Eşimle 1 senedir evliyiz. Düzenli giden cinsel hayatımız var. Lakin ilk gündem korunmamamıza rağmen hamile kalmadım bugüne kadar. İlk evlendiğimiz bir kaç ay eşim dışarı boşalıyordu. Sonra onuda bıraktı ve 7 aydır falan normal ilişki yaşıyoruz. Benim kendini bildim bileli düzensiz adetim var. İki ayda bir geliyor genelde. Gecikiyor hep. Kadın doktoruna gittim her şeyime bakıldı hormonlarımda hiç bir sorun görünmüyor. İlla çocuk istemesemde nedenini merak etmiyor değilim. Acaba benim adetim den dolayı mı? Yoksa eşimde de bir sorun olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHamile kalabilmek için; Altta misyoner pozisyonunda ve kalçanın altınada yastık koyarak önce oral ve sonra ilişki olarak seni orgazm ederek içine boşalsın. İçine boşalınca 1 saat ayağa kalkma. Reglin başlangıçından itibaren 11 ile 14 günleri arasında ilişkin olsun. İlişkiye girmeden öncede 3 günlük cinsel perhiz yapılacak. Bu sürede, fındık, badem, ceviz ve fıstık takviyeli besleneceksiniz. Sigara ve alkoldan da uzak kalacaksınız. Tek posta attır ve 3 ay içerisinde kesin hamilesin. Kız olursa Elif, erkek olursa da Erdi koy ve banada haber ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben zaten hamile kalmak istemiyorum 🙈 Korunmayı düşündüm istemediğim için ama zaten olmuyorsa neden boşuna hap alayım bu sefer korunmassamda olur diye korkuyorum 😅
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim bir yıl çocuğum olmadı önce erkek kontrol ediliyor bir sperm sayımı yapılacak bir sorun yoksa sana bakılacak çünkü kadının testleri daha zor ve zahmetli sonra çocuğumuz oldu ama senin şu benim çocuğum niye olmuyor diye habire dünmeni bir atlatıp kendi rahat bırakıp bu psikolojiden bir kurtulman lazım eşim çok kafaya takardı olmuyor diye sonra ben eşime dedim boş ver olmazsa olmasın takma dedim biz mutluyuz dedim bir çok kez ve sonra kendilinden oldu psikolojikte olmuyor bazen
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, normal regl düzeni 21-35 gün arası normal olarak kabul edilir. Bundan sonraki sürelerin araştırılması gerekir. 2 ayda bir regl oluyorsan, hatta duzensizlik varsa bunun altında yatan bir neden vardır mutlaka. Yumurtlama. problemleri, ürogenital hastalıklar, hormonal bozukluklar vs.. doktora gittim araştırıldı diye yazmışsın, birde endokrin uzmanına görün istersen. Düzenli ilişki hayatınız varsa, ovulasyon takibi vs yapmana gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşalan siperm miktarı veya siperm kalitesi ile ilgili olabilir. Erkekten kaynaklı ise yapmanız gerek uygun adet döneminde denk getirin. Eşiniz 3 gün boyunca boşalmaması lazım erkeğin maksimum siperm miktarına ulaşması üç gün sürer ayrıca bolca vitaminli gıdalar tüketmeli eşiniz. Vitaminler sperm için oldukça gereklidir
04 Yorumla
Soran+1 yılİki doktora gittim, rahme ver hormonlara bakıldı hiç bir sorun çıkmadı. Bir adetim düzensiz işte. Oda hep öyleydi. Benden mi kaynaklanıyor acaba. Eşim hiç gitmedi daha doktora. Amcasının çocuğu olmuyor. Abisinin de olmuyormuş. Sağlık sorunu olan iğnelerden olmuyor falan dediker ama acaba Genetik bir sorun olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi ben mühendisim doktor değilim ama eğer amcası ve abisininde çocuğu olmuyorsa ve sizde herhangi bir sıkıntı yoksa büyük ihtimalle kalıtsal bir hastalık olabilir eşinizde sipermlerini incelemeye alırlar ve sorunu bulurlar. Korkaacak bir şey yok illaki çocuk isterseniz bunun yolu çok merak etmeyin. iyi yanı hamile kalma korkusu olmadan rahatça ilişki yaşayabilmeniz birde bu yönden bakın :)
Soran+1 yılAçıkcası ben zaten çocuk düşünmüyorum hatta bildiğiniz hiç istemiyorum bir kaç sene. Eşim çok istiyor ve benim korunmamı istemiyor. İlahi adalet mi desem olmadı şimdiye kadar😅 Ben yinede risk olmasın diye gizli hap veya iğne almayı düşündüm korunmak için ama zaten olmuyorsa onu niye yapim bu sefer talihsizlik olup bide hamile kalırsam diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılorası sizin bileceğiniz iş şimdi ne desem olmaz. Benim nacizhane düşüncem gizli saklı hap almayın alacaksanız da eşiniz bilsin eşler arasında bana kalırsa gizli saklı bir şey olmamalı :) :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. apla doktor daha iyi bilir ama düzensiz adet kadınlarda en buyuk sıkıntı
