Evli erkeği deli gibi arzulamam normal mi?

Evli ve çocuğu var, Dr öğretim üyesi onu deli gibi istiyorum sahip olamazsam kafayı yer gibiyim, ama asla düzeni bozulsun, yuvası yıkılsın istemiyorum oda dedi " Cinsellikten öteye gidemez" diye aynı kafa bi kızdan kıskandım bitsin dedim başka şeyleri bahane ederek oda "Senin geleceğin için daha iyi olur bu, seni sonsuza kadar sevicek erkekle ol, ama hesapları kapatmayalim belki bir gün diyelim" dedi takti bakireliğime ben ona vermek istiyorum onun olmak istiyorum yaşım 26 çocuk değilim anlamıyor en son " Fırsatını bulursak deneriz, hakkını helal et güzel kız " dedi gitti baya şey yazdım arzuladığıma dair "Dengesiz diyeceksin ama bitsin istemiyorum devam edelim eğer istersen Şu an kimse yok kimseden hoşlanmıyorum bile seninle olmak isterim olunca sana söylerim cinsel konuşmadan da rahatsız olduğumu düşünme çok zevk alıyordum" dedim döner mi sizce geri çok istiyorum çok 😔

Güncellemeler
+1 yıl
Canım bak isteklerini anlıyorum ve bende istiyorum ama mantığımız buna hayır diyor o yüzden daha mantıklı düşün senin düzenini bozmak istemem. Demis arkadaşlar bu ne Allah aşkına
Güncellemeler
+1 yıl
Sana sadece tavsiye veriyorum ben sonun akadar gidemem sevgi bağı kuramam belki bir belki iki defa görürsün" yazmis bende bitsin yazdım arkadaşlar bu yazdığım istediğin zerresi yok yüzünü görmek istemiyorum. Aşırı soğudum sırtımdan vursa daha iyiydi
Evli erkeği deli gibi arzulamam normal mi?