Aldattı ve beraber gibiyiz?

aslında beraber değiliz beni aldattı yakaladım ve ayrıldım bakireydim o süre zaafında 3 senedir beraberdik daha sonra çok istedi ben istemedim falan aradan 1 sene geçti hwla vazgeçmedi ağlıyor zırlyor sürekli arıyordu görüsmeyi kabul ettim oesimi bırakmayacağını anladım ara ara konuşuyorduk bana kötü haberim gelir falan dedi korktum ya bir şey olsun istemiyordum dwha sonra 2-3 kere seviştik falan derken bir gün alkol aldım ve yıllardır vermediğim bakireliğimi hemde o adama verdim gerçekten aşırı pişmanım. o bu olaydan sonra iyice bağlandı ama ben o kadar pişman oldum ki. yani bakirelik gitti diye değil ona gitti dihe birde sevgiliyken bile olmamıstı. lütfen beni yargılamayın bir hataydı. amacı hep benimle evlenmekti simdi daha çok bu amaca yöneldi ama ben onunla evlenmek istemiyorum ve güvenmiyorum. hatta görüsmek dahi istemiyorum cünkü ona acıdım ve basıma gelmeyen kalmadı ve kendi canım. ve evimi ailemi de biliyor yarın bir gün tehdit eder diye çok korkuyorum. annemle falan da tanışıyor hatta öldürürler beni. ne yapmam lazım? normalfe konusmuyoruz ama yazıyor arada ben yazmıyorum. nasıl bitirebilirim tamamen? beraber olmam onu daha da gazlar mı iyice basıma bela olhr mu namusum falan diye? siz ne düsünürdünüz bu konuda lütfen cevaplayın

Aldattı ve beraber gibiyiz?