Herkese iyi günler. Ben 24 yaşında tipi, fiziği ve donanımı iyi bir erkeğim.
43 yaşında beyaz yakalı bir kadınla mesajlaşıyordum. Cumartesi günü için buluşma ayarladık, o beni plaja davet etti fakat planlar uyuşmadığı için kafe buluşması yapalım dedik. Buluşma günün sabah "rahat spor bir şeyler giyin sonuçta date değil bu" dedi.
Biraz kahve içtik Kadıköy'de bir kafede. Düşüncelerimizi ve hayata bakışımızı paylaştık, kadın benim olgunluk olarak 30'lu yaşlarda, kendisinin de ruh olarak 30'lu yaşlarda olduğunu söyler hep. Benimle konuşurken rahat ve enerjikti, göz teması kurduğumda biraz utangaçlık olduğunu gördüm gözlerinde.
Sonrasında modaya doğru yürüdük. Biz yürürken kadın sürekli bana değerek yürüyordu, tenindeki sıcaklığı zaman zaman hissediyordum yürürken ama elini tutmadım ve koluna girmedim. Girmeyi çok istedim ama bana date olmadığını söylediği için fiziksel bariyeri aşmak istemedim.
Modadaki çay bahçesinde çay içip sohbet ederken bileğindeki ve kolundaki dövmelerden konu açtım, ben onun bileğinde ve kolunda elimi gezdirirken o bana dövmelerinin anlamını anlatıyordu. Anlatırken bir nefesi kesildi, kadınlar tahrik olduklarında nefes alış verişleri değişir bilirsiniz. Benimleyken rahat hissettiğini de gözlemledim bu arada.
Kadın minyon ama çekici bir fiziğe sahip, bakımlı ve tutkulu bir kadın. Ondan aldığım enerji benim içimde bir tutku uyandırdı. Ben bu kadınla baş başa sert anlar geçirmek istiyorum.
Ben bu kadını nasıl baştan çıkartırım? Mesajlaşmayı nasıl cinselliği paylaşabileceğimiz yerlere getiririm?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer