tatile geldim sevgilimi aldattım rahatlıkla söylüyorum çünkü vicdan azabı çekmiyorum duygusal hiçbir şey beslemiyorum tatilde tanıştığım çocuğa. sadece cinsellik vardı ve yaşadığım en iyi deneyimlerden biriydi. 3 senedir sevgilim var ilişkimiz çok saçma bi boyutta ilerliyor birbirimizi seviyoruz ama toxic bi ilişkimiz var o da beni daha önce aldattı ben yakalamıştım. belkide bu yüzden vicdan azabı çekmiyorum. bitirmem gereken bi ilişkim olduğunu tatilde tanıştığım çocukla anladım. çünkğ erkek arkadaşım birlikte olduğumuz zaman hödük gibi sadece kendini düşünüyor olay içime girip 2 3 dkda rahatlamasından ibaret. amaaaa arkadaşlar dediğim gibi toxic bi ilişkim var ikimizde normal insanlar değiliz nasıl bu ilişkiye son vereceğimi bilmiyorum. bir de 3 senedir birbirimizden başka kimsemiz yok……
+1 yılAranızda sevgi hele hele saygı kalmamış anlaşılan,, uzun süreli ilişkilerin bitirilememesinin ardında genelde alışkanlık yatar. Ondan ayrılınca büyük bir boşluğa düşme hissi...
02 Yorumla
Soran+1 yılevet hayatımdan da çıkmasını istemiyorum çünkü çok alıştık birbirimize. diyorum ya birbirimizden başka kimsemiz yok ama bu ilişki böyle devsm etmez
- +1 yıl
Kesinlikle devam etmez, ama devam etmediği gibi, ikinize de zarar vermeye devam eder. Bak aldatma bile normallesmeye başlayacak artık sizde
En İyi Cevaplar
+1 yılIste sizin sevgiliniz ile ilişkiniz sadexe bir alışkanlık. Yani aranizda ne sevgi, ne saygi ne de tutku kalmamış.
Insan hayatında ne eksikse onu arar.. bak tatilde nasıl birisini bulabiliyorsan yine bulabilirsin. Sevgilini yük olarak taşımayı birak. Ayril ve hayatina bak014 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın ne saygı ne sevgi ne güven hiçbir şey yok. sadece alışkanlık bizimkisi ama zor bi insan. kolay kolay ayrılığı kabullenemez
- +1 yıl
Mecbur kabul edecek.. O zaman manuple ederek soğutun kendinizi. Onun isteklerini önemsemeyin.. umursamaz davranın.
Soran+1 yılşansımı deniycem artık
- +1 yıl
Inan cesaret ederseniz başarırsınız. bu şekilde korkarak pesimi bırakmaz diye kabullenmiş çaresizliğe iterseniz kendinizi bu toksik ilişkiden kurtulamazsiniz
Soran+1 yılcesaretim yok çünkü geçirdiğimiz 3 sene boyunca benim kendime olan güvenimi yerle bir etti. gerçekten çok zor bi insanla beraberim ve neden beraberim hala bilmiyorum. kendimi övmek için söylemiyorum ama gayet bakımlı ve çekici bi kızım hep öyle söylerler. erkek arkadaşım yüzünden kendimi uzun zamandıe ezik gibi hissediyorum. onu ilk kez aldattım ve aldattığım zaman o gördüğüm ilgi alaka bile kendimi toparlamama yetti. kendimi ondan soğutmaya çalışacağım umarım başarabilirim ama dediğim gibi kolay kolay peşimi bırakacak bi insan değil. sırf onu bırakmamam için kendi canıyla ya da geçmişimizle tehdit edebilecek biri. ki aldattığımı öğrenirse yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum. biraz zamanla halledebilirim umarım
- +1 yıl
Iste zamanla sende onu manuple et. O zaten seni bilerek maniple ederek seni bu hale soktu. Bak özgüvenin kendine gelmis. O yuzden inan seks yapmayı birak onunla. Onun isteklerini önemseme. Sende onu degersiz hissettir. Bırak neyle tehdit ederse etsin. Ne çıkarsa çıksın en azindan böyle esaret altında yaşamaktan iyidir
Soran+1 yılöyle yapmayı deneyeceğim çok teşekkür ederim🥰
- +1 yıl
Rica ederim. Hersey dilediğiniz gibi olsun mutluluklar 🤗🤗
- +1 yıl
Ayrilmayi başardınız mi
Soran+1 yılhenüz değil :( aramız bozuk sadece cesaretim hala yok
- +1 yıl
Alışkanlık var işte ondan çekiniyorsunuz bence.
