Buraya sohbet için geldim olaylar ben istemeden oraya geldi, yeni bir sevgili buldum benimle evlenecek bende kızım dedim de o evlenmek için bekaret şartı koyduğunda bekaretimi sana veremem birde üstelik sen evlisin, esinide araştırdım hiçte dediğin gibi değilmiş, o yüzden ilişkim ve senle konuşmam bugün burada bitti de olayı bitir, adam laf cambazı olduğu belli evli olduğu halde seni ilişkiye ikna etmiş ve seninle görüntü almış bu şerefsizler bir an önce ilişkiyi kes senin geleceğini karartir
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgi kardeşim sen başına bela arıyorsun ve sen bile bunu. Farkında değilsin bakiresin ve evli erkek olmazın olmazı bir ilişki çeşidi bak uzun mesele benim bir bayan arkadaşım bu çeşit bir ilişki yaşadı eline ne kaldı biliyormusun koca bir kayıp zaman dilimi miras kaldı bu tip adamlar ile cinsellikten başka hiç bir şey olmaz bir elini tutup rahat gelemesin bir tel açamasın iş biter yapar ve çeker gider sende sevgilim var sanırsın sevgilin falan değildir o aslında hem metres olursun bu arada metres nedir evli adamın bekar kadın ile kapalı kapılar ardında yaşadığı buluşulunca bolca seks yapılan ilişki çeşididir ve günün birinde bir arkadaşın sana metressin sen der zoruna gider (Ben dedim o arkadaşıma ) bu lafın üstüne bunalıma girdi sonra bitirdi bu ilişkiyi ve sonradan başka sevgilileri oldu dürüst olup söyledi kimse kabul etmedi bunu bir erkek bakireliği takmaya bilir ama evli adam ile olmuş bir bekar kadını kimse istemez bunlar gerçekler karar senin ama ben sakın sakın derim ondan uzak dur hayatını kaydırır sonra demedi deme
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, zaten çok ağır bir laf etti bana durup durup ağlıyorum "Sana sadece tavsiye veriyorum ben sonun akadar gidemem sevgi bağı kuramam belki bir belki iki defa görürsün" dedi çok kötü hissetim bitirelim dedim ayrıca diğer insanlar gibi hakaret etmeden güzelce uyardığınız için teşekkür ederim ben sevdim onu beklentim olmadan sevdigim için kendimi teslim edicektim ama değmedi bitirdim tamemen başkaları "Evli Erkekle işin ne s*RTÜK* diyor siz güzelce uyardız çok sağolun
Cevap sahibi+1 yılSevgi kardeşim ben gerçekleri yazdım sana bak ahlak bekçisi asla değilim git bekar bir çocukla ne yaparsan yap umrumda değil bekarlar ve sevmiş veya sevmeden olmuş derim ama evli adam işi zaten sonu olmayan yol sen sonunda acayip ötesi üzülecektin buna resmen eminimin kellemi koyarım orta üzülürdün adam yapar çeker giderdi evine çünkü düzenini bozmaz evli adam çünkü evde boklu donunu yıkayan karısı var evli adam yaş işi seni üzer bunu yalayan arkadaşım oldu benim yakın arkadaş üstelik çooooook pişman oldu yüzüne vuran oldu istemeyen dolu oldu ondan yararlanan oldu neler neler işte iyi yapmışsın doğru karar vermek ile zaten adam baştan belli ne arzu içinde olduğu
Soran+1 yılKarısı daha çok para getiriyor ikisi de Doktor, beni küçük gördüğü için kullanmak istedi inanın onla denk ya da ondan daha meslekte olsaydım bana bu lafı edemezdi onu çok sevmiştim her şeye rağmen kabulde ettim ama o çok ağır laf etti aşkım, sevgim bitti yani yalvarsa onla olmsm inanin bana söylediği şeyi bekar biri söylese ona da yol verirdim çok üzücü çok küçük düşürücü bana gerçek yüzünü gösterdi yüzünü bile görmek istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılUzaktadır kafan rahat olur
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bence Yapıcağın Şu Olacak Ben Seninle Beraber Olmak İstemiyorum Fikirlerim Değişti Ailen Beni Birisi İle Evlendirmek İstiyor Diyebilirsin Seninle Artık Burada Son Bulsun Eğer Çok İleri Giderse Lütfen Dersin Seni Karakola Şikayet Etmiyeyim Dersin Daha’da İleri Giderse Onu Engelle Ve Dilekçe Ver Eğer Seni Kayıt Ettiyse Karşılıklı Yaptığınız Olaydan Bana Zorla Yaptırdı Ve Beni Kayda Aldı Buda Bir Suç Olduğunu Söylersin 👍😉
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ileri gitme yok, ben hayatta başarılar hoşçakal dedim oda “Her sey güzeldi senınle halkını helal et belki bir gün demıs bu nedır
Demek istemiş ki zaman herşeyin ilacı. Az akışına bırak belki olur. Bakiresin. Eğer evlilik düşünüyorsan. Aman evli adamla olma. Bende evliyim. Asla bir kızın günahına girmem
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılBedenini sunacaksin cidden bunun icin bir de dusunuyor musun? Eger isteklemiyorsa fikirlerin degisti ise iliskiye girmek zorunda degilsin. Yeterince etik sebeplerinde var adam evli..
