Cinsel Yaşam En çok neyi merak ediyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Konu cinsellik En çok neyi merak ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. FFM veya MMF yaşadın mı? 0 0 Yorumla
Goril9 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl kadınlar boşalır iken şarıl şarıl boşalmıyor la demi? :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazen fazla Yorumla Goril9 +1 yıl hmm tamam :)) Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Cinsellik degilde cinsel durumlara farkli olarak cinsel yonununde dışında bakip dusunmek sormak daha keyifli ya benim için 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Küçük göğüslü küçük kalçalı kız ile sevişmek nasıl olur onu merak ediyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çok kızla seviştim ilişki yaşadım, çok a* gördüm ama hala bilmediğim ve merak ettiğin şey şu, kızlar tam olarak nereden çiş yapıyor :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İçinden akıyor Yorumla SasukeGaara +1 yıl Burcun ne senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SasukeGaara terazi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doggy değilde misyoner ve cowe girl pozisyonunda daha çok zevk alacağını bilip bilmediğini merak ediyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ayak saksosu. Ama önyargıların olması korkutucu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zevkli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel günlerde özellikle cok iyi bir kurtarici olur diye ümit ediyorum ama ön yargı var iste toplumda :/ Yorumla Soran +1 yıl Ayaklarımı yalıyorsa olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl umm keyif mi alirsiniz bundan? Vay be hayal etmezdim kadın bundan keyif alsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten keyif verir mi size? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İstemiyorum teklif dahi etmem ama anal isterdim ama kalçaları güzel bir hatundan. 0 2 Yorumla Bilginbi +1 yıl Küçük kalcali olmaz he😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Bilginbi minik olmaz yarılır ortadan falan Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden gizli sordun. Bunu merwk ettim. ve yaşını?😉😆 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Merak ettiğim bir şey yok ettiğim her şeyi yaşadım 2 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl iç giyim tarzı kadının 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Genelde tanga giyerim Yorumla sedatgöktaş +1 yıl gündelik mi tanga yoksa sadece özel sevişme günlerinde mi giyorsun Yorumla Soran +1 yıl Gündelik Yorumla sedatgöktaş +1 yıl görmek isterdik :) Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Azdiginda kendine neler yapiyorsun😅👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hemen hemen herşeyi Yorumla Bilginbi +1 yıl Merak ettim doğrusu 🙃😅 Yorumla
Toprak34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 79% +1 yıl Öpüşürken ve yiyisirken neler hissettin 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Dayaktan zevk alan birisi ile evli olacakmiyim 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ya da Zevk alani dövmek nasıl bir his diyelim Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl memeler şekli şemalı yok mu cesur kızlar hahah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl hissettirdiğini çok merak ediyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kasılıyorum zevkten Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İçi pembe mi değil mi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo güneş görmemiş yani 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sayılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O güneş görmemiş yerlerde dilimi gezdirmek isterdim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birini tahrik etmek için ne yaparsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek hareketle söyleyeceğim söz yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Vajina nasıl büyüyor ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Penis girdikçe şeklini alıyor sonra daralıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haaaa e acımaz fazla alışıyormuş Yorumla Soran +1 yıl Alırken büyükse acıyor az sonra ıslanınca rahat alıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlar oral yaptırırken ne hissediyor? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Azıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de azarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman parmakladın kendini? Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Senin güzel bir fiziğin olup olmadığını 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arkadan zwvk alıyor musunuz 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Acıyor gevşeyince alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptın yani. Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsini alabiliyor musın benim ki kalın ve kafası buyuk Yorumla Soran +1 yıl Alışırsam alırım galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KalçLarin geniş mi tam kucaga otururmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sokmadan önce yalarım ama normal karsilar misin Yorumla Soran +1 yıl Geniş kalçam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayılırım geniş kalçalara Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama en çok ön tarafı severim dilimi. sokmayı çok seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende yalatıyorum uzun süre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 69 yapardık şimdi yamulurdum sana Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadına sert davranmak ne hissettirir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İçimde sertse severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçinde sert olmadan zaten anlamı olmaz Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. En sevdiğin pozizyonu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Doggy Yorumla Hairmafya +1 yıl En derine giden pozizyon Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Hairmafya +1 yıl 🙃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Merak ettiğim herşeyi yaşadım 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takıp yanlışlıkla oldu @Bilginbi Yorumla Bilginbi +1 yıl 👍✋ Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Kadınlar da erkekler kadar istekli midir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla BlueTree +1 yıl Ama belli etmiyorsunuz Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. göğüslerini 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 85 Yorumla armada +1 yıl rakamsal değil, görsel Yorumla Soran +1 yıl Dik dar uçlu Yorumla armada +1 yıl hala görsel gelmedi. Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç dusunmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
FFM veya MMF yaşadın mı?
kadınlar boşalır iken şarıl şarıl boşalmıyor la demi? :D
Bazen fazla
hmm tamam :))
Cinsellik degilde cinsel durumlara farkli olarak cinsel yonununde dışında bakip dusunmek sormak daha keyifli ya benim için
Küçük göğüslü küçük kalçalı kız ile sevişmek nasıl olur onu merak ediyorum
çok kızla seviştim ilişki yaşadım, çok a* gördüm ama hala bilmediğim ve merak ettiğin şey şu, kızlar tam olarak nereden çiş yapıyor :D
İçinden akıyor
Burcun ne senin
@SasukeGaara terazi
Doggy değilde misyoner ve cowe girl pozisyonunda daha çok zevk alacağını bilip bilmediğini merak ediyorum
👍🏻
Ayak saksosu. Ama önyargıların olması korkutucu
Zevkli
Özel günlerde özellikle cok iyi bir kurtarici olur diye ümit ediyorum ama ön yargı var iste toplumda :/
Ayaklarımı yalıyorsa olabilir
umm keyif mi alirsiniz bundan? Vay be hayal etmezdim kadın bundan keyif alsin
Gerçekten keyif verir mi size?
İstemiyorum teklif dahi etmem ama anal isterdim ama kalçaları güzel bir hatundan.
Küçük kalcali olmaz he😅😅
@Bilginbi minik olmaz yarılır ortadan falan
Neden gizli sordun. Bunu merwk ettim. ve yaşını?😉😆
Merak ettiğim bir şey yok ettiğim her şeyi yaşadım
Acaba ben de bir gün biriyle bir şey yaşayabilecek miyim
iç giyim tarzı kadının
Genelde tanga giyerim
gündelik mi tanga yoksa sadece özel sevişme günlerinde mi giyorsun
Gündelik
görmek isterdik :)
Azdiginda kendine neler yapiyorsun😅👍
Hemen hemen herşeyi
Merak ettim doğrusu 🙃😅
Partnerimi izlemeyi..
Orgazm olman ne kadar sürer
Öpüşürken ve yiyisirken neler hissettin
Sonradan pişmanlık hissi oluyor mu
Yaşamadığım ne kaldıki
Dayaktan zevk alan birisi ile evli olacakmiyim
Ya da Zevk alani dövmek nasıl bir his diyelim
Sen neyi merak ediyorsun
memeler şekli şemalı yok mu cesur kızlar hahah
Immm burada mı diyeyim
Acıyor mu acaba
İlk girerken acıyor az
Nasıl hissettirdiğini çok merak ediyorum
Kasılıyorum zevkten
İçi pembe mi değil mi
Evet
Ooo güneş görmemiş yani 😀
Sayılır
O güneş görmemiş yerlerde dilimi gezdirmek isterdim
Birini tahrik etmek için ne yaparsın
Tek hareketle söyleyeceğim söz yeter
Mesela
Vajina nasıl büyüyor ya
Penis girdikçe şeklini alıyor sonra daralıyor
Haaaa e acımaz fazla alışıyormuş
Alırken büyükse acıyor az sonra ıslanınca rahat alıyorum
Kadınlar oral yaptırırken ne hissediyor?
Azıyorum
Ben de azarım
En son ne zaman parmakladın kendini?
Senin güzel bir fiziğin olup olmadığını
Arkadan zwvk alıyor musunuz
Acıyor gevşeyince alıyorum
Yaptın yani.
Evet
Hepsini alabiliyor musın benim ki kalın ve kafası buyuk
Alışırsam alırım galiba
KalçLarin geniş mi tam kucaga otururmu
Sokmadan önce yalarım ama normal karsilar misin