https://www.youtube.com/watch?v=nOWm3dAht_o
izle az çok neyi niye bakman gerektiğini çözmene yardımcı olur...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdet düzensiz olursa yumurtlama döngüsü olmaz adet düzene girdiğinde hamilesiniz belki kanallar kapalıdır cocuk istiyor iseniz iyi bi dr ve zaten rahim filmi çekilir sonrası cocuk olur
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende düşündüm ama sık ve düzenli ilişki yaşıyoruz bir sendedir hiç mi yumurtlama dönemine denk gelmezb
- +1 yıl
Gelir ama dediğim gibi kanallar kplı olabilir isterseniz hergün ilişki olsun tutmaz aaa evet birde sperm sayısına ve canlı hücreye bakmak lazım
Soran+1 yılKanalların kapalı olmasını ilk defa duydum nasıl ve neden oluyor ki acaba? Rahmime bakıldı bir kaç kez hiç bir sorun görünmedi ozaman onu farketmeleri gerekmiyormuydu?
- +1 yıl
Yok rahimden görğnmez bildiğimiz film işte hani ciger filmi cekerlerya ondan yani rahim filmi tüp bebek tesadavisi öncesinde cekilir kanallar acıkmı kapalımı bakar ayrıca bu film kanallarıda acar :-)
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim :-) bence vakit kaybetmeyin
Soran+1 yılAçıkcası olmasa benim için daha iyi korunmadan sevişiriz çocuk da olmaz oh mis😅 Zaten çocuk düşünmüyorum uzun bir süre
- +1 yıl
Ahhha 😂😄ya o konuda haklısınız 😂😄ama cocukta başka bir şey yaaa 😍
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılrahimde polip vs rastlanmadı mı? rahmine bakıldı mı
04 Yorumla
Soran+1 yılBakıldı tertemiz hiç bir sorum yok
- +1 yıl
eşinin spermiyle alakalı bi durum o zaamn. ama 2 ayda bir adet olmana doktorlar en son bişey demiş olmalıydı
Soran+1 yılDoktorlar her şeyime baktı nedenini bulamadılar bellili vitamin eksikliği falan belki
- +1 yıl
direkt eşinin spermi de diyemem ama, adetinin bitiminden itibaren 1 gün ilişki 1 gün boş şeklinde denemeni tavsiye ederim
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Reglden degilir ikinizde de birsey olabilir doktora gitmeniz lazim burdan nasil anlican
03 Yorumla
Soran+1 yılBir sorun var mı yok mu emin değilim. Normal mı böyle çiftten çifte değişir siye düşündüm. Benimde sonuçlarda bir sorun çıkmayınca çok takmadım. Ama eşimin amcasının ve abisnin çocuğu olmuyor. Belki genetik dir?
Soran+1 yılSorun var yani? Çocuk düşünmüyorum açıkcası bem istemiyorum eşim istiyor. Korunmayı düşündüm ama bugüne kadar olmayınca da boşuna korummaya gerek var mı diye düşünmedim değil
+1 yılkonusmak geremir mutlaka vardir bir sebep de sormadan konusmak zor giisn de
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bir sorun var mı onuda bilmiyorum bazı çiftlerde uzun sürüyor falan diyorlar
- +1 yıl
yazarsan veya tpedrrsn bikac sey ister8m sormak
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinde sorun olabilir ama hormonlarında da sıkıntı olabilir hamile kalmak istersen kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek ihtimalle eşinin spermleri yetersizdir sende bir sorun yok ve onun akrabalarında da bu varsa
00 Yorumlaspermıyogrami testıne gıtsın eşınız bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBende düşündüm ama şimdilik zaten çocuk istemiyorum böyle bıraksammı diye düşündüm ama ya olursa da diye korkuyorum 😅
+1 yıliçine boşalma şekli yanlıştır
00 Yorumla
+1 yılesin bozuk makine sanırım inşallah nasip olur
00 YorumlaHangi pozisyonda yapıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane sapık ya
+1 yılHormon yükletmen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olyır
:D senin şifan bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu da ikna etmen gerekiyor