Cinsel Yaşam Sevişmek nasıl bir duygu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Allahim çok merak ediyorum ya bir an önce evlenmem lazim😂😂 Sevişmek nasıl bir duygu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kelimeler onu anlatmaya bi yetse hatta yer sıkıntılıda bazı şeyleri bi yazabilsem bazı şeyleri evliliği bekleyemez olursun sanırım 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sağlık açısından bu tür sorular sormasan daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Niçin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evlilik yakın değilse olur ya Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevişmek için evlenmek büyük hata söyle anlatagım o anın hiç bitmemesini istiyosun dogru kişiyle tabi mutlulu haz zevk en üst düzeyde heycan e zirvede ve oegazmda ucarken finiş te rahatlama vucud duygulara hislere reset atmak gibi 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evlenmek ne alaka arkadaşım hangi devirde yaşıyorsun yuhh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben buraya ayak uyduramam kusura bakma ben öyle öğrendim Yorumla
waleran00 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl erkek arkadaşın yok mu evlen, sende rahatla bizde kurtulalım bu sorulardan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 21 yaşındayım hiç öpüşmedim bile. En çok da ön sevişmeyi merak ediyorum 0 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Bunun icin evlenilmez ama 🙂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ne için evlenirsin 😄 Yorumla senbennn34 +1 yıl Sadece seks icin diyorumm 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sadece seks için evlenmem tabi kii😄 Yorumla senbennn34 +1 yıl Uyum olmali anlasmakk 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle 🌸 Yorumla senbennn34 +1 yıl Evet sonrasi olir zatenn begenmekk etkilenmekk hoslanmakk 😀 Yorumla Soran +1 yıl Benim için ilk sırada onlar var 😂 Yorumla senbennn34 +1 yıl Nepeki paylasirmisin 😂 Yorumla Soran +1 yıl İlk sırada beğenmek etkilenmek hoşlanmak var 🤗 Yorumla senbennn34 +1 yıl Ilk basta o onemli evet 🙂 Yorumla senbennn34 +1 yıl Tipim yerinde allahtann 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bakıyımm😂 Yorumla senbennn34 +1 yıl Yaz bana 😂 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Walla senle aynı durumdayım nasıl bir şey acaba. 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Mükemmel yaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki bit erkek bir kızı arzuluyordu onu seviyor mudur yoksa cinsel olarak mi istiyordur sadece? Yorumla emrecn34 +1 yıl Cinsellık olabılır sadece Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evlenmek şart değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kelimeler onu anlatmaya bi yetse hatta yer sıkıntılıda bazı şeyleri bi yazabilsem bazı şeyleri evliliği bekleyemez olursun sanırım
sağlık açısından bu tür sorular sormasan daha iyi olur
Niçin
evlilik yakın değilse olur ya
Sevişmek için evlenmek büyük hata söyle anlatagım o anın hiç bitmemesini istiyosun dogru kişiyle tabi mutlulu haz zevk en üst düzeyde heycan e zirvede ve oegazmda ucarken finiş te rahatlama vucud duygulara hislere reset atmak gibi
Evlenmek ne alaka arkadaşım hangi devirde yaşıyorsun yuhh
Ben buraya ayak uyduramam kusura bakma ben öyle öğrendim
erkek arkadaşın yok mu evlen, sende rahatla bizde kurtulalım bu sorulardan
21 yaşındayım hiç öpüşmedim bile. En çok da ön sevişmeyi merak ediyorum
Bunun icin evlenilmez ama 🙂
Ne için evlenirsin 😄
Sadece seks icin diyorumm 😂
Sadece seks için evlenmem tabi kii😄
Uyum olmali anlasmakk 😀
Kesinlikle 🌸
Evet sonrasi olir zatenn begenmekk etkilenmekk hoslanmakk 😀
Benim için ilk sırada onlar var 😂
Nepeki paylasirmisin 😂
İlk sırada beğenmek etkilenmek hoşlanmak var 🤗
Ilk basta o onemli evet 🙂
Tipim yerinde allahtann 😂
Bakıyımm😂
Yaz bana 😂
Anlatılmaz yaşanır
bu duyguyu tatmak istemez misin ;)
Walla senle aynı durumdayım nasıl bir şey acaba.
Cok mu isteklisin peki
Lokumu agzında çiğner gibi düşün
Hemen evlen bu gidişle düz duvara tırmanırsın 😂😂
Mükemmel yaaa
Peki bit erkek bir kızı arzuluyordu onu seviyor mudur yoksa cinsel olarak mi istiyordur sadece?
Cinsellık olabılır sadece
Evlenmek şart değil
Bilmiyorjm