Cinsel Yaşam Göğüs uçlarım neden bu kadar hassas? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Azıcık dokunmayla tahrik oluyorum Göğüs uçlarım neden bu kadar hassas? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Normalde erojen bölge, bazıları sırf oradan tahrik ve vakumla boşalan hanımlar var sizdede oluyormuş, kaç beden 0 0 Yorumla
SülÇakır Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 91% +1 yıl "Azıcık dokunmayla tahrik oluyorum" demişsin.Bu durumda kolay boşalıyorsun diyebilir miyiz? Hiç deneyimledin mi? 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Senin erkek arkadaşın olmak isterdim doğrusu çok keyifli zaman geçirirdik 0 0 Yorumla
mature_director Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl gayet iyi canımdüşünsene emilince :) nasılda zevk alacaksınaynı anda vajina masajı birde :) 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Göğüs uçları sinir bakımından zengindir, hassas olmaları çok dogal 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. En sevdiğimiz dokunca azginlasan hatta ucu sertleşen meme ucu 0 0 Yorumla
alper1940 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Masallah uc kuruşluk akılları vardı onuda sen aldın gece gece yaptığına bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkesin öyle, aslında bu durum avantaj... İlişkide öyle haz alıyorsun ki anlatamam... :) 1 1 Yorumla Engin28 +1 yıl O zaman emmek sıkmak baya zevk verir öylemi Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. oluuuur öyle oluuurr.. azıcık da dokunsan emdirsende tahrik aynı tahrik. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çünkü o bölgede yüzeye çok daha yakın ve normal deriden çok daha yoğun sinir uçları var. 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim de öyle oldukça erojen bir bölge 2 1 Yorumla Hadiyani +1 yıl Bazı hanımlar sırf oradan tahrikle bosaliyor sizde öyle durum var mı Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Üfleyince ne oluyor denedin mi hiç? 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Benim için direk kendileri ilgi alanım 0 0 Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. şu an bende tahrik. Oldum 😅 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. bunun bi çözümü ve tedavisi vardı 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Of of uclar bide kendisi kucukse of off 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sinir uçları orada toplanıyor, ondandır. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Azıcık dokunmaktansa dokunup seni tahrik etmekyi tercih ederim yanalım ya en son 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Regl döneminde olabilir 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Nasıllar Peki görebilir miyim 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne güzel işte ;) 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaş kaç bakiremisin 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Yaa maşallah 0 1 Yorumla Libidinous +1 yıl Nende dokunimmi az Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal ya o durum 0 0 Yorumla
_pars_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Göğüslerin büyüktür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet😅 Yorumla _pars_ +1 yıl Nasıl Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. yaradılış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Normalde erojen bölge, bazıları sırf oradan tahrik ve vakumla boşalan hanımlar var sizdede oluyormuş, kaç beden
"Azıcık dokunmayla tahrik oluyorum" demişsin.
Bu durumda kolay boşalıyorsun diyebilir miyiz? Hiç deneyimledin mi?
Senin erkek arkadaşın olmak isterdim doğrusu çok keyifli zaman geçirirdik
gayet iyi canım
düşünsene emilince :) nasılda zevk alacaksın
aynı anda vajina masajı birde :)
Göğüs uçları sinir bakımından zengindir, hassas olmaları çok dogal
En sevdiğimiz dokunca azginlasan hatta ucu sertleşen meme ucu
Masallah uc kuruşluk akılları vardı onuda sen aldın gece gece yaptığına bak
Herkesin öyle, aslında bu durum avantaj... İlişkide öyle haz alıyorsun ki anlatamam... :)
O zaman emmek sıkmak baya zevk verir öylemi
oluuuur öyle oluuurr.. azıcık da dokunsan emdirsende tahrik aynı tahrik.
Çünkü o bölgede yüzeye çok daha yakın ve normal deriden çok daha yoğun sinir uçları var.
Benim de öyle oldukça erojen bir bölge
Bazı hanımlar sırf oradan tahrikle bosaliyor sizde öyle durum var mı
Aman ya bak sen şu işeee
Üfleyince ne oluyor denedin mi hiç?
Benim için direk kendileri ilgi alanım
şu an bende tahrik. Oldum 😅
bunun bi çözümü ve tedavisi vardı
Of of uclar bide kendisi kucukse of off
Sinir uçları orada toplanıyor, ondandır. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz
azıcık dokunalım o zaman
Azıcık dokunmaktansa dokunup seni tahrik etmekyi tercih ederim yanalım ya en son
Regl döneminde olabilir
Nasıllar Peki görebilir miyim
sein ordan demek ki çok normal
Ne güzel işte ;)
Uçan sinekten bile olabilirsin bu yaşında
Azginsinn dokunayim mi
Birde dil atsak demek ki😂
Yaş kaç bakiremisin
Azmış olmalısın
Oksanmaya ihtiyacı var uçlarını eme eme
Yaa maşallah
Nende dokunimmi az