Öncelikle yargılayacaklar cevaplamasın. Belli bir yaşa gelmişim her şeyin farkındayım ve bu tamamen benim hayatım, benim kararlarım. Bu noktada daha çok erkeklerin cevaplamasını istiyorum çünkü düşüncelerini merak ediyorum ve tecrübe eden kızlarda yazabilir tabiki. Fb ilişkisi yaşıyorum ama herkesle değil tabiki bir partnerim oluyor ve onunla senelerce görüşüyorum. Son partnerimle yani şu an görüştüğüm kişiyle her şeyi her pozisyonu yapıyoruz. Benim istediğim, onun istediği pozisyonları. Ama bütün hepsini denedikten sonra benden hevesini alır mı diye korkmuyor değilim. Her yapışımızda illaki farklı bir şey deniyoruz. Birgün deneyecek bir şeyler kalmazsa soğur mu? Çünkü çok düzenli ve güzel bir şekilde ilerliyoruz. Ondan çok memnunum ve bu uzun süre devam etsin istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şöyle bir misal vereyim: bir lokantaya gidiyorsun ilk defa gördüğün. Menüye bakıyorsun ve hepsini merak ediyorsun, ama tek seferde hepsini denemen mümkün değil. Tekrar tekrar farklı şeyler denemeye gidiyorsun ve bazılarını beğeniyorsun, bazılarını ise beğenmiyorsun.
Hepsini denedikten sonra beğendiğin birkaç tane varsa eğer, onları yemek için tekrar tekrar oraya gidersin değil mi?03 Yorumla
Soran+1 yılGiderim tabiki😅
- +1 yıl
Şöyle ek bir “tavsiye” de vermek isterim ama: Cinsel ilişkilerde iletişim çok önemli. İki tarafta düzgün bir üslup ile ve gurur yapmadan geri bildirim vermeli. Neler hoşunuza gidiyor, neler gitmiyor. Ve en önemlisi p*rno yıldızı beklentisine girmeyin ve ordakiler gibi olmasını istemeyin
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılFB ilişkiler genellikle cinsel yaşam ve seks üzerine kurulu olur canı seni istediğinde seninle birlikte olur normal günlerde seni pek aramaz sormaz sadece seni özlediğinde arzuladığında olur bu şey. Bırakma konusuna gelince tabiki seninle ileriye dönük bir yaşamaz kurmaz böyle bir düşüncesi olmaz, illaki hayatına evleneceği biri girer o noktada da seni bırakır ancak evlilik hayatında bir sorun yaşadığında sen aklına gelirsin şayet onu mutlu ediyorsan şu anda ve ileri de hayatına girecek olan kişi senin gibi onu mutlu edemezse işte o zaman evli bile olsa seninle birlikte olmak için elinden gelen herşeyin fazlasını yapar
09 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik dışında da beraber çıkıp geziyoruz aslında, bana sadece penisten ibaretmişim gibi bakma diyor. Ama aşk yok aramızda kesinlikle. Sadece fazlasıyla güven var birlikte oturup dertleşiyoruz bazen saatlerce. Ve evet söylediklerinizde çok haklısınız. Umarım evlendiğinde onu mutlu edecek birisi ile evlenir. Aklına ben gelirsem ve bana ulaşırsa karısını aldatmasına sebep olmak istemem.🥲
- +1 yıl
Bu kadar güçlü bir güven varken neden sevgili olmuyorsunuz ki? Buna engel olan şey nedir? Niye illaki FB seni bu tercihe iten bu yönelimi tercih etme sebebin ne?
Soran+1 yılBen genel olarak sevgililerim tarafından çok üzülen birisi oldum. Zamanla aşk olarak değil cinsel olarak yaklaşmaya başladım. Partnerim ise sevgilisiyle uyumsuzluğundan dolayı ayrılmışken tanıştık. Yani benimle tanıştığında o kızı seviyordu hala. İlişkilerinde cinsellik olmadığı için cinsel isteği fazlaydı. Başlangıcımız bu şekilde oldu. Böyle de devam etti. Eski sevgilisi arada bir yazıyormuş ona. Sende ona karşı bir şey var mı diye sormaya çekindim. Aklını da karıştırmak gibi olurdu ona nasihat vermem.
- +1 yıl
Peki bu durumu nasıl kabullendin kendi içinde? Farzedelim ki partnerinin eski sevgilisine karşı hala ilgisi var ve onu seviyor, bu seni üzmez mi? Bu arada tamamen meraktan soruyorum başka bir amacım yok.
Soran+1 yılAslında şöyle anlatayım. O kızı sevse bile benimle cinselliği arzuladığı için kendimi çok iyi hissediyorum. Hemcinslerimi çok severim hiç kavgalı olduğum kız yoktur. Tanımadığım biri dahi olsa bir kadına yardım ederim her konuda. Ama işin içine cinsellik girince ister istemez her insanın düşünceleri işleyişi farklı oluyor. Demek istediğim şey şu, o kızı sevse bile beni arzuluyor ve bir kadın varken benim tercih edilmem beni ondan üstün hissettirdiği için daha özgüvenli oluyorum. Öte yandan ya benimleyken aklına o kız geliyorsa diye üzülüyorum ama canı ailesel bir şeye sıkıldığında bile beni arıyor vakit geçirelim diyor. O kız zaten onu hala istiyor. Partnerim o kızı arasa, kız hemen gider mesela ama onu değil beni tercih ediyor.
- +1 yıl
Erkekler genelde cinsel ilişki yaşadığı bir kadını zor bırakır, çünkü alışmıştır onunla seks yapmaya ve hele ki seks yaptığı hatun ilki ise o zaman o kadını bırakmak daha da zor, çünkü başkası ile yapmamıştır bilmiyordur ilk tadı sende aldığı için başkasını merak bile etmez hatta ki başkası ile yapsa bile sen ilki isen sende aldığı tadı bir başkasında yaşaması zordur, ama umarım bir gün seni cinsel arzular için değil de gerçekten yüreğini sevip seninle birlikte olur işte o zaman daha da güzel olur aşk dediğimiz olgu, çünkü bana göre bir adamın hayatında yapıp yapabileceği en güzel şey bir kadını sevmek ona kör kütük sırılsıklam aşık olmaktır.
Soran+1 yılDaha önce basit sevişmeleri olmuş öpüşme elleşme gibi. Ama ilk cinsel birlikteliği tamamen yaşadığı kişi benim.. Ve son cümlenize katılıyorum gerçekten bir erkeği aşık şekilde görmek çok güzel özellikle bunu şahsıma karşı görsem eminimki çok hoşuma giderdi.. Hiçbir zaman aşk ve cinselliği aynı kişide yaşamak nasip olmadı. Ya cinsellik vardı ya aşk vardı. Ortası olmadı.
- +1 yıl
Umarım bir gün nasip olur çünkü ikisini bir arada yaşamak inanılmaz güzel, hatta deli gibi sevip sadece arzu dorukta olduğu zaman cinsel birliktelik yaşamak daha da güzel bence, insan sevdiği kadını sadece cinsel bir objeden ibadet görmemeli şimdiki günümüzde olduğu gibi çoğu insan sevdiği kadını veya adamı cinsel bir obje olarak görüyor seni tenzih ediyorum çünkü seni kırmışlar üzmüşler sende bu yüzden böyle bir yolu seçmişsin, ama tavsiyem birini sevmen ve seni sevmesi işte o zaman daha da mutlu olursun emin ol çünkü bir yerden veya bir yaştan sonra cinsel arzu azaldığında sevgi devam ettiği için mutlu olabilesin, üzüldüm senin için ama seni belli ki çok incitmişler.
- +1 yıl
EİG seçtiğin için teşekkür ederim ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi denemeye açık bir kadınla sürekli deneyecek yeni şeyler bulunur. Ben soğumazdım. FB bile olsa evlenilir, o derece... Ne şanslı adamlar var yahu 😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSrn duygusal bağda kurmuşsun gibi görünüyor. Eğer onun duygusal bir hissi yoksa tabi ki bir yerde bitecek bu seks.
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bağ cinselliği bitirir bunun farkındayım ben. Kendi önümü bu konuda çok kestim. Ama tabiki karşımdaki kişiye boş değilim, aşık da değilim. Hoşlantı var ve ilerlememesi için elimden geleni yapıyorum temiz, bakımlı, saygılı birisi ve düşünce yapımız da uyuyor..
- +1 yıl
Yapacak bişi yok sen durumdan memnunsun. Eğer bağ ilelemesin istiuorsan ilişkiye biraz ara ver birlikteliklerin arasını uzat.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için kafa yor degişik fanteziler bul senin elinde bişey ama başka birini bulursa senden daha güzel bırakabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBenden güzelini bulabilir vallahi gerçekten çok güzel kızlar var ☺️ ama inanın öyle güzel kızlar varki pisliği cabası oluyor. Ben hijyenime çok dikkat ederim en çok bu yüzden etkileniyor benden eminim
- +1 yıl
Aynen Vajinal akıntı veya enfeksiyon tarzı şeyler oluyor bazı kadınlarda midem kalkıyor gerçekten eger hijyenine dikkat ediyorsan sıkıntı olmaz ama her şey de hijyen degildir ilişki öncesi odada lavanta tütsüsü yak 😏 Bi dene bakalım nasıl olcak nacizane tavsiye
Soran+1 yılTeşekkür ederim, deneyeceğim
- +1 yıl
Rica ederim ablağ 🙏
derdi sadece cinsellik olan biri ise soğuyabilir, ki sizinki de bir fb ilişkisi, öyle bir ihtimal var..
01 Yorumla
+1 yılcinsellik de yemek yemek gibi doyarsın acıkırsın
00 Yorumla
+1 yılHevesi geçip yaptıkları sıradanlaşınca ilgisi gösterdiği özen azalır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer güzel şeyin sonu var heveslerinde evliliklerde bile soğuma oluyor
00 Yorumla
+1 yılBencede yavaş yavaş ilerlesin ilişkiniz hepsini birden yaparsa doyar ve bıkar inan bana
00 Yorumlahayır kız bazı seylerı ıyı yapıyorsa bıkmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım her şeyden çok memnun olduğunu söylüyor ben ona sormadan.. İsteklerim abes değil genelde mekan değiştirmeyi çok seviyorum. Ve dışarıda gezerken tahrik etmeyi vs
Soran+1 yılBen daha istekliyim. Hergün yapmak için müsait olsam yaparım.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusuz sevişemiyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen senin gibi birini nasıl bulurum?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok ortam seven birisi değilim. Kendi başıma alışverişe gidip biyerde yalnız başıma kahve içmeyi severim. Kalabalık arkadaş grubumla iki haftada bir buluşur eğlenirim. O ses gürültü bana uzun süre yetiyor. Belki yalnız başına benim gibi takılan kadınlar vardır. Rahatsız etmeden yanına oturmayı teklif edebilirsin 😅
Cevap sahibi+1 yılBen de senin gibi biriyim ama utangacım en son dediğin şeyi yapamam
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin sonu var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumla
+1 yılEvet soğur baska beden ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıleder eder merak etme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Ee başka çiçekler koklamak ister
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler