Bu durum kötü mü? Hatta sadece onunla konuşurken istek oluyor. Hayatimda biri yokken hic istek olmuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemiseksüellik oluyor bu
Ben de böyleyim yani sadece duygusal olarak bağlı olduğum adamı arzu duyabiliyorum hani istek olarak çok yüksek biriyim aslında ama sadece bir kişiye karşı bunu göstere biliyorum onun dışında gerçekten cinsellik benim için bir şey ifade etmiyor.
Gayet normal hatta olması gereken bu zaten libido genel yükselen bir şey değil tek bir kişiye yükselen bir şey olmalı.01 Yorumla
Soran+1 yıl❤❤❤ bilmiyordum. Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer hayatınızda birisi yoksa az bile isteğiniz olsa mesela sizinle konuşsam hatta sexting yapsak o isteğiniz tavan yapar. Muhtemelen duygu olmadan istekli olamıyorsunuz
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet duygu önemli
Cevap sahibi+1 yılSöylediğin doğru ama biraz olsun istekli olduğunda birisiyle biraz monuştuğunda az da olsa ona ısınamıyor musun?
Soran+1 yılYok ısınamıyorum tiksiniyorum
Cevap sahibi+1 yılDuygu yoğunluğunu çok fazla, çok uçta yaşıyorsun ı zaman. 28 yaşındayım demişsin hayatında ki kişiyle ayrılınca ruh halin nasıl oluyor bu kadar duyguyu yoğun yaşarken merak ettim
Soran+1 yılDipteyim şu an...
Cevap sahibi+1 yılDuygularınızı fazla yoğun yaşamanızdan dolayı böyle olduğunu anladım ama sizden de okumak istedim. Akıl vermek gibi anlamayın ama sevgililikten evliliğe kadar duyguları bu kadar yoğun yaşamak bize zarar veriyor. Sanırım ayrılık yaşadınız ki diptesiniz. Kafanız karışıktır, yalnız kalmak istiyosunuzdur, yalnızlıktan sıkılıp bazen hayatınızda birisinin olmasını istiyosunuzdur. Hayatınızda birisi varken siz onu daha çok seviyorsunuz o ise sizi daha az seviyor gibi geliyodur size. Duygu yoğunluğunuzu azaltmanız, azaltma ız lazım bunları yaşamamak için
Soran+1 yılSevildiğimi sanıyordum ama yedek olmuşum ☺ sevildiğim için seven biriyim. Bu da biraz beni derin üzdü. Duygu yogunlugunu nasil ayarlayabilirim ki?
Cevap sahibi+1 yılKendimizi direk ona kaptırıyoruz, o da bizi seviyor, bizden hoşlanıyor sanıyoruz direk bunu yapmamamız lazım. İsterseniz özelden konuşalım istemezseniz burdan devam edebiliriz
Soran+1 yılBuradan daha rahat🤗
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı yok 😊 konuşma hariç diğer yazdıklarıma cevap vermediniz
Soran+1 yılO kadar güzel rol yapıyolar ki artık kim durust anlayamiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇbuk güveniyorsun o halde. Güven süreni uzatmalısın. Rol yapmaya fazla devam edemezler o zaman
Soran+1 yılNe kadar süre vermeliyim sevgililik öncesi tanımaya?
Cevap sahibi+1 yılKesin bir süre vermem zor ama şunu önerebilirim öncelikle onu tanıyabileceğin sorular sorup amacı sevgili olmak mı yoksa kullanıp gitmek mi bunu öğrenmek olsun. En az da 6 ay hatta 1 seneye kadar tanışma süreciniz olsa iyi olur
Soran+1 yılBeni aldatan kişi, ailemi önce ikna etti. Çiçekler gönderdi. "Ömrümün sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum" notları... Annem dedi kabul et diye. Amacı sevgili olmak mı diye sormak bile artik anlamsiz geliyor. Ortak bir tanidik ile tanismak en iyisiymiş. En azindan haber aliniyor. Duşunsene sanaldan tanistigini vs. Adam seni seviyor sanirsin ama özel hayatinda bi onunla bi bununla takilir... Gercekten kime guvenelim bilmiyorum. Taninmiyor kimse...
Cevap sahibi+1 yılO aldatan kişiyle ne kadar süre birlikteliğiniz oldu? O çiçeği ne zaman gönderdi? Sanal sıkıntı olabiliyor ama gerçekten seven insanlarda çıkabiliyor. Güven içinde, aldatma olmadan uzun süreli ilişkilerde yaşanabiliyor sanaldan taşınanlar için
Cevap sahibi+1 yılTanışanlar*
Soran+1 yıl4 ay önce annem ve ablamla goruştu. Ablam taniştirdi zaten. Ablamin arkadaşı ve ablamin profilde görmüş fotografimi. Ilk ay hediye aldı anneme. 4. aya giderken cicekler yolladi. Onun ve ablamın ortak bir arkadaşi vardi. Ayrilmadan 2 gun önce, bu ortak arkadaşları bi arkadaşıyla tanistirmak için kızın numarayı vermiş. O da kıza mesaj atmış. Sonra ablama bahsetti kız, biriyle tanistirdim vs. Ablam bana geldi ki "Onunla gorusmeni istemiyorum" Adam bana gece seni seviyorum diyor. Sabah o kıza gunaydin nasilsiniz diyor. Bir de benim mesajima cevap yazmadan ona yazmiş. 😂 En çok koyan da benden önce ona yazması oldu😂. Bilmiyorum artik ya neyse bugün daha az acıyor. 😃 Rabbimin gücüne gitsin de beni incittiği için yüzü hiç gülmesin.
Cevap sahibi+1 yılOndan bir yol olmazmış zaten kasma kendini
Soran+1 yılBenimle ilgilendiniz teşekkur ederim🌹🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnan bende oluyorum hayatımda ki kişiden başkasını arzulayamıyorum
10 Yorumla
+1 yılbence senin istek ve arzularının kaynağı duygular
duygu yoksa isteksiz olman bence güzel neden sorun olsun ya da kötü olsun ki.02 Yorumla
Soran+1 yılHani stresini atmak istersin. Mutsuzsundur mutlu olmak için istersin. Bu durumlarda kötü oluyor. Dün aldatildigimi öğrendim. Dipteyim şu an...
- +1 yıl
durum biraz kötü..
aldatılmak.. ve dahası üzerine belki de dolmuşken artık bir daha eskisi gibi olamayacağını anladığınızda sanırım biraz kırgınsınız
geçer umarım
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende böyleyim. Yani genel olarak her olaya duygusal bakan insanlar olarak böyleyiz. Bizi çok üzerler
01 Yorumla
Soran+1 yılE üzüyorlar da zaten ☺
+1 yılEe bu çok normal bunları hissettirecek. biri olması cok daha guzel boşken istekli olmak cidden can sıkıcı
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Duygusal bir kadınsın bu çok harika bence
Soran+1 yılGerçekten mi😇 buna sevindim
- +1 yıl
Tabiki. Duygusal ve sadık birisin. Bu çok hoş. Burcunuz ne
Soran+1 yılAslan burcuyum yükselen koç😃
- +1 yıl
Himm güzelmiş. Her mekânda gözleri üzerne çeker. Özgüvenli ve cekici olur aslan kadini
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Ee su an kalbinizde birisi var mi?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Dün bitmis🤭🤭🤭
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİsteğini bile idareli kullanan hayaller ötesinde evlenilecek kadın kişisi , haydi beyler yüklenin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Bu şey gibi tek basına yemek zefkli olmuyor ama ikikişi muhabetle iyiliyor iştagda acılıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimse yokken kimi isteyebilirsin ki normal bir durum bence
00 Yorumla
+1 yılAletimi görsen kendinkini unutur şaha kalkarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı senin gibiyim cok duygusal bakıyorum olaya ve burcumuz da aynı sevince çok seviyorum çok sadık olurum kör olurum herkese
04 Yorumla
Soran+1 yılVe dün aldatıldığımı öğrendim ☺ kimse haketmiyor biz gibi asil aslan kadınını...
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü bir şey daha kötüsünü ben yaşadım beni eğlenmelik sevgili yapmış yedek uzun süreli sevgilisi varken
Soran+1 yıl😐 aslan kadını seçicidir. Bundan sonra daha seçici olmamız gerektiğini oğreniyorum😊
Bir de sevdigini belli etmemek lazim
Cevap sahibi+1 yılAynen sevgimi artık öyle belli etmicem geç oldu ama anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1,92 boyunda yakışıklı biriyim hayatına girebilirimm :) dilersen
05 Yorumla
Soran+1 yılGeçici iliskiler sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılkalıcı olarak girebilirim
Soran+1 yılAma ama ama 😃 sanal
Cevap sahibi+1 yılyok be ciddi ciddi arkadaş olalım tanışalım
Cevap sahibi+1 yılcinsellik düşünme direkt olayı biraz vakit geçirelim tanıyalm birbirimizi bende boşluktayım işle ev arasında gidip, geliyorum
Normal bence sıkıntı yapacağım bır durum degıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında biri var mı Şu an ?
04 Yorumla
Soran+1 yılDün bitti 😢
Cevap sahibi+1 yılŞu an isteğin yok mu
Soran+1 yılYok. Hatta onun fotografina baktim yine yok.
Cevap sahibi+1 yılDemek ki teşvik edemiyor seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha ne istiyorsun 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılKotu mu
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi zamansız istek insana hata yaptırır
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklına şey hiç mi gel miyor
06 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyor
Cevap sahibi+1 yılGeldiğinde konuştuğun çocuğun ki mi geliyor
Soran+1 yılE tabi
Cevap sahibi+1 yılGeldiğinde nasıl oluyor, çoşuyor musun
Soran+1 yılYani abartmayalim sorulaari