @herseyicinben güzel onlar da Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cowgirl, misyoner, kucakta, kaşık 0 15 Yorumla pipipriapos +1 yıl Kaşık hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Googleden bakabilirsin Yorumla pipipriapos +1 yıl Hiç erkeğin suratına oturmayı söylemedin ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu da yaptım ama bir pozisyon olarak sayılmaz diye düşünüyorum..🤷🏻♀️ Yorumla pipipriapos +1 yıl Kucak kızı minyon olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 170 olan ben ve 176 olan sevgilim bunu onayladı 👌🏻👌🏻😂😂 Yorumla pipipriapos +1 yıl Sence de çok gizli drğil miyiz :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo bence iyiyiz Yorumla pipipriapos +1 yıl Sen gizlisin rahat konuşabiliyosun ben gizli değilim rahat konuşamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁🤷🏻♀️ Yorumla pipipriapos +1 yıl Ama bu olmadı ki şimdi :) Yorumla pipipriapos +1 yıl En azından bi tüyo felan verseydin:) 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🍪 Yorumla pipipriapos +1 yıl Kek mi o ne Yorumla gokselinho +1 yıl Cowgirlde iyi misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cowgirl
Güzel pozisyon
Yan uzanıp oda arkadan yan bana sarilsa arkadan öne girse
Sen işi biliyorsun 🙊
Sen direk aşk yaşıyorsun
Tabikii en sevdiğim pozisyon mastürbasyon yaparken öyle yapiom hep o hayali yapiom
Hayaller yaşamak içindir
En kısa zamanda ve en mutlu olduğun kişiyle yaşaman dileğiyle
Umarım yasarim her pozisyonu
Ona göre birini bulman lazım
Evet kesinliklee
Bide acemi denk gelirse o zaman vah haline 😅😅
Acemi gelsn daha iyi ilk zevk alışını ben göreyim oda benim ilk zevk alisjmi görsün
Yazarken bile kötü oluyorum
Ya peki zevk alamazsanız acemilikten dolayı
Alırım zevkii merak etmee🤭
Ya konuşurken bile kötü oluyorum yazmaa🤭
Burdan dahasını yazamıyorum zaten
Kötü olma diye yazmıyorum zaten :)
Yazmaa tamam
Yazarım ama burdan yazamam :)
💋👅
şu an tek duam gizli olmamandı
Hmmm bnimde tek duam aynı şehirde olmaktı senle
Belki de aynı şehirdeyizdir
Nerelisin
Onları burada demesk (:
Sebep
Belki kıskanıyorumdur :)
Ne alaka
Şaka yapıyorum bee dm kutusu daha iyi olur diye dedim brn
Nerelisin soyle ona göre
Aynı şehir ya da yakinsak eklicem
Kesin uzağızdır
Ya soyle
Konya
Off uzak ya
Ben dedim sana kesin uzağız diye
Nerden bildin ki
Takip etmemek için olanilir mi
Bu arada birşeye takıldkm detay da vermişsin arkadan öne girse diye neden arka değil :)
Ön daha zevk vermez mi sulu sulu
şu an açtın yanlı videoları izliyorum hemde sulu sulu
Yhaa banada link atsana yanlıysa eger
Burdan atamaö işte :)
Yaa senle özelden konuşuyoruz ya atsana
Attım da açılmamış
Evet
cowgirl, misyoner
ne demek o yaa
@herseyicinben güzel onlar da
Cowgirl, misyoner, kucakta, kaşık
Kaşık hangisi