Cinsel Yaşam Ablamın arkadaşıyla ilişkimi nasıl sonlandırırım? majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 7-8 aydır düzenli s1ks yapıyoruz ama artık zevk vermiyor ben ufak sevmeye basladim genç daha çok istediğimi art diyor Ablamın arkadaşıyla ilişkimi nasıl sonlandırırım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Kız kopamiuor sende devam et 1 9 Yorumla majeste34 +1 yıl Bana 18-25 yaş olcak onlar daha taze gelio Yorumla perimmasali +1 yıl 🤣🤣 o kaç yasinda Yorumla majeste34 +1 yıl 40_41 yaa Yorumla perimmasali +1 yıl 😂😂😂 anladim Yorumla majeste34 +1 yıl Senin yas kaç ki🤔 Yorumla perimmasali +1 yıl 25 v Yorumla majeste34 +1 yıl Bak sende tazesin ,🙈😳 Yorumla perimmasali +1 yıl Kaç yasindasin Yorumla majeste34 +1 yıl 34 😅 bende sana göre yaslimiyim Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Vur tekmeyi strrriitgit lan de 1 3 Yorumla majeste34 +1 yıl Sende hiç acımadın bilader 😅 Yorumla testomurat +1 yıl Merhamet duygumu kaybedeli çok oldu hocam Yorumla majeste34 +1 yıl Acimamislar sana oyuzden acimaman normal 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapmak istemediğini söylemen yeterli 🙄 2 37 Yorumla majeste34 +1 yıl Söyledim ama biraz da zaman ver dedi dul kendisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Si. Tiret sende verme zaman erkekler istediği zaman gayet bencil olabiliyor Yorumla majeste34 +1 yıl Orası öyle de taze bulmadan istekli olunca sonra ona kalmayım şu an istemiom ama boslukda kalınca ya kötü olursa die düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naparsan yap o zmn Yorumla majeste34 +1 yıl Haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zaman 😉 Yorumla majeste34 +1 yıl 😋😋 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄🙄 Yorumla majeste34 +1 yıl Merak ettim bu haklı birini 🥸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana fazla genç kalıyorum ben abi Yorumla majeste34 +1 yıl Tamam abim senin saatin geçmiş sütünü iç ve yata git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 😂 Alındın mı cen Yorumla majeste34 +1 yıl Yoo pek değil yani 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hihi tabi tabi Yorumla majeste34 +1 yıl Ne yani 😐 gizli görev Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görev mi Yorumla majeste34 +1 yıl Gizlisin ya ondan dedim gizli görev desin die Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm aynen gizli görevleri severim Yorumla majeste34 +1 yıl Beni de göreve dahil etsene 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okus pokus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende dahilsin artık Yorumla majeste34 +1 yıl 🤪🤪 yanlış yaptin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nesi yanlış 🙄 Yorumla majeste34 +1 yıl Okus pokus tutmadı ki sen gizlisin ben acigim ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıı e napiyim sana Yorumla majeste34 +1 yıl Ne istersen 😋😋😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄🙄O anlamda demedim Yorumla majeste34 +1 yıl Ben ne dedim de ne istersen dedim😅🤪🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fesatsin sen ara dul ablayı lazım olacak sana Yorumla majeste34 +1 yıl Aşk olsun yaa nedi böyle yapan da beni kendin den soğutunnnnn🥴 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel işte soğu bu yaz günlerinde Yorumla majeste34 +1 yıl Aynen ya ni yaa yanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hihi belli ateşlisin 😂 Yorumla majeste34 +1 yıl Yoksa ne işim var burada bu saatde ☹️☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dimi doğru 😂 Yorumla majeste34 +1 yıl Evet doğru gizli görev 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hihi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Konuş bitir işte başka ne yapılabilir ki 2 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Konuştum ama az daha zaman ver dedi Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yaşlar kac 1 1 Yorumla majeste34 +1 yıl 41 🤕🤕 Yorumla
ümtwerty Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 62% +1 yıl Kaç yaşındaki 1 1 Yorumla majeste34 +1 yıl 41 🤕🤕 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ablanı da belki arkadaşının kardesi hallediuor 0 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Senin ablani biri beceriyor sanirim ayrıca arkadaşının kardeşi yok moruk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kız kopamiuor sende devam et
Bana 18-25 yaş olcak onlar daha taze gelio
🤣🤣 o kaç yasinda
40_41 yaa
😂😂😂 anladim
Senin yas kaç ki🤔
25 v
Bak sende tazesin ,🙈😳
Kaç yasindasin
34 😅 bende sana göre yaslimiyim
Vur tekmeyi strrriitgit lan de
Sende hiç acımadın bilader 😅
Merhamet duygumu kaybedeli çok oldu hocam
Acimamislar sana oyuzden acimaman normal 👍
Yapmak istemediğini söylemen yeterli 🙄
Söyledim ama biraz da zaman ver dedi dul kendisi
Si. Tiret sende verme zaman erkekler istediği zaman gayet bencil olabiliyor
Orası öyle de taze bulmadan istekli olunca sonra ona kalmayım şu an istemiom ama boslukda kalınca ya kötü olursa die düşünüyorum
Naparsan yap o zmn
Haklısın
Her zaman 😉
😋😋 😍
🙄🙄
Merak ettim bu haklı birini 🥸
Sana fazla genç kalıyorum ben abi
Tamam abim senin saatin geçmiş sütünü iç ve yata git
😂 😂 Alındın mı cen
Yoo pek değil yani 😐
Hihi tabi tabi
Ne yani 😐 gizli görev