O evli ben evli çocuk var 2 taraftada. Peşimde 1 ay kadar koştuktan sonra ilgisine yenik düşüp görüştüm. Oturduk 2 medeni insan gibi çay içtik o bana ilgisini anlattı ben ona evliyim mutluyum mesajı verdim. Buna rağmen ilgisi hoşuma gittiği için yazışmalar gün içinde beni aramalar vb ile görüştük. Bu esnada benimle cinsel arzu vb söyledi malum ateş barut misali resim kamera vb olmadan kücük caplı sanal sohbet ettik. Fakat buluşalım diye her seferinde kendi teklif ediyor ve sanırım sonra vazgeçip bir bahane buluyor. Sonra da bir kaç gün yok oluyor. mesaj arama kesiliyor. ( çocuk hasta, misafir gelecekmiş, eşim yolda kalmış beni çağırdı vb vb ) hem arzu edip hem de bahanelerle yok olması nedendir? Reel hiç birlikte olmadık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, aslında cesur gibi davranan, ancak başına iş almaktan korkan tiplerden anlaşılan, hem seninle seks yapmak istiyor, hemde sonuçlarından korkuyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSimdi herkes seni eleştirecek. Ama bilmezler işte senin neler yaşadığını. Kocanin sana olan ilgisini bilmezler. Eşinle cinsel ve duygusal sorunlarını bilmezler. Bemde bir donem böyle bir iliskinin icinde buldum kendimi. Cinsel ve duygusal olarak açlığımız vardi karsilikli. Duygusal basladi cinsel doyumla devam etti. O saniyeleri bile unutamıyorum. Yine olsa düşünürüm. Karsikli oluyor hersey. İki tarafinda eksikligini cektigi şeyler tamamlaniyir
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet duygusal olarak yaklaştı. Gerçekten aşk arıyor sandım. Ama ateş barut işte
- +1 yıl
Ben kendi adima söyleyim. Biz duygusaldik. Firsat bukunca saatkerce konusurduk. Cinsellik konusmadik pek. Ama evine gidince basbasa kalacagimizi falan konustuk. Ama ikimizde istiyorduk. Ilk evime gittigimde birbirimize siki sıkı sarilip birbirimizi kokladik. Sonra evi gezdirmeye basladi. En yatak odasini gösterdi. Ama o an neler yasandi anlatmak mumkun değil
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Peki senin eksiklik çektiğin sey neydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
+1 yılKlavye aslani diyoruz biz bunlara. Yazılanlar ve söylenenler askıda kalıyor icraate geçmiyorsa inan onunla buluşup bir şeyler yaşama. Daha sonrasında pisman olursun
08 Yorumla
Soran+1 yılO zamanda sanırım birlikte oldum alacağını aldı bi daha istemedi demeye başlar pişmanlık yaşarım. Kendisine de söylüyorum bunu ne yapmaya çalışıyorsun diye...
- +1 yıl
Bakin bu kisi de çok büyük ihtimal cinsellik amaçlı ama duygusal yaklaşıyor. Sizi o ilgisi ile güven kazanmış. Kadinlar duygusaldır.. birde evliliğinizdeki sorunlardan bahsettiyseniz ki haliyle anlatmissinizdir. O da bu zaafınıza göre oynayıp sizi etkilemiştir. Sizde su an neden böyle yapıor diye düşüne düşüne duyguların yogunlasip aska dönüşüyor. Hirs yapip sorguluyorsunuz. Bunu yapmayın. Bu kisiye sans vermeyin. Yoksa hem bedeninizi hemde duygularınızı s. kip atar
Soran+1 yılSanırım en gerçekçi cevabı verdiniz. Sanki adamın ve benim içimi okudunuz. Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. cunku sonuçta 40+ demissiniz. Ergence yok misafir geldi, yok hasta var. Her defasında böyle ergence bahaneler ile bir kadını ertelemek yarı yolda bırakmak olgun bir erkeğe göre değil. Bu gizemi çözmeye çalışmayın.. neden istemedi.. neden sorusunu sorarak duygulari yoğunlaştırmayin.
Soran+1 yılKafam sürekli neden sorusunda? Oyun mu oynuyor diyorum. Amac bu kadını tavlarım iddasımı diyorum ki kendisine de sordum iddaya felan mı girdin diye
- +1 yıl
Bazı evli erkekler eşlerini bile mutlu edemezken disarida bu sekilde egosunu tatmin etmenin yolunu arar. Bu kisi de onlardan biridir kesin. Iddiia falan değil. Kendi egosu.
Sizde o neden sorusunu kendinize sormaktan vazgeçin. Böyle devam ederek kendinizi daha cok kaptirirsiniz
Hatta acaba benim neyimi beğenmedi de bu sekilde davranıyor diye kendinizi bile sorgulamayın. Özgüveninizi düşürmeyin
Soran+1 yılÇook çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Mutluluklar.
+1 yılAz kalmis olacak ama. Bu sekilde devam ederseniz olur. Ancak reellikten uzak durursaniz sizin icin daha iyi olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten 3 ayda 1 kere çay muhabbeti yaptık
- +1 yıl
Erkek istekli seni arzuluyor Ama bir yandanda korkuyor evliligim bitsin istemiyor. Cesaret işi kolay degil, Ama bilincli onunu arkasini dusundugu icin biraz uzak tutuyor kendisini. Ama dedigim gibi bir gun sehvetiniz galip gelecek ve o birlesme olcak diye tahmin ediyorum.
Soran+1 yılUzak durmamız lazım diyorum olmaz biz evliyiz diyorum. Evet ama seni istiyorum diyor. Peki o zaman diyorum. Buluşma günü randevusu yapıyoruz. Hooop o gün işi çıkıyor
- +1 yıl
Biraz kendini toplasin o ozguveni yakalsin o zaman kosa kosa gelir. Dmden yzbilirmisin
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Peki. O zaman acik ve net konus adamla niyetini bil. Bir daha bahane uretmesin, olacaksa olsun olmayacaksa oyalamasin. Bunlari soyle. İyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki gerçektir, belki ayarlamaları bozuluyordur bilemeyiz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHep mi tesadüf denk gelir?
- +1 yıl
Koca insan yapacak olsa yapar zaten. Bemce denk geliyor. Bu arada birbirinize yakın mı otueuyorsunuz.
Sanirim bi boşlukta gecici olarak seni kullanmak istiyor k, bakma baska aciklamasi yok,, ben derim ki sakin kendini kaptirma sonra sana olan olur
03 Yorumla
Soran+1 yılKaptırdım bile. 😔
- +1 yıl
Kaptirma sakin ilerisini düsün cıkmaz sokak, kendine yazik edersin,, sana olacaklari söyleyeyim, kemdini kaptirdin seninle ilgeniyo derken kocanin da haberi olacak aldatma nedeniyle hakli olarak davayi kazanacak bosanacaksiniz ve o kendini kaptirdigin adam da eşiyle barisacak veya onun gibi biseyler olacak senden ayrilacak, eger ki iliskiye girerseniz birde ondan cocugun olacak,, off anlatmasi bile kötü,, emin ol yalniz kalirsin, üzülürüm bu durumuna
Soran+1 yılHaklısın
küçük heyecanlar. abi riske girmiyor ama küçük aksiyonlar yaşıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılTam da söylediğin durum. Minik heyecanlar ile yetiniyor sanırım
Soran+1 yılBelki de öyle
yazık ne diyim yasak aşkdan kimseye hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılboş ver uzak dursun sende aynısını yap adı üstünde evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılbirbirinizin yuvasını yıkmayın yazık insanlığınızdamı kalmadı uzak dur o heriften
00 Yorumla
+1 yılGereği yok zaten evlisiniz ikiniz de uzaklaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa işte şartlar eşit ama adam korkak bende evliyim şahsen hayatıma böyle birini almak ve onun kıymetini bilmek isterdim ama bize denk gelmez böylesi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. İkinizinde tutulur bir yanı yok
50 YorumlaBirliktemi olmak istiyosun anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak söylenemez. İstediğim o ilgi alaka. Hani tavlayana kadar peşimde koştuğu halden neden tamam benimde sana karşı ilgim var dedikten sonra kendisini geri çekiyor
Soran+1 yılEvet tüm evli kadınlar gibi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. buluşma teklifine evet dedin mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğinizdeki sorun ne bu önemli aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşta ne seksiq knk boş ver hayat devam ediyor
00 YorumlaYaşlar kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl+40
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCesaret...
07 Yorumla
Soran+1 yılBen bile cesursam hem adım atıp kafamı kurcalıyorsa cesaret edememek saçma değil mi?
- +1 yıl
Evet haklısın ama her erkek cesaret edemezz
- +1 yıl
Tatmin edemeyeceksen tahrik etmeyeceksin demişler...
Soran+1 yılBugun için randevulaştık sabah ararım dedi. akşam 5 de? Olarak mesaj attım. Hastanedeyiz arayacağım yazdı halen ses yok
- +1 yıl
Hmm bnce üstüne gitme
- +1 yıl
Sen ne istediğini bilen bir kadınsın değerini bilememişş
- +1 yıl
Doyumsuz musun?
memleket neresi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla alakası yok sanırım
Korkuyor olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBenden mi
+1 yılcesareti yok
00 YorumlaLütfen cocuklarına bu kötülüğü yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet hata yapmisisn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanacaksınız çayır çayı ateşiniz bol olsun
00 YorumlaÇekiniyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyden
Korkaklık
06 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyor madem neden bir kadının duyguları ile oynuyor.
Soran+1 yıl😏😏
Soran+1 yılDemekki var ki bu kaçış beni üzüyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşınız kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem