Cinsel Yaşam Temas edilmesi hoşunuza gidiyor mu? hate__me Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Tam bir temas delisiyim😝 Temas edilmesi hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin nickini bi an 'Hutame' olarak okudum. Cehennemin katlarındandır. Sıcaklarda hayır sevmem. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Bende temas delisiyim 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hoşuma gidiyor özellikle arka taraftan olunca içim bir hoş oluyor 5 11 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Kasa sağlam ise çivi çakması zor olur Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Anlamadım? Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Yoğurt diyorum faydalıymış Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl ye o zaman 😂 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Laf soktu bal kabağa Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Dur bir de engel sokayım senin gibi pireleri engellemekten zevk alıyorum Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Kanka nasıl anlamadın ne dediğini Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl @Cemrekaya701 yok anladım da hadsizliğine anlam veremedim, zaten engelledim böyle tipleri engelle sen de Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl İşim olmaz hepsi abaza Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl @Cemrekaya701 kesinlikle öyle Yorumla Professore +1 yıl Arka taraf derken sırta dokunmak gibi mı 😂 Yorumla
ezqi_qn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Ulen birine dokunsan senden kötüsü olmaz bu toplumda bu ne aura😂😂😂😂 4 0 Yorumla
Yukimirai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 76% +1 yıl tenin tene değdiği andaki hoşnutluk çok iyi bir süre sonra bağımlılık yapıyor zaten 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl gider özellikle sohbet ederken bile rahatsız olmayan normal arkadaşıma bile temas etmek isterim 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben uyurken bile teması kesmemUslanmaz bir temas bağımlısıyım 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kimin temas ettigine bagli sevdigim biri degilse cinleniyorum. 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Hayır. Bu bir dokunma için yalandan uydurulmuş strateji. 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı. Bende öyleyim.. içgüdüsel olarak yapıyorum ve tutamıyorum kendımı :D 0 0 Yorumla
Kendal_Dagdeviren Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Eşimin temas bağımlısı (sadece eşine) olmasını isterdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızların iş sonrası uzanırken göğüs kıllarım ile oynaması çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu cok sikinti olur cunku sürekli uyarılmıs gezerim ama temas harikadır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende cok severim sarmas dolas olmayi, cok sicaklarda iyi olmuyo ama onun disinda hic sikilmam 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. sıcak temas zevkli ve kışkırtıcı sürekli olmalı 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum 3 0 Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Temastan hoşlanmıyorum 2 1 Yorumla sercom3434 +1 yıl Pijamayla bile güzel duruyosun helal bee Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet, vücuduma kızlar bile dokunsa tahrik olurum 4 2 Yorumla Professore +1 yıl Hakkaten öyle mi 😂😂 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Niye Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benden daha fazla olamazsın 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bende temas bağımlısıyım 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. O bende de var 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende temas bağımlısıyım 🥲 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. nereye ettiğine bağlı :) 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kimin ve ne amaçla olduğuna göre değişir bu durum 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Temas severim, bağılısı değilim ama çok severim. 0 0 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. hemde çok 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hemde cokk 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. evet gidiyor 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. hangi bölge kanka 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece kızlara 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. temas edene bağlı 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Senin nickini bi an 'Hutame' olarak okudum. Cehennemin katlarındandır. Sıcaklarda hayır sevmem.
Bende temas delisiyim
Hoşuma gidiyor özellikle arka taraftan olunca içim bir hoş oluyor
Kasa sağlam ise çivi çakması zor olur
Anlamadım?
Yoğurt diyorum faydalıymış
ye o zaman 😂
Laf soktu bal kabağa
Dur bir de engel sokayım senin gibi pireleri engellemekten zevk alıyorum
Kanka nasıl anlamadın ne dediğini
@Cemrekaya701 yok anladım da hadsizliğine anlam veremedim, zaten engelledim böyle tipleri engelle sen de
İşim olmaz hepsi abaza
@Cemrekaya701 kesinlikle öyle
Arka taraf derken sırta dokunmak gibi mı 😂
Ulen birine dokunsan senden kötüsü olmaz bu toplumda bu ne aura😂😂😂😂
tenin tene değdiği andaki hoşnutluk çok iyi bir süre sonra bağımlılık yapıyor zaten
gider özellikle sohbet ederken bile rahatsız olmayan normal arkadaşıma bile temas etmek isterim
Ben uyurken bile teması kesmem
Uslanmaz bir temas bağımlısıyım
Kimin temas ettigine bagli sevdigim biri degilse cinleniyorum.
Hayır. Bu bir dokunma için yalandan uydurulmuş strateji.
Bende öyleyim.. içgüdüsel olarak yapıyorum ve tutamıyorum kendımı :D
Eşimin temas bağımlısı (sadece eşine) olmasını isterdim.
Kızların iş sonrası uzanırken göğüs kıllarım ile oynaması çok hoşuma gidiyor
Bu cok sikinti olur cunku sürekli uyarılmıs gezerim ama temas harikadır
Temas hastaligim olabilir , herkese dokunmak istiyorum
Bende cok severim sarmas dolas olmayi, cok sicaklarda iyi olmuyo ama onun disinda hic sikilmam
sıcak temas zevkli ve kışkırtıcı sürekli olmalı
Hiç sevmiyorum
Temastan hoşlanmıyorum
Pijamayla bile güzel duruyosun helal bee
evet, vücuduma kızlar bile dokunsa tahrik olurum
Hakkaten öyle mi 😂😂
Niye
Evet karşı cins dokunursa etkilenirim
Benden daha fazla olamazsın
Bende temas bağımlısıyım
Ben senden daha hayvani olabilirim 😂😂
Bilmem ki
Olur muyum
Kesinlikle öyle seviyorum
O bende de var
Yani tabiki kimin gitmez ki
Evet hemde çok deli gibi 🥵🥵🥵
Bende temas bağımlısıyım 🥲
Kim ne derse desin ten uyumu şart
Evet
Severim arkadan temas yapmayı
nereye ettiğine bağlı :)
Temas var temas var 😀
Haha aynen özellikle tranvayda 🤣🤣🤣
Kimin ve ne amaçla olduğuna göre değişir bu durum
Temas severim, bağılısı değilim ama çok severim.
hemde çok
Hemde cokk
evet gidiyor
hangi bölge kanka
Evet
Gitmez
Al benden de o kadar
Tabi ki
Sadece kızlara
hep böyle derler
Evet
kesinlikle