Cinsel Yaşam Birini çok fena arzuluyorum, nasıl engel olurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Uyuyamıyorum onu arzulamaktan ama kendisi imkansız biri Birini çok fena arzuluyorum, nasıl engel olurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Olgun erkek fantezini bekar olgun bir erkek bularak bu arzunu yasa. O kişiden uzak dur. Sonra pişman olursun 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İmkansız olanlar hem daha çekici gelir zaten,,, buna engel olamazsin 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Of galiba Yorumla cesaretyada +1 yıl Şu anda istiyorsun onu sanırım Yorumla Soran +1 yıl Aşırı derecede Yorumla cesaretyada +1 yıl Yine yap o halde mastürbasyon,, Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum da gerçekten istiyorum artık Yorumla cesaretyada +1 yıl Bakiremisin sen Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla cesaretyada +1 yıl Onun bu durumdan haberi yok tabi demi Yorumla Soran +1 yıl Hayır belli etmedim Yorumla cesaretyada +1 yıl Aynı is yerimi Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla cesaretyada +1 yıl Nerden tanisiyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atayım mı Yorumla cesaretyada +1 yıl Olur Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Haberi var mı bundan imkansiz birisiyse zor fakat zor daha tatlı olur her zaman taktik versem işe yaramaz mi ilk kez mi boyle oluyorsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Haberi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Caktirmadan zarf atamazmisin ona Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene şansını taktik verebilirim istersen biraz daha bilgi sahibi olabilirsem Yorumla Soran +1 yıl Olur, Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acayim mi kendimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu ona belli etmeyi denedin mi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Keynesyen +1 yıl Denedikten sonra buna karar verseydin? Yorumla Soran +1 yıl Nasıl denicem bilmiyorum Yorumla Keynesyen +1 yıl Bakışlarla gülüşlerle.. ya da gece gec saatte yazmalarlaa.. Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evli birisi mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Professore +1 yıl Yakının biri mi Yorumla Soran +1 yıl Babamın arkadaşı Yorumla Professore +1 yıl Tipini mi begeniyorsun yoksa evli olması mi tahrik ediyor Yorumla Professore +1 yıl Şu düğünde öpen mi yoksa 😄 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Erklwrde boyls sans yokta sizdemi ayni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu an istiyorum seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benle konusurken onu hayal et sende Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İmkansız olması yeterince mantıklı bir sebep 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl unut gitsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Unutamıyorum Yorumla
KocaBebe59 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Film izle başkasını düşün 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başkasıni düşünemiyorum ya olmuyor Yorumla KocaBebe59 +1 yıl Filmde yani 🙄 Yorumla
_diablo35__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl şu an arzuluyon mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet uyuyamıyorum o yüzden Yorumla _diablo35__ +1 yıl Ne kadar ıslak Yorumla Soran +1 yıl Çok Yorumla _diablo35__ +1 yıl Yalayayim mi Yorumla
socialitykillsme Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Yaz dene şansını 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi evli yazamam Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olmaaa 0 0 Yorumla
SehvetVeOtesi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kim çok merak ettim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evli Yorumla SehvetVeOtesi +1 yıl Akraba mi Yorumla Soran +1 yıl Babamın arkadaşı Yorumla SehvetVeOtesi +1 yıl Waaooow yaşın kaç? Yorumla
BerkGezgin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Ruhı sarmış ateş zor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Of Yorumla BerkGezgin +1 yıl Başka birine şansını dene olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor Yorumla BerkGezgin +1 yıl O kişi imkansız mı Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef Yorumla BerkGezgin +1 yıl Çok merak etim mesaj açık yaz da konulslım bir şey olursa engellersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Olgun erkek fantezini bekar olgun bir erkek bularak bu arzunu yasa. O kişiden uzak dur. Sonra pişman olursun
İmkansız olanlar hem daha çekici gelir zaten,,, buna engel olamazsin
Of galiba
Şu anda istiyorsun onu sanırım
Aşırı derecede
Yine yap o halde mastürbasyon,,
Yapıyorum da gerçekten istiyorum artık
Bakiremisin sen
Evet
Onun bu durumdan haberi yok tabi demi
Hayır belli etmedim
Aynı is yerimi
Hayır
Nerden tanisiyorsunuz
Mesaj atayım mı
Olur
Haberi var mı bundan imkansiz birisiyse zor fakat zor daha tatlı olur her zaman taktik versem işe yaramaz mi ilk kez mi boyle oluyorsun
Haberi yok
Caktirmadan zarf atamazmisin ona
Olabilir
Dene şansını taktik verebilirim istersen biraz daha bilgi sahibi olabilirsem
Olur,
Acayim mi kendimi
Evet
Tamam
O kaç yaşında sen kaç yaşındasın merak ettim
Bunu ona belli etmeyi denedin mi?
Hayır
Denedikten sonra buna karar verseydin?
Nasıl denicem bilmiyorum
Bakışlarla gülüşlerle.. ya da gece gec saatte yazmalarlaa..
Evli birisi mi
Evet
Yakının biri mi
Babamın arkadaşı
Tipini mi begeniyorsun yoksa evli olması mi tahrik ediyor
Şu düğünde öpen mi yoksa 😄
engel olamazsın zamanla geçer
Erklwrde boyls sans yokta sizdemi ayni
Şu an istiyorum seni
Ben onu istiyorum
Benle konusurken onu hayal et sende
Evli flnmi imkansiz erkek yokki knk