Bakire değilim diye psikolojim bozuldu kimseyi hayatımada almıyorum açıklama yapamam diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDürüst ol ve en başından söyle yeni tanıştığının kimseye ve sana vereceği tepkiyi en başından ölç ve onunla bir yola çıkılır mı incele ve sakın olaki ilk buluşmada ve ilk zamanlarda cinsellikten uzak dur ilk başlarda cinselik seni basit yapar çünkü bu arada kendini suçlu hissetmeyi bırak böyle yaşanmaz niye abi dersen cinsellik yaşamayı sen tercih ettin vakti zamanında ve bunun arkasında duracaksın artık yapacak bir şey yok ve en önemlisi sakın olaki yeni tanıştığın kimseye özelini açma çok özel anlar vesaire anlatma bu her erkeği olumsuz etkiler bakire olmadığını Söyle ama asla özeline gitme sorarsa bu konuda sert ve katı ol bu arada dünyada bakire olmayan tek sen değilsin sende sor onun eski ilişkilerini sorgula sende çekinme bakir bir erkek çıkarsa karşına ondan uzak dur çünkü sonra kendi bir şey yaşamadığın İçin yüzüne vurur yarın bir gün bu arada ben evliyim yıllardır bakire olmayan eşim ile aklına bir konu takılırsa yaz cevaplayacağım burada çekincem yok yanlız özele gelmiyorum ben bilgin olsun burada cevaplarım hiç psikolojini bozma kardeşim hayat bu ölüm değil ya bu ölüme çare yok bu dünyada
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gerekende bu ama şunu yapabilirsin en doğrusu bu olan olmuş yapmışsın arkasında duracaksın ben bunu yaptım diyeceksin pişmanım diyeceksin yaptığım şeye saklamakla gizlemekle bir yere varamazsın eninde sonunda ortaya cıkar zaten kurtulusun asla yok eğer sen dürüst olursan o zaman iyi olabilirsin belki haa benim gibilerine denk gelmede bir de seni kullanmaya calisanlara denk gelme benden çok az var zaten kolay kolay denk gelemezsin ama seni kullanmayaa calisacak tonla kisi var
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin. Seni seven olduğun gibi kabul edip sevmeli. Ya da sende bekaret arayan erkek kendisi bakir değilse zaten o insanı hayatına almamalısın. Yaptığın her ne varsa dimdik arkasında durmalısın. Kimseye karşı da kendini suçlu ya da ezik hissetmemelisin. Bu öncelikle kendine saygının gereğidir.
00 Yorumla
Hayatına alacakların bakir mi acaba, önce bunu anlamak gerek. Değilse seni yargılama hakkına sahip değil zaten. Bakirse de değil, kabul ederse eder. Etmezse (ki bu hakkı) yoluna gider. Bu kadar basit.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSuçluluk duymakla boş yere kendine eziyet ediyorsun. Bakire olmamak, seni bakire olanlara göre daha değersiz yapmaz. Seks yaptın diye "kirlenmiş" olduğunu düşünecek bir erkek seni zaten haketmiyordur. Varsa böyle bir takıntısı, baştan söylesin ve kapıyı göster. Bir ilişki yaşayacaksan da seni geçmişinle değil, bugününle değerlendirecek, bekaret takıntısı olmayan, bu nedenle seni değersiz görmeyecek biriyle yaşa. Kadınların bekaret yüzünden, geçmişte seks yapmış olmaları yüzünden böyle kaygılarının olmasına çok üzülüyorum. Yaptıysan yaptın, ne var yani? Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Hayat senin, beden senin. "Seviştim ulan, sana ne?" diyebilmelisin, kimseyi ilgilendirmez.
10 Yorumla
+1 yılNeden kötü hissediyosun cinsellik yaşamış olmak suçmu ya da cinsellik yaşadın diye kötümü olmuş oluyosun, bak bunları aşman gerekiyo toplumda kanayan bir yara bu, erkeğe her şey serbest kadına bikere kadının namusunu iki damla kandan ibaret gören birini hayatına alma zaten, namus denilen şey iki bacak arasında değildir önce bunu anlaman gerekiyo cinsellik tıpkı alışveriş yapmak gibi tatil yapmak gibi insani bir duygu bir ihtiyaç bunu yaşadın hepsi bu, sen ayıp bişey yapmadın kendi değerinin farkına var hayatına girecek adam seni olduğun gibi kabullenecek ya da defolup gidicek bir duruşun olmalı yaptığın şey her neyse arkasında durmayı öğren, emin ol hayat daha güzel olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba suçluluk hissetmenize gerek yok yaşanan yaşanmıştır ama türkiyede bakire olmayan birinin eş bulması çok zor kullanmaya kalkanlar da çok olur benim de şu an evlilige çok ihtiyacım var kendimi hazır hissediyorum. Isterseniz konuşup tanışabiliriz evlilik öncesinde cinselliği ima bile etmem belki isterseniz elinizi tutarım. Gerçekten aile kurmayı baba olmayı çok istiyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakın benim gerçekten kullanmak gibi ya da başka türlü bir kötü niyetim yok ben antalya da yaşıyorum 31 yaşındayım garsonluk yapıyorum ama turkiyenin en iyi otelinde ve avrupanın 3. Otelinde kazancım çok iyi antalyada yaşıyorum işimi bırakmam gibi bir şansım yok çünkü ailemi burada gecindirebilirim. Evlenecegim kişinin burada yaşamayı kabul etmesi gerekiyor
Soran+1 yılİnsta bırak
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılMerhaba hanimefendi düşündünüz mü acaba?
+1 yılYaa artık bakire olmayanlar çook hata yapmış gibi hissetmene vicdanın mı sebep oluyor toplum mu bunu düşün ve kendinden af dile özür dile değmeyen biriyle oldun belkide
00 Yorumlanefsine sahip olmayan birine karşı karşındaki insan gerçekten kaliteliyse buna bakar bakmayan adam kullanacaktır , ama ssana inanıp güvenirse belki durumu değiştirebilirsin ama dürüst ol
00 Yorumla
+1 yılmadem suçlu hissedecektin neden yaptın ki. hani belli aslında istemediğin ama nefsini tutman lazımdı. psikiyatriye psikologa git terapi + ilaçla atlatırsın bir kaç aya
00 Yorumla
+1 yılBakir olmayan biriyle konuş işte o zaman kendini daha iyi hissedersin bence
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu devirde bakir olan erkek sayısı çok düşüktür diye tahmin ediyorum ama erkekler her şeyi yapıp temiz kız arama peşindeler
- +1 yıl
Zihniyeti bozuk olan çok
+1 yılHayatına birine almak zorunda değilsin keyfine bakmaya devam et nolmuş yani bunumu dert ediyorsun artık evlilik gibi bi hayalin yok gibi zaten sen kararını vermişsin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılaçıklama yapmak zorunda değilsin herkesin kendi seçimi sonuç olarak , o zaman o da sana hesap versin
00 Yorumla
+1 yılKendini kapatarak sadece kendini cezalandirirsin. Erkekler cok mu bakır sanki.
Geçmişi yani sonucu degismeyen seyleri düşünerek kendini uzme.00 Yorumla
+1 yılcanım mısın ya ! açıklama yapmak zorunda değilsin. Senin bedenin senin kararın seven böyle sever
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm ben öyle bir insan olduğunu düşünmüyorum normalde hiç sevilmemişim böyle hiç sevilmem
- +1 yıl
sevilirsin niye sevilmeyesin. Kendine bunu yapma sen kendini sevip değer vermezsen başkası bunu yapar mı sanıyorsun
+1 yılYanlış dusunuyosun bekâret ile mutluluk olmuyor. Bence önemsiz bir konu
02 Yorumla
Soran+1 yılAşamıyorum bu konuyu
- +1 yıl
Asman için yardımcı olmak isterdim gerçekten büyütülecek bir durum değil
Açıklama yapacak bisey yok sevdim yaptım bitti gitti bakireligi sorgulayan erkek kendini sorgulasın ilk önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy şöyle yorumları gördükçe enerjim düşüyor ya bakire değilim diye üzülen gençlik şimdi bakire diye üzülen gençliğe evrildi. Hiç mi inanç kalmadı bu kadar mı boş bir gençlik yetişiyor sümük!
10 Yorumlahayır böyle düşünme kendi hayatın kimseye hesap vermek zorunda değilsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKız yapay kızlık zarı al geç 100 erkegi kandırırsın
00 Yorumla Moralini bozma canım Bir an önce seni seven birisini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olduğunuz sürece kimse sizi yargılayamaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bir zar parçası için mi sevecekler yapma o zaman hiç alma hayatına
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKötü insan olmuş gibi konuşuyorsun. Bu kötü bir şey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan bak daha uyuyamadım karmakarışığım
- +1 yıl
Yeni mi oldu bu olay
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmaman sorun değil. Nasıl olduğu önemli. Hatamıydı yoksa keyf için birden fazla erkekle mi beraber oldun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kişiyle birlikte oldum daha fazlası olmadı
Cevap sahibi+1 yılVajinan fazla açılmamışsa kabul görür
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sorun yapma yeni kişileri al hayatına çünkü onlarda bakir olmayacak eşit olacaksın
00 Yorumla
+1 yılSuçlu hissetmen çok anlamsız
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İnsan duygularıyla istekleriyle hareket etti diye kendini suçlamamalı. Yaşamak istedin yaşadın ve oldu. Suç bunun neresinde
Soran+1 yılSuçluyorum çünkü nasıl bunu kendime yapabildim diye düşünmeden edemiyorum bunu yaşadığım insan bıraktı gitti ben hala uyku uyuyamıyorum
- +1 yıl
Çok kötü bi durum değil ki ayrıca. O insan da giderse gitsin. Sen zamanında o durumu yaşamak istedin ve yaşadın. Pişman olup hayatını zehir etmen gereksiz. Anlatamıyorum ki sana
Soran+1 yılBak bunu bana anlatamıyorsun bir erkeğe nasıl anlatıcaksın
- +1 yıl
Erkeklerin zaten yüzde 90 ı anlamaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılDürüst olursan sorun olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBırakıcaklarmış gibi veya kullanmak isteyip aşalıyıcaklarmış gibi hissediyorum
- +1 yıl
Unutma kadının o.. luğu kalpte olur. Fizikte ki önemli değildir. Alt tarafı zar değil mi? Bir kazada da gidebilir di değil mi.
Soran+1 yılÜzgünüm sanırım ben bu durumu aşamıyıcağım en acilinden psikolojik destek almam lazım
- +1 yıl
Telkin verecek olay örnekleri verecek o durumu yaşadığını hayal ettirip üzerinden ilerleyecek ve senden bi deste para alacak 😁
Arınman lazım sen kirlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini kötü hissetme herkes hata yapabilir bekaret değil doğruluk karakter önemli bence
00 Yorumla
+1 yılsana gelen erkekleri sen bakire mi sanıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğillerdir ama kullanılmaktan ve duygusal olarak daha çok yıpratılmaktan korkuyorum
- +1 yıl
bu yaşlarda böyleysen hayat senin için zor olmalı
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ne alakası var sonuçta sevdin ve yaptın
00 Yorumla
+1 yılOlmayan mı var bu devirde
00 YorumlaBakirelik güzel bir şey bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zamanda kızlar neden hep bozuk?
04 Yorumla
Soran+1 yılKızlar tek başına ilişkiye girmiyor hatırlatmak isterim
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu zamanda iki taraf neden bozuk?
- +1 yıl
İnsanlar hep seks yapıyordu belki bilmiyorsundur
Cevap sahibi+1 yılYapmıyorum ben diğer insanlar umrumda değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğinle mi yaşadın yoksa zorla mı oldu?
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğimle yaşadım ama anlık olan birşeydi ben evliliğime kadar olmamasını istiyordum
Cevap sahibi+1 yılDert etme
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bir kere yaşadım 😔😔
00 YorumlaBisey olmaz ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık etme kendine dert etmeyecek çok erkek var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Suçlama kendini.
00 Yorumlayaşın kaç gerçekten
00 YorumlaBi sey değişmiyor
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
+1 yılKafalar pırıl pırıl
00 Yorumla
+1 yılbuna neden bu kadar önem veriyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılBen sorun etmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa al
00 Yorumla bakirelik zara ibaret değil
00 YorumlaSenin kapalı mısın
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç?
01 Yorumla- +1 yıl
Al birini hayatına dürüstçe söyle olsun bitsin
+1 yılSorma ben de öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar mı evlilik
00 Yorumlakim bozdu
00 Yorumla