Cinsel Yaşam Pazarcilar neden sürekli asılıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sürekli temas halindeler Pazarcilar neden sürekli asılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Pazarcı degilim ama, esnaf olsam bende asilirdim sanırım ☺️ 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Seenn fenaaa Yorumla cesaretyada +1 yıl Cısssss ,,, aaaooo☺️ Yorumla Soran +1 yıl 🔥 Yorumla cesaretyada +1 yıl Hemde fazlasıyla ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️ Yorumla cesaretyada +1 yıl 🙈🙈☺️☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen esnafa yanaşırsan o da affetmez, ben de affetmiyorum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neler yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fırsat verdiği kadar Yorumla Soran +1 yıl Detay? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tezgahın arkasına geçerse, kendi bilir Yorumla Soran +1 yıl İşi vardır belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tezgahın arkasında ne işi olacak Yorumla Soran +1 yıl Sen ne yapıyorsun geçince Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerekeni. Daha fazla detsy burdan olmaz Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğeniyorum, bulursun beni Yorumla
AimstarZpeek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bnde asiliyorum ne var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl asiliyorsun Yorumla AimstarZpeek +1 yıl Evli felan dinlemiyom direk iltifat ederim yürürüm bazen kocasinin yaninda da yururum erkegi pısırıksa Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pazarcılar nasıl asılıyor anlamadım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerek iltifat gerek temas Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl İltifatmı ettiler sana temas kalçana doğrumu Yorumla Soran +1 yıl Hafiften Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Hafiften kalçana mı dokunuyorlar Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Bende esnafım işyerime gelenleri yokluyorum 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu yüksek libidon Yorumla muhen_diss +1 yıl Çok fazla Yorumla Soran +1 yıl Miss Yorumla muhen_diss +1 yıl Bizde genelde temas etmek zorunda oluyorsun o da güzel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Meslek ne Yorumla muhen_diss +1 yıl Burdan yazamam ki Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla muhen_diss +1 yıl Pahalı bi sektör hoş olmaz Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin kanka Yorumla muhen_diss +1 yıl Sağolasın 😊 Yorumla muhen_diss +1 yıl Sen ne iş yapıyorsun fiziğin nasıl Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Sadece pazarcılar mı asılıyor? 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır da bugün pazara gittim de dikkatimi çekti Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Niye senin tezhabin icinde nevarkoli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Esnaflık bilmeyenler diyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çoğu bilmiyor o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl yoklukta hepsi ondan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne oluyo ki? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl İltifatlar temaslar falan Yorumla Keynesyen +1 yıl Itiraz ediyo musun peki? Ya da hoşuna gidiyo mu? Yorumla Soran +1 yıl Kişisine göre değisiyor Yorumla Keynesyen +1 yıl Ufaktan hoşuna gidiyor ;) arzulanmak güzeldir. Taciz olmadığı müddetçe Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Keynesyen +1 yıl Doğru sonuca ulastik ;) o kadar seksi misin peki? Yorumla Soran +1 yıl Erkeklere sormak lazım 😜 Yorumla Keynesyen +1 yıl Gösterdin de cevaplamadim mi? ;) Yorumla Soran +1 yıl Herkese göstermiyorum canım ya ☺️ Yorumla Keynesyen +1 yıl Canın mıyım gerçekten? 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Yiaaa sapsik 😂 Yorumla Keynesyen +1 yıl Minnakk 😅🙈 Yorumla Soran +1 yıl 😂😋 Yorumla Keynesyen +1 yıl 😇🌸🌸 ee artik görmeyi hakkettim mi? 😅 Yorumla Soran +1 yıl Göstermemm 🙈 Yorumla Keynesyen +1 yıl Ben görme talebimi ileteyim de :)) bi taneden ölmezsin :/ Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen istisna o zaman Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Mümkün Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Asılıyor hepsi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her meslekte çürük var maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Pazarcı degilim ama, esnaf olsam bende asilirdim sanırım ☺️
Seenn fenaaa
Cısssss ,,, aaaooo☺️
🔥
Hemde fazlasıyla ☺️☺️
☺️☺️
🙈🙈☺️☺️☺️
Sen esnafa yanaşırsan o da affetmez, ben de affetmiyorum
Neler yapıyorsun
Fırsat verdiği kadar
Detay?
Tezgahın arkasına geçerse, kendi bilir
İşi vardır belki
Tezgahın arkasında ne işi olacak
Sen ne yapıyorsun geçince
Gerekeni. Daha fazla detsy burdan olmaz
Gizlisin
Soruyu beğeniyorum, bulursun beni
Bnde asiliyorum ne var
Nasıl asiliyorsun
Evli felan dinlemiyom direk iltifat ederim yürürüm bazen kocasinin yaninda da yururum erkegi pısırıksa
Pazarcılar nasıl asılıyor anlamadım
Gerek iltifat gerek temas
İltifatmı ettiler sana temas kalçana doğrumu
Hafiften
Hafiften kalçana mı dokunuyorlar
Bende esnafım işyerime gelenleri yokluyorum
Çok mu yüksek libidon
Çok fazla
Miss
Bizde genelde temas etmek zorunda oluyorsun o da güzel 😂
Meslek ne
Burdan yazamam ki
Niye
Pahalı bi sektör hoş olmaz
Sen bilirsin kanka
Sağolasın 😊
Sen ne iş yapıyorsun fiziğin nasıl
Sadece pazarcılar mı asılıyor? 😃
Hayır da bugün pazara gittim de dikkatimi çekti
pazarcı ne bekliyorsun ki
Niye senin tezhabin icinde nevarkoli
Esnaflık bilmeyenler diyorum
Çoğu bilmiyor o zaman
Doğru
Kaslı ve tipi düzgünse hoşuna gidiyor mu
Teşhir fantezin var gibi duruyor daha çok:)
yoklukta hepsi ondan
Bence de
Ne oluyo ki?
İltifatlar temaslar falan
Itiraz ediyo musun peki? Ya da hoşuna gidiyo mu?
Kişisine göre değisiyor
Ufaktan hoşuna gidiyor ;) arzulanmak güzeldir. Taciz olmadığı müddetçe
Yes
Doğru sonuca ulastik ;) o kadar seksi misin peki?
Erkeklere sormak lazım 😜
Gösterdin de cevaplamadim mi? ;)
Herkese göstermiyorum canım ya ☺️
Canın mıyım gerçekten? 🙈
Yiaaa sapsik 😂
Minnakk 😅🙈
😂😋
😇🌸🌸 ee artik görmeyi hakkettim mi? 😅
Göstermemm 🙈
Ben görme talebimi ileteyim de :)) bi taneden ölmezsin :/
Ben değil
Sen istisna o zaman