20 YorumlaSanaldan konuşuyorsanız gelmiycem de engelle gitsin. Gercek hayatta tanışıyorsanızda söyle ben öyle bişey yapamam de. Söz verdin diye kendini mecbur hissetme
03 Yorumla
Soran+1 yılYakinen tanışıyoruz tanımadığım herife neden seks sözü vericem Allah'aşkına
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki seni durduran şey bakire olman mı yoksa adamı istememen mi ona göre biyol düşünelim
Hani adam da hoş gidip görüşeyim ama bakireliğim bozulmasın diyosan bi yol buluruz08 Yorumla
Soran+1 yılOnu istiyorum mesela onla ilgili değil ama başkasının kocası evli sonu yok saçmalık yaptığım
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım doğru diyosun. boş ver engelle adamı git 18-20 yaş arası genç bul onla yat mis gibi
Soran+1 yılBitsin yazicam o egolu biri sen bilirsin hoşçakal der eminim
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorum ki nerden buluyosunuz böyle kişileri yanlış anlama ama çoğunuz öyle rahat batıyo bizim kızlara 😂
Soran+1 yılÖyle valla mallık bu
Cevap sahibi+1 yılNeyse hayırlısı olsun. He bak sonra yalnızlıktan sıkılırsan gel yaz bana 21 yaşındayım gencim güzelim öyle saçma sapan huylarım vs yok aşılarım tam hahahaahahha krizi fırsata çeviriyorum bende 😂
Soran+1 yılSen bana göre küçüksün kendimi sübyancı gibi hissederim 😂
Cevap sahibi+1 yılSende mi ya😢 herkes öyle diyor ben kendimden yaşça büyük birini hiç bulamıyacam galiba
+1 yılBen bi laf ettim ama şimdi yemiyo vazgeçtim de🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. naısl kabul ettiysen o şekilde vazgeçtiğini söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli erkeklerin peşini bırakın 👍 belki seks yaptıktan sonra hiç ayrılmayalım diyecesinuz, o zaman ne olacak? Yuva yıkanın yuvası olmaz ortalık malı olursun 👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorum diye açıkça söyle bence bakire olduğunu falan anlat ve uzaklaş adamdan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bizim gibi bekarlar dururken neden evli erkekler?
00 YorumlaNeyden korkuyorsun avukat adam tutup başına bela olacak değil. İstemiyorum artık de geç
00 Yorumla
+1 yılEee direk saka yaptım ben 2. Kadın olacak kadar gurursuz değilim diyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani istyiyorsan git bakire olduğunu söle ve bopzulmasını istemediğini söle o şekilde yürüyün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılYani Ciddi konularda sözler verirken ya da konuşurken daha dikkatli olmak gerekmez mi? Herneyse. Buna Şimdiilik hazır olmadığını zamana ihtiyacın olduğunu söyleyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemediğini belirt avcı her attığını vursa uçan kuş dağda tavşan kalmaz kaç kişi kararından vaz geçti bilsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma istemiyorum de olur biter ilk başta niye istiyordun ve kabul ettin ki
010 Yorumla
Soran+1 yılSeninle konuşmak istiyorum dedim rahat olunca bitiricem böyle ilişki içinde olmak istemiyorum görüntülü yaptık çıplak çok pişman oldum çok kurtulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama da bekar erkek mi yok evli adamla konuştunuz ve görüntülü yaptın yani yA ekran kaydı aldı ise ne olacak sonra ifşa oldun sevgilin oldu mu daha önce
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Soran+1 yılTamamen bitirdim hoşçakal dedim
Cevap sahibi+1 yılBıraktı mı peşini
Cevap sahibi+1 yılSiz nasıl tanıştınız
Soran+1 yılBen sonda hoşçakal dedim o sonda Belki bir gün dedi ikimiz de fake hesaplardan konuşuyorduk ben hesabı kapattım onun hesap açık amaç ne?
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak hala niye olacak siz nerden tanıştınız ki
Soran+1 yılDoktorumuzdu git gel öyle konuşma şansını sonsuza kadar kaybetti bitti tamamen yüzünü görmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO mu ilk başta yürüdü sen mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarısına duyur, mesajları göster ve uzaklaş
04 Yorumla
Soran+1 yılAile faciasına neden olmak istemem
Cevap sahibi+1 yılKendi sonunu düşünmeyen hiçbir erkek ve kadına bu konuda acımamalısınız. Aldatan alçaklara sinir oluyorum.
Soran+1 yılDoğru ama fakeden yazdı hep kadın inanmaz bana fotoğraf atti kendinin anlık fakeden ama kaydedemedim
Cevap sahibi+1 yılreelde tanışmıyorsanız , uğraştığınıza değmez engelleyin geçin
Gizli Üye(36-45)+1 yılvaz geçtim yapmak istemiyorum de çekil kenarı neyin kafasını yaşıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılvermicem vermicem benim dilmi vermicem de😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İstemiyorum diyebilirsin?
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. engelle her yerden görüşme
10 Yorumla
+1 yılŞikayet edecem de
12 Yorumla
Soran+1 yılDevlette çalışıyor bu adam yüksek kademe aslında desem korkar
- +1 yıl
Karakola şikayet dilekcesi veriyom de
Eniştenin arkadaşı mıydı adam
04 Yorumla
Soran+1 yılYok avukatımız o kız başka küçük o 😂bizim ki bambaşka çok daha tehlikeli
Soran+1 yılBizde oral, anal sözü var cinsel ilişki 😑seni istiyorum dedim ondsn sonra hep cinsel mesajlara başladı ben olur dedim od ne yapicam ben devamlı skecegim seni dedi ya düşünsene ne demek bu
+1 yılVazgeçtim demek zor değil
00 Yorumla
+1 yılBekarlar dururken evli biriyle işin ne..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vermişsin bir kere sözü
00 Yorumla
+1 yılbunu onunla konuşarak halledersin
02 Yorumla- +1 yıl
sonu yok ama sende bir maceraya atılmışsın ama elbette herkes istediğini alınca karşılıklı biter
- +1 yıl
güncellemede bahsettiğin, artık peşini bırakmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin birbirimize uygun yardımcı olabilirim tanısalimmi ne dersin
00 Yorumla
+1 yılVazgeçtim istemiyorum de. Kibarca özür dile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. söz vermişsin mecbur vericen yapacak bir şey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İstemediğin kimle ile olma
10 Yorumlasiler yerden olsun bitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer gitsin nolcak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hayır de veya yap. Yaparsan buna değsin bari.
00 YorumlaKorkma direk istemiyorum de bunda ne varki
00 Yorumlaengelle ihbar et
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bende istekli gibi görünüyorum nasıl ederim
Bakire olduğunu biliomu
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor
Soran+1 yılEvet
+1 yılarkadan ver?
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadan iğrenç bence
- +1 yıl
ağzına al
Soran+1 yılÖgg oda iğrenç
- +1 yıl
daşakları em
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılVaz geçtim o kadar dersin
00 Yorumla
+1 yılvazgeç zorlamı yapcakk boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yaptım de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Saçmalık
00 YorumlaKimseyle zorla sevişmek gibi bir zorunluluğun yok
00 Yorumla
+1 yılengellesene safo
00 YorumlaSaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaha adam yarali kus avcisi
00 Yorumla
+1 yılBakireligin gidecek
00 Yorumla
+1 yılYapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRegl oldum de
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdamın eline koz verme
Cevap sahibi+1 yılNude falan atma
Soran+1 yılAttım hatta görüntülü yaptık çıplak, çok korkuyorum ama bişi yapamaz bence
Cevap sahibi+1 yılSenlik sıkıntı yok bence o düşünsün evli olan o
Cevap sahibi+1 yılNerden buldunuz birbirnizi ya
Cevap sahibi+1 yılYa işte istediğimiz zaman yaparız birbirimize ihtiyaç duyduğumuz zaman
Soran+1 yılOf çok zorluyor beni ne yapicam hesabı asla kapatmami istemiyor bende kopamiyorum çıkmazdayım
Cevap sahibi+1 yılRica etsem bana yazma şansınız var mı
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar