Her bulusmamızda sürtünerek (kilot var) bosalıyordu. En son göğüslermin arasına sürtünerek bosaldı. Ama bu yetermi? Oral ve anal çok istiyot bunu biliyorum. Anal istemem zararlı ama oralda ne ben yapabilirim ne yaptırabilirim. Kıl tüy görür en ufak bişeyden rahatsız olur diye çekinirim. Bana gelince bende herseyden midesi kalkan biriyim. Ya koku gelirse ya öğürürsem naparım bilmiorum…nasıl bosaltılır bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOral hem senin için hem onun için iyi olur tabi hele senin için erkek her türlü boşalır mesele zevk almasında sen de kızlarda zevk olmadan olmaz hiç zevk alırsan boşalırsan bu da oralden geçer en iyi zevki oralden alırsın başka bir şeyden değil içine girmeyle çıkmayla zevk alamazsın en iyi zevki almak istiyorsan vajinanın yalanması gerekiyor senin vajinanı iyicene yalayacak sonra içine girecek sonra çıkacak tekrar girecek en sonunda boşalacak oralde zevk aldığında zaten sen isteyeceksin artık içime gir içime gir diye
04 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim önden gitmesini istemiyorum zaten😒
- +1 yıl
Oooo türk kızlarının bekaret konusu kızların kendi bedenlerini bilmemesi kızlık zarını bekaret sanması çok üzücü bir şey sen bakire değilsin istediği kadar kızlık zarın dursun yani o yüzden istediğin gibi yapabilirsin herşeyi kendine boşu boşuna eziyet etme
Soran+1 yılOlmayacak sonuc olarak o da yapmıor yani
- +1 yıl
Ben olanı söyledim zaten sizin nasıl yaptığınızı biz bilemeyiz kızların en iyi aldığı zevk oraldir bunu bil yeter ama önce sen kendi bedeninin bileceksin erkekte iyi yapacak sen kendi bedeninin bilirsen onu kontorl edersin haa bu arada kontorl demişken kontrol sen de olmalı eğer zevk almak istiyorsan onun için de yine kendi bedenini bilmen gerekiyor şimdi seks yapıp zevk alamayanlar var mastürbasyon yapmış yapmış kız sekste zevk alamıyor neden masta alıştırmış kendini mastın zararlarından bir tanesidir bu sekste zevk alamazsın bir de masta alışmış birisi özellikle ve genel olarak kızlar kendi bedenlerini bilmiyor kızlar iki tür zevk alır birisi klitorist ikincisi g noktası en önemli şey g noktasıdır ve kızlar klitoristi biliyor hatta bilmeyenler var onu g noktasını hiç bilmiyorlar bilmedikleri için de zevk laamıyorlar suçu erkeğe atıyorlar şu da var erkeklerde büyük penis isteniyor bu yanlış senin zavk alma noktan vajinanın girişinden sadece 3 4 cm dir bu kadarcık yerden zevk alırsın ve g noktası da 3 4 cmlik olan yerdedir zaten ilerisinden zevk almazsın o yüzden büyük penis istemek yanlış hiç bir şey olmaz ama kalın olursa onun etkisi olur bak ben hiç cinsellik yaşamadım yanlış hatırlamıyorsam anaokulundan beri mastürbasyon yaparım bak ben de erken boşalma vardır zevk alamam bu yüzden şimdi seks yapmaya kalksam yapamam ben ne yapabilirim kıza oral yaparım ön sevişme her şeyi yaparım kızı zevke çıkartırım sonra içine girip boşalırım kız çok iyi zevk alırsa ben de zaten zevk almış olurum
En İyi Cevaplar
Güzelim iyi bir oral için 20-25 cm boyunda salatalık ya da patlıcan al onu yala em ağzına şok gırtlağına şok öğütme duyguna onunla gem vur sonra aletini iyice yıka gerçeğiyle oral yap bir numaralı kaliteli oralcı olursun adam arkana göğüs arana, arkadan bacak arana girmeden tükrukleyip yapabilir, oralda yüzünde bosalabilir
00 Yorumla
+1 yılselam
boyle bir dusunceniz varsa ve yapmak istiyorsanız ki oral denilen eylem aşırı zevkli bunun için anlaşıp kişisel temizliğinizi yapıp bu olayı gerçekleştirmek mantıklı gibi geliyor bana kaldıki bir insanım ozel bolgesi her zaman bakımlı olmalıdır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
+1 yılBasit bir şeyi uzun uzun anlatanlar hiç bir şey bilmeyenlerdir einsteinin sözünü tekrar vurgulayalım. Öncelikle uç kısmi en hassas yeridir bütün olay budur yok böyle şöyle diyenler geç onlari. En ucu zaten 2 3 cm arasıdir öğürmessin ondan dolayi sadece ucunu içine ceker gibi emeceksin olay bu bak nasil çarşı pazar yaniyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim orada zaten kıl tüy olmayacağı için koku da olmaz duş alır önden denicem galiba
- +1 yıl
Zaten duş almadan başlanmaz ki insan 5 dk icinde terliyor duş aldiktan sonra bu olmali yani bunu bilmeyen insanlar bile var seni tenzih ederim. Leş gibi koluyolar lanet olasicalar o yüzden hijyen cekici olmaktan kat kat daha önemli. Gelde bunu vulva görmemiş Anadolu çomarina anlat neyse…
Sen oral yapamazsın ama o Şana yapar temizliğini iyi yap iyi yaparsa müdavimi olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptıramam cesaret edememm
Soran+1 yılAma anal zarae verir
+1 yılAğzını yerim senin düşünceli kadın 🥰😍😘😘😘elince 31 çektır ya da burnunu kapatıp oral yap ozaman miğden kalkmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılduşa gir oral yapmadan önce ve eline alarak ellerinle yıka sonra oral yap :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSpontane gelişecek kıyafetler ıslanır😂 kuzenimde otelde olcak direk anlar
Soran+1 yılE cırılcıplakta ben istemem ya gün ısıgında
- +1 yıl
o zaman yalnız onu soy senin ağzın zaten müsait :) ellerin de :)
bunu anlatırımda burdan yazamam detaylı yazsam burdan site banlar beni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirden üstüne otur ve hızlı hızlı sürttür sonra da yapmaya başlayın hızlıca
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hm öyle düşünürsen yapamazsın temizligine özen göster gerisi gelir zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılPürüzsüz olmaz. Olmıyor yani lazerde yapmama rağmen çıkıyor iki günde kıllar. O yüzden yalatmak istemem çok çekinirim
Soran+1 yılİşte koku olurda midesi bulanırsa dyr cok korkuom ben nerden bilcem kokuyu
+1 yılTamam İŞTe o sekil yeter. Göğsün büyükse öyle yapıyor keza külot üstünden de yeterince keyif alır. Risk alma ne anal ne de oral yapıp
00 Yorumlaönüne otur boşalma ayini yap
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılseks yaparak sert seks lazım sana
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOral yap anal da sokmasın sürtünsün yeter
04 Yorumla
Soran+1 yılDayanamaz sokar. Ya oralı nasıl yapcam?
- +1 yıl
Ağzına alıp emeceksin hepsini almaya uğraşma
Soran+1 yılİyice okudum yapabilsem napacağımı çok iyi biliyprum sadece basını yalayacam elimde de oksayacam yukarı asagı doğru mastürbasyon yapar gibi
- +1 yıl
Evet çok güzel olur
Anala da sürtünsün sende çok zevk alırsın sokmadan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen cinsellik yaşama :D
010 Yorumla
Soran+1 yılYa gülme
- +1 yıl
Cidden bak. Ona yok buna yok. Öyle olmaz o işler
Soran+1 yılKoku olur mu peki
- +1 yıl
Temizliğinize dikkat ediyorsanız neden olsun
Soran+1 yılAdamın orasının temizliğine dikkat edip etmedediğni nerden bilcem
- +1 yıl
Sevgilin değil mi?
Soran+1 yılSevgilim ama onu mu sorcam
- +1 yıl
Sormayacaksın tabiki ama bakımlı erkek az çok belli eder kendini
Soran+1 yılOlmayabilir işte
- +1 yıl
ooo cidden sen sadece sürtün geç. Gerisini yaşama :D
İstemiyorsan yapma bunda kötü bir sey yok.
00 Yorumla
+1 yılOral güzel olur ben zevk alırdım
00 Yorumla
+1 yılSen boş ver sevişme bence valla bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Oral seks sizi daha çok rahatlatır
00 YorumlaOral yaptın çekinme sende baş kısmına yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yaptir fazlasıyla zevk verir ve alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDeliririm içime isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılSenin iş zor kanka
14 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bunu yapan herkes koku mu çekiyor
- +1 yıl
Koku değil kanka öğürme olayı
Soran+1 yılPis kokmazsa öğürmem
- +1 yıl
Temizliğine dikkat ediyorsa bir şey olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılOral yap boşaltırsın onu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılişin çok zorrr
02 Yorumla
Soran+1 yılYapan herkes koku mu çekiyor yani
- +1 yıl
öyledir
+1 yılTelekinesis ile
10 Yorumla
+1 yılOral
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Zamanla alisirsin
00 Yorumla
+1 yılOral yaptir
00 Yorumla
+1 yılGel beni de boşalt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstekli olduğuna emin misin
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hepyek42 o an gözü görmez bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis kokar valla
05 Yorumla
Soran+1 yılNeeee
Cevap sahibi+1 yılT. aş. ak kokusu fena
Soran+1 yılYa gerçektenmi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılA. m kokusundan daha fena
Gizli Üye(30-35)+1 yılYikat
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı