Çekici meme ucu mu daha seksi erkeklere?
Sadece dokununca ya da usuyunce çıkıyor dışına sonra geri giiriyor ve uçları küçük
Çekici meme ucu mu daha seksi erkeklere?
Sadece dokununca ya da usuyunce çıkıyor dışına sonra geri giiriyor ve uçları küçük
Benzer bi sevgilim vardı ilk kez görünce şaşırmıştım ama okşamak emmek falan farklı ve zevkli geldi, farklı olması da ayrı bi çekicilikti benim için ama her erkek farklı zevki vardır bazısı büyük olsun isteyebilir
Cevap
9Cevap
Batık derken ne kadar batık? Ciddi derecede ise operasyon şart sağlık için.
Küçücük ucu. Yani sutyensiz bir şey giyince hiç uç yok gibi gözüküyor kıyafetten sanki sutyenli gibi
Ucu var ama çıkıntı yoksa bir derece ama uç yoksa ya da çok belirsiz ise süt kanalları tıkalı olabiliyor. Bu durumda operasyonla düzeltilmesi gerekiyor.
Daha açık nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama umarım faydası olur.
Ucu var ama çıkıntı yok normalde. Dokununca dışarı çıkıyor ya da usuyunce. Sonra geri içine giriyor
Bir şey diyemiyorum 🙂 çok küçükte olabilir batıkta
Anlattığım gayet açık
Net bir ibare değil her iki durumda da olabilen bir şey. Ama bir doktora görünmende yarar var
Net
Hayir itici değil ıliskiye girerken zevk aldıkça çıkmaya başlar diger bölgelerin nasıl peki vajinan dolgun ve kabarik mi duruyor
zevk suyunla ıslanan parmağınla biraz oynamayı bilirsen çıkar
Soru bu değil kendini akıllı sanan mahluk
yumuşak memede o dediğin olmaz slk şey
Beyin yoksunluğu böyle bir şey işte
değil mii
şunu anlamayacaksınız erkeğe göre şekil almaya çalışacağınız yerde size olduğunuz gibi değer vereni bulmayı denemiyorsunuz değer veren erkek kızı olduğu gibi beğenir onun taşıdığı özellikleri sorgulamak yerine ona o özellikleriyle en mükemmeli sunmayı bilir
Haklısın beni hiç seven olmadı ailem dahil. Hiç sevgi görmedim o yüzden hep kendimi kusurlu hissediyorum 😔 kusurlar arıyorum kendimde ve ona takıyorum kafayı
hakaretle başlasan da konu belli değil mi önce kendini sev kendine güven özgüvenin seni yürürken bile güçlü göstermeye yetsin sonra mı kimsenin sevgisi seni beslemediğini herkese göster ve seni olduğun gibi beğenecek kişileri farket ama her sahteyi açlığından gerçek zannetme sen sana özel olmayı bil mükafatını da sen alırsın
Öyle ama olmuyor işte doğru düzgün birileri çıkmıyor
insan doğrusunu buluncaya kadar ya beklemeyi bilmeli ya da sahtesiyle gerçeğini buluncaya kadar idare etmeyi bilmeli sevgiye açlığını başka şeylerle doldurma yerini tutmaz ama anlık mutlu eder
Haklısın teşekkür ederim
teşeküre gerek yok canın sıkılırsa yazarsan elimden geleni yaparım
Emek verilen her şey güzel 😅 çıksın diye uğraşırım zevkle
Ah ah bunları yazıp neden milleti az dırıyorsunuz
Bunda azılacak bir şey yok
Dm atmak ister misin
Dilimi ayırmam doldururum ben
Daha çekici bebeksi duruyor
Dolgunluk bence daha önemli
İtici değil