Sevgilinizle yakınlık oluyorsa, sarılma, boyundan ve omuzdan öpme, bacak tutma gibi, dudağa öpücük kondurma gibi.
İleri gitmeden temas ve öpücükler bir erkeği tahrik eder mi? O an ne düşünüyorsunuz? Kız güzel ve fiziği iyiyse?
Sevgilinizle yakınlık oluyorsa, sarılma, boyundan ve omuzdan öpme, bacak tutma gibi, dudağa öpücük kondurma gibi.
İleri gitmeden temas ve öpücükler bir erkeği tahrik eder mi? O an ne düşünüyorsunuz? Kız güzel ve fiziği iyiyse?
Abazaysa tabi ki tahrik olur ama normal cinsel hayatı ve kadınlara olan bakışı normalse öpücük ve temas gayet normal gelir hoşlanıyorsa karşılık veriyordur hoşlanmıyorsa vermiyordur ama bu bahsettiğin kişinin donu ıslanmış gibi asdgdf
Cinsel hayatı olan biri değil ya. İkimiz de öyleyiz. Bide ben yakınlık kurmasam da o yaklasiyo hep yani karşılık verme gibi olmuyo
Cinsel hayatı yoksa zaten tehlikelidir çünkü görmemiştir. Her şeyden ve herkesten tahrik olabilir. Tahrikten ziyade seviyor mu, değer veriyor mu ona bakmak lazım.
Cevap
12Cevap
Çadırı dikerim direkt
Ama belli etmiyo hiç
Peki o an ne düşünür sanki öpmeye başladığı an konusmuyor. Kafası duruyo
Yok mesela sohbet ediyoruz ama sonra öpmeye sarılmaya basliyo o an konuşamıyor hı hı falan diyo
ama sürekli öyle oluyo
Evet ereksiyon olur ve zevke gelir
tecrübe masallah 😂😂
Bi içine girmemiş daha ne olacak
uzun sürüyosa olur bence senden hoşlanıyosa olmalı
Direk eve geçelim derim ben 😎
belinden sarıldığım anda sertleşirim ki ben
Neden ki😃
o bel çok cazip çünkü. seks anında da elimiz hep belinizde. oradan tutarak içinize giriyoruz :D
Belim incedir. Bacak kalın vs. Bunu begeniyo. Ama evet eli hep belimde otururken yürürken falan ben de merak etmiştim
o hissi yaşıyor adam ve gidince hayal ediyor :D
Nereye gidince anlamadim
eve gidince :D
Ama eve gidince hiç bahsetmiyor bunlardan
çekiniyordur ama eve gidince kesinlikle boşaldığından adım gibi eminim
Beni mi düşünür sence öyle bir şey varsa
evet tabii ki. avuçlarında seni hissetmiş, mecbur seni düşünür
Peki bulusmadigimizda da da düşünür mü sence? Yani o hafta bulusmadiysak falan yoksa başkasını mı bunu merak ettim
kendimden de örnekler vererek açıklayacam durumu. yazman mümkünse
Eder tabii
Ama olduğunu fark ettirmiyor
Daha önce olmamış ki ama
Aptal mısın sen
Sen canım misin
G*rizekali misin olacakti :)
Tahrik olmayan erkek ılıktır.
eder tabiki
Olur
Tahrik olabilir
Okurken bile ediyor.