- +1 yıl
Ondan cekinmeyin hazır böyle bozukken bu fırsatı değerlendirin
Soran+1 yılevet ona alıştığım için zorlanıyorum kimsem yok ondan başka sosyal bi hayatımda yok okulum bitti çalışmıyorum arkadaşlarımda kalmadı
- +1 yıl
Bak yanlış bedende olmaktansa dogru yalnızlık her zaman iyidir. Bak tatilde nasıl sosyallesip arkadaş edinebiliyorsaniz her ortamda bunu başarabilirsiniz sizin o düşünceleriniz kabullenmiş çaresizlik oluyor
aldatmak hiçbir bahaneyle temize çıkarılmaz :)
yiyorsa ayrılırsın sonra istediğin haltı yersin. Bu çağda kimsenin kimseye güveni kalmamasının sebebi bu gibi tipler zaten :)..05 Yorumla
Soran+1 yıltemize çıkarmaya çalışmadım zaten arkadaşım :) yaptığım yanlış bir şey biliyorum ama vicdanımın rahat olduğunu söylüyorum.
Soran+1 yılayyy çocuk muyuz gaza gelicez böyle bi şey için herkes kendinden sorumlu
Soran+1 yılteşekkürler😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılSevgi, duygu yok kalmadı demek. Birlikte olmanız vakit kaybı ve daha çok bağlanır, ileri gidersiniz. Aldatman kötü tabi. Ayrılmak en mantıklı 😊
00 Yorumlaİyi yapmışsın canım Aferin Helal olsun sana üzülme hiç Nerede kalıyorsun sen
00 Yorumla
+1 yılçok güzel bir şey yaşamışsın
bence kimseyi umursama
sen mutlumusun şu an00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bir ilişkide bu aldatma mi oluyor emin değilim açıkçası
08 Yorumla
Soran+1 yılbunun adı kesinlikle aldatma. yaptığımda yanlış kabul ediyorum ama pişman değilim
Cevap sahibi+1 yılSu yüzden dedim, ortada ilişki adına bir şey kalmamış çünkü, bu andan sonra olan şey aldatma mi bilmiyorum:)
Soran+1 yılşimdi anladım doğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılYoksa pişmanlığın olurdu çünkü:) sende ise aksine hayatı yeniden keşfeden bir kadinin havası var
Soran+1 yılahahaha çok doğru bi tahmin oldu bu kendime geldim
Cevap sahibi+1 yılYani, çünkü anlatırken kelimelere yansıtmışsin bunu zaten:) şimdi ise toksik ilişkiyi bitirmek için onu uzaklaştırman gerek:)
Soran+1 yılyapıcam umarım
Cevap sahibi+1 yılYaptığında artık bir süre keyfine bak zaten kafa rahatlat:)
Olay nasıl gelişti çok merak ettim şimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Afferin hazzın dibine vurmuşsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayrılmayı düşünüyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılayrılmam gerekiyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Soran+1 yıldediğim gibi kolay bi insan değil. durduk yere ayrılmak istediğimi söylesem peşimi bırakmaz biliyorum çok zorluk çıkarır bana
Nerede tanıştın
02 Yorumla
Soran+1 yılmekanda
+1 yılSeçilirken o aklına geldi mi hiç?
00 YorumlaKocan ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılArtık ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılPeki kaç kete oldu
00 YorumlaAldatan kızları seviyorum 🫣🫣🫣
00 Yorumla
+1 yılAynı durumu ben de yaşadım rshat ol zaten