Enstrümanca parmakları vurdukça bastırdıkça tırnaklarının dokunuşunda titreyen tellerden çıkan soluk soluğa tınılarda hangi melodiler geçer? Senin ritmin nedir? 🥂

Enstrümanca parmakları vurdukça bastırdıkça tırnaklarının dokunuşunda titreyen tellerden çıkan soluk soluğa tınılarda hangi melodiler geçer? Senin ritmin nedir? 🥂
Seks slov başlayıp gittikçe hızlanan ve boşalirken en hızlı ritimle notalanan ruhların enerjisiyle spontane gelişen müziktir. On sevişme ile başlayan müzik oralla devam ederken, içeri girmeye orkestra devreye girer burada bir erkek ve bir kadın solist olarak devreye girip kadın solist baskın sesiyle karanlıkları yirtarcasina tiz sesle noktalar erkekte bariton sesle ilişkiyi sonladiginda çok yavaş çalan piyano dusuk ritim ile son bulur. İlişki bir ritimdir, partnerler bu ritme ayak uydururlar
Bi bot benden önce davranmış 😅
dürüst olayım cinselliği çok yaşamış erkek veya kadın ilk zamanlardaki o heyecan ne olursa olsun olmuyor.
Henüz daha bedenini keşfedememiş, heyecanını yitirmemiş bir kadının vücudunda parmaklarını gezdirirken bile titriyor zevkten. zadece klitorisine baş parmağımla kıpırdatmadan baskı uyguladığımda bile kendinden geçen tecrübesiz kadınla birlikte olmuştum. Çok enteresan geldi bana.
Demek ki zamanında gençken biz de böyle keyif alıyorduk
En coşkulu an, aynı ritmi yakalayıp bedenen ve nefes olarak senkronize olunan an.. Finale doğru özellikle yükselen seslerin birbirine karışması.. Müthiş.. Keyifli günler..
Cevap
23Cevap
Böyle karşı taraf artık tam rahatladı rahatlayacak geliyor gelecek yani nefes alması vermesi kendini kontrol etmeye çalışması ama kontrolü bir türlü ele alamaması O anki nefes alma verme ritmi var ya mükemmel oluyor
Hangi şarkı libidonuzu yükseltir..
Bir tek ben mi böyle anladım.
😏etmeee
Piano gibi bir yandan rahatlatıcı bir yandan güçlü, tüm tuşlara basmadan çaldım diyemezsin
Kadınımla bolca seks yaptığımızdan ten uyumumuzla vücut dilimiz birbirini anlar hale geliyor ve artık birbirimizle bir piyano gibi aynı ritimle zevk alarak bütünleşeniliyoruz. Bu bir meleke haline geliyor, hem de sekdin her safhasında baştan sona plansız kurgusuz doğaçlama. Oralımızın şapırtıları, kalçasına vurduğumda çıkan sesle şaplaklarıma gelen ahhhh ve ayyyy çığlık cevapları, doggy de diplerken ezgisel kalça hareketleriyle terleyen o enfes kalçasına yapıştıkça toplarımın sertçe çarpmasıyla çıkan ritmik sesler, giriş çıkışlarının açışı şekli onun altımda aynı eşgüdümlü uyumla kıvranarak ahenkle ortak kasılmalarımızın son raddesindeki Nirvana anında volkanın patlaması ile oluşan ortak muhteşem ritmik çığlık cinsel ilişkimizin haz verici ritmini oluşturur. Bu senfoni dünyanın en güzel senfonisidir. Orgazm işte bu titimle ancak zirveye ulaşır. Keyifli geceler.😎🔥
Çok netim bu konuda. Benim için kadının orgazma ulaştığı, doruklardayken sıkıca sarıldığı ya da kendinden geçtiği o an, bu mükemmel bir tahrik ve en haz veren şey benim için.
iliski de en haz ritim partnerimle ayni anda bosalmak inanilmaz zevkli inanilmaz bir haz o icine sicak sicak bosalirken senin orgazm anlatilmaz yasanir sadece
Patnerı ıyıce kıvama getrtıp uzerıne oturtup hızlı zıplatıp sesı kesilene kdar haykırtarak ard arda ucurmak
Yaz geldı siteye kızlar uğramaz oldu kimse düşmüyor. Herkes dugunlerde komşularda gezmelerde. Sen rıtım soruyorsun kanka. Mahallede dugun var roman havası çalıyor balkonda serın serın bu muzık eşliğinde neler olmazdı
Hayal kurduğum fantezi yaptığımız imkansız Bir olmayacak bir kişi ile hayal ettiğimiz
Kadının ağzına yüzüne boşalmama rağmen Oral yapmaya devam etmesi ve gözlerimin içine bakması
Karımın g. tune boşaldikdan sonra ağzına alıp sömürmesi kalanlari yutması
2/4 4/4 6/8 7/8 9/8 hepsinde yaparım
Kadının organzma yaklaşırken carsaflara asılma anı
Okuldali zil sesi güzeldi. Mozart mıydı ne😃
Burada mı yazalım bunu 😂
Romantik ve yavaş yavaş
Kucak pozisyonu
👍
Ne anlatıyon teyze sen
Kucağıma alıp zıplatmak
Careless whisper
Kemençe 😂