Sevgilim babası vefat etti , annesi genç 48 yaşında beni ev üstüne götürmek istedi ailem aynı apartmanda ayrı olsun dedi bende öyle istedim sonuçta herkesin özeli olur ve genç kızım ben niye eski eşyaların üstüne gideyim utanmasa babasıyla annesinin yattığı yatAkta yatircaklardi beni , iki haftadır soğuk yapıyordu ben aramasam o hiç aramiyordu dün beni arama konuşmak istemiyorum seninle dedi , whatsapta çıkma tarihimizi silmiş beni silmemis ama canım hem terk ediyor hem sılmiyor ben ki bu adama para verdim defalarca öyle az meblalar değil bin iki bin , babamı sevgili olduğumuz halde ayağına taziyeye yolladım kimsenin babası gitmez maddi manevi her anlamda benden faydalandı (anlarsınız ya dokundu bana ama ilişkiye girmedik ) amacı ne bunun resmen psikolojimi bozdu benim bana zamanı yoktu ama arkadaşlarıyla gezmeye gidiyordu herkese her şeye vakti vardı yaziklar olsun geçen zamanima sevgime
+1 yılAmacı ortada aslında, seni şartsız bir şekilde istediği herşeyi kabul edersin diye düşünmüş. O şekilde yaşamak istememene de kendince bozulmuş. Hiç düşünme bile bunu, sal gitsin
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilemem anlattıklarına bakarak, detay bilmediğim için. Ama, yazmasını bekleme bile, bırak o beklesin
- +1 yıl
Numaran kayıtlı hala, bunda bir şey yok. Belkide sana kendince ders vermeye çalışıyor sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılHem maddi hem manevi kullanmis seni
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrılın bir an önce
- +1 yıl
Sevgili yapmıştır belki
adam bitirmiş daha neyini soruyorsun
02 Yorumla
+1 yılAnlamadım nasıl yani
01 Yorumla- +1 yıl
Demem o ki ailm ev üstüne istemedi bu da bunu bildiği günden beri bana soğuk yaptı gelemem gorusemem seninle diye hep bahane sundu hayatım senden ibaret değil dedi , en son da dün bana beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedi whatsapatan numaramı silmemis ama çıkma tarihimizi silmiş? Ben çok destek oldum çok çabaladım onun için maddi manevi açıdan ama o bana bunu yaptı
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer