Cinsel Yaşam Sadece oral yapan erkek var mıdır? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Sadece oral yapan erkek var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sende karşılık verirmiydin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aslında yaşanması gereken bir şey vardır ki ben gibi düşünen bir erkeğe sevişirken o zevki yaşatan kız olursa kızlık zarına dokunmadan sevişerek oral ile unutamayacağını inanamayacağı zevki vermekten asla geri kalmam fantazilerim alır gider Yorumla
Mr_Yaramaz35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben yaparim istiyorsan 0 1 Yorumla Mr_Yaramaz35 +1 yıl Profilime bak zaten köle ruhlu biriyim kadını mutlu etmek daha çok hoşuma gidiyor 😊 yani senden beklentiye girmem Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Tahmininden cok 0 0 Yorumla
Policeee-Mann Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ben varim. Agzima oturtup saatlerce emiyorum 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ben varım :p 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Vardır mutlaka 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. var :) 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Mecburiyetten yapıyorum
Saatlerce yaparım. Birleşmeye gerek yok 😛
sende karşılık verirmiydin
aslında yaşanması gereken bir şey vardır ki ben gibi düşünen bir erkeğe sevişirken o zevki yaşatan kız olursa kızlık zarına dokunmadan sevişerek oral ile unutamayacağını inanamayacağı zevki vermekten asla geri kalmam fantazilerim alır gider
Var ama o da beni yalayacak.
Evet yaparım ne var ki
Ben yaparim istiyorsan
Profilime bak zaten köle ruhlu biriyim kadını mutlu etmek daha çok hoşuma gidiyor 😊 yani senden beklentiye girmem
Öyle biri mi lazım?
Vardır
Ucururummmmm😉
Tahmininden cok
Yaparım ben
Vardır
O kişi benim işte
Ben varim. Agzima oturtup saatlerce emiyorum
Yoktur işi bitirmek gerek
vardir
olmaz mi
Ben ben ben ama. banada yapılması lazkm