Ben oralsız seksi fazla su katılmış ayrana benzetiyorum aslında. Nasıl ki fazla su katılmış ayrandan bir lezzet alamıyorsak oralsız seks de aynen öyle oluyor bence. Lezzet alamıyorum.
Sizce oralsız seks neye benzer?

Ben oralsız seksi fazla su katılmış ayrana benzetiyorum aslında. Nasıl ki fazla su katılmış ayrandan bir lezzet alamıyorsak oralsız seks de aynen öyle oluyor bence. Lezzet alamıyorum.
Sizce oralsız seks neye benzer?

Kadınların asıl zevk aldığı yer bence klitoris değil kesinlikle tam vajina deliğidir. Koklatıp öptürceksin once sonra Yapıştırcaksın oraya suratını sulu sulu emdirceksin. Bide ağzına boşaldınmı. Müthiş bi ego ve rahatlamayla salcaksın kendini o bacak aranda vajinanı minik minik öpmeye devam edicek. Dünyanın en güzel duygusu yaşayabildiğim için sevgilime bolca teşekkür ajhshshah
Sayın görüş sahibi. Her kadın oral yaptırmaz, her erkek de o senin tarif ettiğin şekilde bir oral yapmaz. Bizim toplumumuzda oral seksi ayıp hatta günah olarak görenden, iğrenç bulandan, aşağılayıcı veya onur kırıcı bulana kadar birçok farklı kafa yapısında insan var. Ama senin gibi özgür ve seksi bir zevk aracı olarak gören ve düşünen erkelerin de kadınların da sayısının artmasını isterim.
Doğru bende asla ağzıma boşalttırmam asla. Ama kendim yaparım. Bende biraz aşağılama duygusu var ego tatmin etme
Abi türkler seksi o kadar cok kesin seylerle ayırıyorlar ki. Oralsiz seks olmaz, bilmem nesiz seks olmaz... yahu seks icguduseldir. O an icinden nasil geliyorsa oyle davranirsin. Oralsiz olmaz, analsiz olmaz, kıllı olmaz... bunlara takilmaktan seks yasayamiyorsunuz, yasatmiyorsunuz da.
Yahu hepsi olur. Oralsiz da olur. Kadin ya da erkek temizlenememistir o an spontene gelismistir kılli da olur. Her seye her an hazir olamaz kimse.
Şu sınırları kaldirin gercekten rahat edeceksiniz. Partnerinizde rahat edecek. Ya ben kafamin en rahat oldugu seksi bir yabanciyla yaşadım. Bunun sebebi turk erkekleri pis, k*ka olduğundan, sekste kotu oldugundan degil. Bizim millette kafada sınırlar oldugundan duzgun seks yasanmiyor ve rahat olmuyor.
Oralsiz olmaz cokta guzel olur yeri gelince. Tuysuz, puruzsuz olacak yoksa olmaz. Inan bunlara takilmazsan kadinda rahat ediyor ve seksten maksimum keyif alıyor. Bu ulkede kadinlar aman oram boyle, buram boyle, killiyim diyerek seks yapmak istemiyor.
Abi bu konularda rahat olun karsi tarafi da rahat ettirin. Yahu seks dedigin biraz spontene biraz da guduseldir. O an oral yapma havasi ve fikri varsa yaparsin devam edersin yoksa da devam edersin seksten bir sey goturmez bu.
Oral mutlaka olmali, corap olmali. Tamam fantezileri anliyorum ama "olmali" dediginiz her sey bana gore sekse aykırı ve sınır ciziyor. Bu hem sizi rahatsiz eder hem karsi tarafi.
Sizin derdiniz oral yaptırmaktir karsi taraf istemiyordur. Gizli bir savaşa girersiniz seks yapmaktan ziyade. Ben mi sen mi hadi bakalim hodri meydan. Oral yaptırıp ben mi kazanacağım yoksa sen mi? Olay buna dönüyor.
Biraz eylemi akışına birakmak gerek, kisiye birakmak gerek, olmali diye baski kurmamak ve sinir koymamak gerek. Inanin boyle daha keyifli oluyor. Kafa daha rahat oluyor. O gizli savaş olmamış oluyor.
Söylwdiklerine katılıyorum ama spontane sekste zaten kimse teferruata bakmaz. Anlık zevke konsantre olur. Ama geniş zamanda, evde veya oteldr yzun uzun seks yapılacak zamanda da ön sebilmeye dair ayrıntılar aranır. Elbette ayaküsti sekste anal olmaz, kıl tüy var mı bakılmaz, oral yapılmayabilir. Hepsine eyvallah. Her zaman seks spontane yaşanmıyor. Bunun da farkındasındır.
Spontene yaşanmıyor ama kişiler zaten boyle bir sey istiyorsa buna karsi hazirlik yapar. Erkek masa kurar mesela, romantik bir aksam yaratir kadin icin spontene olur. Kadin fantezi seyler giyinir hazırlanır, erkek icin spontene olur.
burada demek istedigim bizim millet süreçten cok sonuca odaklaniyor ve beklentileri cok fazla. Seksteki surec sonuctan daha keyifli olmali. Ama daha surece gecmeden yani giris gelişmeye odaklanmadan iş savaşa donuyor. Bizde seks zevk almaktan cok istedigini yaptırma savasi var.
Hiçbir sos olmadan kuru kuru böyle suyu süzülmüş makarnaya benzer yersin yani doyarsın aslında duymak bir anlamı ifade etmez çünkü yerken hiçbir keyif almazsın.
Karın doyurur vücut besin değerlerini iyileştirir ama yinede yemesen de olur gibi bir şeydir yani.
Oral seks bir kuyuya taş attığında su olması ve olmamasına benzer. Su olmadığında tak ve sert bir ses gelir bir şeylerin canı yanmıştır. Su olduğunda ise cukk diye bir ses gelir ve yumuşatmıştır taşı.
Cevap
23Cevap
Şekersiz çaya benzer 😂
Gerçi ben çayı şekersiz içiyorum o ayrı 🙄😅
🤣🤣🤣 El gıcık-u vel kebir
Yeni büyük gıcıksın
Kafeinsiz kahveye benzer.
Şu oral yapmayı seven erkekler neden bize denk gelmiyor diyen hatunlar neden bana denk gelmiyor acaba bende böyle sorayım.
Yalamak için 40 takla atıyoruz. İki dil değdirincr tamam yeter, yapma, dur diye diye kafa s.. kiyorlar.
Benim en büyük haz aldığım şey o dilimin ucunda kıvrandıra kıvrandıra, inlete inlete kadını orgazma ulaştırmak. Yok kendini salan yok. Anca mıy mıy mıy.
Bir bana denk gelmiyor bu oral seven erkekler. İnternette şöyle yalarım böyle kudurturum ama gerçekte ya yapmazlar ya azıcık dil değdirir bırakırlar. Ben hep yapıyorum ama.
Konum atsana 😜🤙
Cirkinsindir ondandır
kara lahana gibiyse
Mesaj yazar mısın Lütfen?
Dil degirmek ne ya yeminle varya vakumlar o vajinan dan kan gelene kadarda somururm onu sen yeterki gercekci ol
Ağacı sulamadan meyve vermesini beklemeye benzer..
Soğuk yemeğe benzer öyle tatsız öylede heves kaçıran.
Bana yapilip ya da yapılmayan degil de, benim oral yapmadigim seks;
Asidi kaçmış kolaya benzer
Oralsız seks, şekerli kahveye benzer... Kimileri kahveyi şekerli sevse de gerçek kahve tutkunları kesinlikle şekersiz içerler...
hiçbirşeye benzewmez seven olur sevmeyen olmaz herkesin fikrine saygı duymak laızm
oral anal karsıtıyım yapanı yaptıranı sevmem çok kötüsün
Azgınlıkla yapılır sonra ağzında tadı kalır ben ne yaptım diye düşünmeye başlarsın 😅😂
Buz gibi yemek demek veya şerbetsiz künefe demek
Açık söyleyim oralsiz sexs tadı olmaz. Ben acayip şekilde kadına oral yaparım ama böyle bir kadın daha karşıma çıkmadı
Her erkek sever mi cidden oral yapmayı?
Sever tabi
@CanArslan3333 bize niye denk gelmedi ya
Denk gelir bakalım sabret 😜
@CanArslan3333 evlenerek tüm haklarımı kullanmis oldum ben 😀
Kervana katılmışsın güzelim hayallerinde devam o zaman 😂
Her erkek sevmez herkesin de yapilmaz
Ama cidden bir tık üzüldüm senin adına be
Ben yapmayı sevmem ama yaptırmayı severim yapmak tiksindirici geliyor bana birazcık
@zozox lazer yaptırdım cok önceden kişisel bakimima dikkat ederim bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum adam sevmiyorm diyor yaptığı oluyor tâbi cok nadir de olsa ama severk yapmıyor
Çok basit yöntemleri var halledersin sen
@CanArslan3333 nasıl
Eğer amaç üremek değilse o bölgeyi tercih etmem
Seveni de var sevmeyinede var olsada oral yapsam saatlerce denk gelmiyor manesef
@bursa_zafer Her kadın görüşünün altına saça olmak zorunda mısın?
Oral seks şarap içmeye benzet tadını içtikçe alırsın
Erkeğini oralsız bırakanlar hata yapıyorlar
Tadı tuzu olmayan yemeğe benzer😊
Yapraksiz güle benzer
Oralsiz sekse benzer ndjsjsn
Orhansız Gencebay'a benzer.
Leylasız Mecnun'a
Harika yorum
Öyle seks oluyor muymuş
Tok olduğun halde yemek yemeye
Hiç sevmem. İğrenç ya 🤢🤮
Her erkek sever oral yapmayı