Sevgililerimin hiçbirinin bekaretine dokunmadım yüzeysel oral anal seviştim sizce doğru olanı mı yaptım?

Evleneceğim kız bakire olsun istedim bu nedenle hiçbir sevgilimin bekaretine dokunmadım evleneceğim garanti değil diye oral anal sürtünmeyle idare ettim. Sevgililerim bekaretlerini vermeye istekliydi ancak iki yüzlülük olmasın diye dokunmadım çünkü hem bakire kız isteyip hem bekaret bozmayı kendime yakıştıramadım oralı analı sorun etmem zaten evlenmeden herkes yapıyor bunları.

Şimdi çevremden sevgilimin kızlığını bozmadım diye enayi muamelesi görüyorum sizce doğru olanı mı yaptım yoksa enayilik mi ettim?
Sevgililerimin hiçbirinin bekaretine dokunmadım yüzeysel oral anal seviştim sizce doğru olanı mı yaptım?
Bekaret önemlidir oral analla idare ederek doğru olanı yapmışsın
Yanlış yapmışsın her çıktığın kızı bozmalıydın artık bekarete takılan kalmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bekaret önemli bence Avrupa’da bile bekaretini satışa çıkartan kızlara milyon Euro teklif ediyor erkekler ilk olma duygusunu ve kızlık bozma deneyimini hayatında bir kez yaşayabilmek için kızlık değerli olmasa yabancı erkekler bile servet ödemezdi.
Güncellemeler
+1 yıl
Oral anal daha kabul edilebilir sonuçta esas zevkin kaynağı vajinadır. Kimse gerdeğe anal yapmak için girmiyor evlenmeden bekaret bozmaya karşıyım kızlığa anlam yüklüyorum.