Misal kızı belinden çekip, alnından öpmek, koklamak, yanağını okşamak, kıskanmak, karışmak bana cinsellikten daha çok zevk verir
Benim de hoşuma gider
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Misal kızı belinden çekip, alnından öpmek, koklamak, yanağını okşamak, kıskanmak, karışmak bana cinsellikten daha çok zevk verir
Bu durum kesinlikle kisiye gore degisir ama bende senin gibiyim, acayip baglanip sahipleniyorum.
Kadinlarin alisik olduklari bir durum aslinda, tarihte her zaman sahiplanilmek istemislerdir, ilk caglardan 19. yuzyila kadar boyle gecmistir ama son yuzyilda kadinalrin "esitlik" arzulari nedeniyle bastirmaya calisilir fakat pek basarili sayilmaz.
Esitlik kavramiyla birlikte bosanma sayilarinda muazzam bir artis gozlemlenmis ama mutluluk endeksi daha da assagiya inmis yani kadinlar sahiplenilince daha mutlu oluyorlar. Ee erkeklerde de bu durum pek farkli degil sahiplenip koruyuculuk uslenince erkek kendisini daha verimli buluyor, ozguvenli, basarili buluyor.
Cevap
1Cevap
benim hoşuma gider ama benimki hiç sahiplenmiyor can sıkıcı
Kişiye göre değişir mesela kimisi de dominant olmayı sever ama dediğin şeyi seven çok kız var tabi kıskanma karışma olayını çok da abartmamak lazım
Kesinlikle katılıyorum bende aynı fikirde deyim
Burcun ne knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?