İlk birlikte olduğumuza bakireydim o cok istiyordu ama ben stresten dolayı kasılmıştım ve yapmamıştık, sonrasında diğer denememizde çok çabaladım ama yine korkuyordum bir türlü rahatlayamıyordum. Sürekli olarakta yapamadığımızda bağırıp kızıyordu beni aldatıcak diye ödüm kopuyordu. Sonra rahat oldugum bir gün yaptık hiç sorun olmadı ama sonra uzak mesafe ilişkimiž oldu 2-1 ayda yapabiliyorduk bu seferde stres oluyorum çünkü sadece bir gün bulusabiliyoruz eğer onu tatmin edemezsen ayrilir diye düşünüyordum 2 kere yaptık buluştuğumuzda ama yorulmus hissediyordum 3. cuyu yapamadim bu sefer bana kızı kapıyı örtüp baska odaya gitti benle yapmazsan karı çok başka karıylada olurum dedi ve bu benim canımı çok yaktı bende ona bana zevk aldirmasini sadece kendi zevkini dusunmemesini soyledimoda yapiyorum iste falan dedi ama bende mi sorun var yoksa onda mı bilmiyorum napicağımı stres oldugumda canım yanıyor canım yandigindada yapmak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal ilişki paylaştığın, hassas, anlayışlı ve iyi kalpli bir erkek yerine bir öküzle yatarsan sonuç bu olur. Hemen ayrilmalisin, en doğru karar bu olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece böyle olsa hemen ayrilirdim 3 yildir birlikteyiz gercekten sadık iyi biri herzaman beni destekler yanimda olur. Ama bu olaylar canımı sıkıyor ben kendimi suçlu hissediyorum hep o bunu yapmak zorundaymişim gibi davraniyie
En İyi Cevaplar
Senin kafada sorun var. Aldatmasın diye herifin selx kölesi gibi olup bir de stres yaşamak nedir ya?
02 Yorumla- +1 yıl
Bana doğru olduğunu düşündürtüyor herkes sevgilisiyle yapıyor diyor ben seks kölesi degil falan deyince de konusmuyor bagiriyor cagriyor ben hep kendimde sorun var diye düşündüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇukurunun acısını bu kadar uzun anlatan da ne biliyim
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşadığım bir sorunu anlatıyorum burada
- +1 yıl
Kızım sen safsin belli ki oda haysiyetsiz adı herifin teki , seni bu yüzden aldatacaksa defolsun gitsin. Hiç yapamasaydin vaginismus derdim ama asmissin orayı. Bu yüzden kaybediyorsunuz herşeyinizi. Onu kaybetmemek için benliğinizi kaybediyorsunuz.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı ve güzel bir ilişkiniz yok. Çok saçma ilerlemiş. Sorun hem sende hem onda.
02 Yorumla- +1 yıl
Bendeki sorun ne
- +1 yıl
Seksi mecburiyete çevirmişsin. Ayrıca fazla taviz vermişsin.
Resmen sana seni aldatırım demiş, sende saf gibi kendini kullandırtmaya devam et.
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle bu zamana kadar hep ben suçluyum sandım
- +1 yıl
Sonuçta 3 yıldır sevgilim 1-2 ayda bir buluşuyoruz uzakta olmamiza ragmen bana hep bagliydi her dedigimi yapar normal ilişkimizde ama cinsellik konusunda anlaşamıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu kafayla gidersen o birini bulur merak etme 😂
07 Yorumla- +1 yıl
Ee ne yapmam gerekiyor 2 kere yaptik illa 3. Cüyüde yapmam mı gerekiyor. Belki ben başkasini bulurum beni anlayan canımı yakmadan yapan sorun neden hep kadında
- +1 yıl
Sorun kadında erkekte demiyorum sen böyle yapmaya devam ettikçe o senden istediğini aldıkça zaten kaçar ki bunu da açık açık söylemiş
- +1 yıl
Ama o öyle demediki yapamadigimiz icin dedi insanlar sevgilisiyle dinlene dinlene sabaha kadar yapıyormuş
- +1 yıl
Biz yapmazsak giderim dedi ayrica 3 yıldır birlikteyiz
- +1 yıl
Verdiğin tek şey bedenin değil onurunu da veriyorsun
- +1 yıl
Ama hep ben suçluymusum gibi hissetiriyor hic mutlu değilim
- +1 yıl
Sevse anlayış gösterse böyle davranmaz işte onu diyorum
Devam et kızım seni kullanmasına izin ver, başka kadın bulmasın aman
00 Yorumla
+1 yılNe büyütmüşsün kafanda ayrılır ise ayrılsın. Dünyadaki tek erkek o mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanlarla nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Kendinizi neden aşağılatıyorsunuz?
00 Yorumla boşuna bekaretini vermişsin, o adamdan sana yar olmaz geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende zevk veremiyor beni tatmin edemiyorsan edecek var demeliydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bu seni sevmiyor zaten sadece kullanıyor belli ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yazık ediyordunuz kadınlığınıza haysiyetinize
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılcidden bu kızlar neden bu kadar saf
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsaf taklidi mi yapiyosun
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne