Geçmişin benim için önemli değil diyordu, evlendikten sonra her tartışmamızda beni geçmişimle yargılıyor! Şimdi ne yapacağım ben?

Benim eşimden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu. Daha sonrasında anlaşmalı bir şekilde ayrılma kararı aldık. Ayrıldığım bu erkek arkadaşımla birtakım özel durumlarımız oldu. Açık söylemek gerekirse ben kendisiyle cinsellik yaşadım. Sonrasında eşimle tanıştım, bir süre sevgili kaldıktan sonra niyetinin ciddi olduğunu söyledi. Bende kendisine açık yüreklilikle geçmişimi anlattım. Bakire olmadığımı, daha önce bir ilişkim olduğunu, onunla cinsellik yaşadığımı söyledim. Eşimde geçmişin önemli değil, benden öncesinin ne önemi var dedi. Bir süre sonra aileler tanıştı ve evlilik kararı aldık. Evleneli yaklaşık 8 ay oldu fakat şimdiden problemler yaşamaya başladık. Sürekli erkek arkadaşınla nerede ilişkiye girdiniz, çok zevk verdi mi sana gibisinden sözler söylüyor. Keşke seninle evlenmeseydim, ben bakir kaldım fakat sen nefsine yenik düşüp eşin olmayan bir adamın altına yattın diyor. Ne istiyorsun, amacın ne diyorum kendisine ve verdiği cevap psikolojik olarak kendini kötü hissediyorum oluyor. Bu arada 3 haftalık hamileyim ben arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yol izlemem gerekiyor hiç bilmiyorum. Gece işten gelince yanımda uzanmıyor, yakınlaşma olmuyor aramızda cinsel yönden. Sen zaten benimle evlenmeden önce yeterince zevk almışsındır, cinsellige doymuşsundur diyor. Bana bu durum karşısında ne yapmam gerektiğiyle ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Geçmişin benim için önemli değil diyordu, evlendikten sonra her tartışmamızda beni geçmişimle yargılıyor! Şimdi ne yapacağım ben?