Gizli Üye(30-35)+1 yılIstedigin ozelliklerin coguna sahibim. Ama bu ulkede bunu karsilayacak erkek olmadigi icin avrupali erkekle beraberim. Bu ulkede bu tarz kadini isteyipte kendisi karsiligini veremeyen cok erkek var. Universitede de gördüm. Hacettepe de okuyorum diyen adamla da tanıştım. Bu ozelliklere sahip erkek bizim ulkede pek yok. Olsa da cok egoistler. Bilgi birikim bizim erkeklere ego yüklüyor. Ustelik bilgi mutevazi kılmasi gerekirken bizim erkeklerde tam tersi (simdi sen ben varim dersin ama bana gore mutlaka bu ozelliklerde yazmayan durumlarin vardır) bulursun umarim ne diyeyim. Yalniz yasina göre 20 yaş kucuk bir yas. Erkekle kadin arasinda 9 yas bile cok fazla. 25-26 daha kabul edilebilir. Erkekler kadinlardan zaten az yaşıyorlar. Bir de kucuk kadin istiyorsunuz evleniyorsunuz, ardindan göçüp gidiyorsunuz. Kadin erkekten kucuk olacaksa bile bu en fazla 3-4 yas olmali. Ordaki kriterini 25-30 civari yaparsan bence daha makul olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tercih meselesi
Ben absürt bir şey göremedim, olağan şeyler
05 Yorumla- +1 yıl
Ki bunlar en temel insani özellikler. Kişisel hayallerimi, fantezilerimi bile yazmadım.
- +1 yıl
Hayvanlari veya çocukları sevmek, bakimli ve temiz olmak, kitap okimak ya da buna benzer alışkanlıklar burada hoş karşılanmıyor galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılAyrani yok icmeye fayton ile gidiyo zicmaya. Ara sen ara kolay gelsin.
00 YorumlaAlemsin ya 😂 sen böyle giderse bekar kalırsın😂
00 Yorumla
+1 yılburada mı yersiniz paket mi yapalım efendim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. reis başka bişey kalmamış :D
00 Yorumla2tl farkla ketçap mayonez de ister misiniz
18 Yorumla- +1 yıl
Grande olsun
- +1 yıl
Ben bu yazdığım özelliklerin erkek versiyonu olarak karşılığını veriyorum. Mesela kitap okumayı, hayvanları ve çocukları severim. Lisans mezunuyum, öğretmenim. İki yabancı dili (Rusça ve İngilizce) orta düzeyde biliyorum. Anaç değilim de babaç olabilirim ya da güzel yemek yiyebiliyorum ahaha
- +1 yıl
Örneğin, aralarında benim de bulundugum rastgele seçilmiş 20 erkek arasında en bakımlı 2 kişi seç deseler, mutlaka ben gözüne çarparım. Evdeyken bile deodorant, parfüm kullanabilirim. Erkeklerin çoğu duş almaya, tırnak kesmeye bile üşeniyor maalesef. Libidom bir hayli yüksektir, gece ara ara karımı uyandırıp onu harap ve bitap düşürene kadar becerebilirim. Bununla birlikte yoldan geçen herhangi bir seksi kadına gözüm kaymaz bile. Mümkünse yalnızca eşime ve kızıma aşık bir adam olarak kalmak isterim.
- +1 yıl
Umarım herkes dengini bulur
+1 yılİyi ama yaşın büyük buna göre
05 Yorumla- +1 yıl
Cok aradın mi bu soruyu
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Peki yaşım 30 olduğu icin kriterlerimi azaltmalı mıyım?
- +1 yıl
Yükseltmelisin de sen bilrsn
- +1 yıl
Kendini ifade etmeyi öğrenmen lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa pdkfğskfğekfpr
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKanka basit niteliklere anlam yüklemiyoruz sen kimsin ki böyle kriterlerin var ona gülüyoruz ldmfsğfk
- +1 yıl
Burada birkaç satırda, gizliye anlatılamayacak kadar fazlayım. Bu konuda seni temin ederim.
Cevap sahibi+1 yılBizimkini sar usta burada yeriz
- +1 yıl
Kenar mahalle dilberi. Sen önce tükenmez kalemle kezban topuzu yapılmış yağlı saçlarını yıka.
Cevap sahibi+1 yılBebeğim seviyeni de belli ettiğine göre insan türünden herhangi bir dişi bulabilirsen her sabah şükür namazı kıl
Cevap sahibi+1 yılBir de öğretmenim demiş ya senin okuduğun mektebin.. Ahlak yoksunu bireyleri öğretmen yapıp ülkenin kalkınmasını bekliyoruz işte
- +1 yıl
Namaz kılmıyorum. Ateistim ben. Bu ülkede bütün pislikler, ahlaksızlıklar doğrudan ya da dolaylı olarak dincilerin elinden çıkıyor.
- +1 yıl
Ayrica senin gibi ön yargılı, üslubu bozuk bir türü sindirmek için beyefendi ve kibar kalınmaması gerektiğini bilecek kadar da deneyimliyim. İçimdeki insan sevgisini suistimal ettirmem. Başından beri kullandığın alaycı ve aşağılayıcı dile dön bir bak, kendini aynada bir gör ve beni tahrik ettigini fark et. Kendine dürüst ol. Biraz da hayatı sev. Hadi iyi günler.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer